- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Adamin ve lokantadakilerin kadinlara ve bana bakisini yakaliyorum.Saat on ikiyi gecmisti ve ben daha once defalarca kargomu oraya biraktirdim,iceri girdim,iceridekilere merhaba dedim.Her zaman kendim aldim.bu sefer iceri girmek istemedim aslinda dusunerek yapmadim bunu.ve saat on ikiyi gecmisti.bir de girisin dibinde masa yani kasa var.oraya birakilmisti.kucucuk bir kargo. Benim kiz arkadasim bir gece evime gelmisti ve apartmana girerken adamin bakislarindan rahatsiz oldugunu soylemisti.Ama sizin kargoyu ayağınıza istemeniz gerçekten çok ayıp.
Ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Nezaketen içeri girilir, teşekkür edilir, kusura bakmayın size de zahmet verdim deyip kargonuzu alırdınız.
Buraya getirin de alayım ne demek? Adam sizin uşağınız mı?
Cunku ev kiralari cok yuksek.kendime ancak yetiyorumNeden taşınmıyorsun?
Aynen ben hic birsey demem .Sadece huzurum bozuldu.Ses tonunuz cümlenizi yumuşatmıyor yaşlı adam için ama ben olsam bende giremezdim.
Kargonun şubesinden alırdım bıraktırmazdım yani yine de.
Ama siz hiç muhattap olmayın, saygınızı da bozmayın komşu sonuçta ihtiyacınız olabilir tek başınaymışsınız.
Boşverin komşuları o zaman. Komşu kim ki?Cunku ev kiralari cok yuksek.kendime ancak yetiyorum
Etrafta o kadar densiz var ki her biri için huzurumuzu bozacak olsak hiç bir yerde barınamayız. Hele ki her apartmanda, bir apartmanın delisi olur.Aynen ben hic birsey demem .Sadece huzurum bozuldu.
O zaman arkamdan dedikodu edilmesini de hakli buluyorsunuz? Ben hataliyim ya tabi konusurlar arkamdan degil mi? Belki benim cok zarif ve naif oldugumu biliyor ondan konusma cesareti oluyor,belki hem deli gibi insanlari tersleyen biri olsam boyle olmazdi? Kargomu biraktirarak,hani komsudan iyilik bekleyerek hata etmisim.Üzgünüm ama siz hatalısınız. Hem kargonuzu alıyor hem ayağınıza istiyorsunuz. Eğer adamın bakışları sizi rahatsız ediyor ise kargonuzu oraya bıraktırmanız doğru değil. Maalesef her türlü hatalısınız.
Siz ister naif olun ister çirkef, insanlar eğer dedikodu yapacaksa yaparlar. Benim okuduğum metinden; namussuz olduğunu düşündüğünüz kişiye kargo bıraktırmak yanlış bir davranış özeti çıkıyor. Üzgünüm bu konuda hatalısınız ve bunu duymak hoşunuza gitmemiş olabilir. Naçizane tavsiyem ya o mahalleden gitmeniz ya da oradaki insanlarla iletişimi kesmeniz.O zaman arkamdan dedikodu edilmesini de hakli buluyorsunuz? Ben hataliyim ya tabi konusurlar arkamdan degil mi? Belki benim cok zarif ve naif oldugumu biliyor ondan konusma cesareti oluyor,belki hem deli gibi insanlari tersleyen biri olsam boyle olmazdi? Kargomu biraktirarak,hani komsudan iyilik bekleyerek hata etmisim.
Oradan zten tasinacagim ama ben bunu bir namussuzluk olarak goruyorum,kendim haksiz bile olsam bu davranisin ahlaksiz oldugu gercegini degistirmiyor
O zaman arkamdan dedikodu edilmesini de hakli buluyorsunuz? Ben hataliyim ya tabi konusurlar arkamdan degil mi? Belki benim cok zarif ve naif oldugumu biliyor ondan konusma cesareti oluyor,belki hem deli gibi insanlari tersleyen biri olsam boyle olmazdi? Kargomu biraktirarak,hani komsudan iyilik bekleyerek hata etmisim.
Oradan zten tasinacagim ama ben bunu bir namussuzluk olarak goruyorum,kendim haksiz bile olsam bu davranisin ahlaksiz oldugu gercegini degistirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?