- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Peki konussunlar hanimefendi.ben zaten hatali olup olmadigimi tartismaya acmadim.benim icin tehlike arz eden bir durum var mi sizce aileme anlatmali miyim dedim.Adam sizin davranışınızı yabanilik dıye yorumlamış sız bu yorumu ahlaksızlık ve namussuzluk olarak adlandırıyorsunuz.
Bence fazla coskulusunuz.
Bende tek yaşıyorum bizim millet dedikoducudur bu bir türkiye gerçeği komşuculuk oynamanın alemi yok bence ne kadar samimi olursan o kadar dedikodu yaparlar bazen binaya girer çıkarken birileriyle karşılaşıyorum selam bile vermiyorum sadece yöneticiyi ve yan dairedekileri görürsem selam veririm oda hal hatır bile sormam günaydın yada merhaba der geçerim inan kafam çok rahat bizim millete biraz yüz verince hayatını kurcalamaya başlarlar boş ver kafana takma bence selam bile verme kargo işlerinide iş yerine isteO zaman arkamdan dedikodu edilmesini de hakli buluyorsunuz? Ben hataliyim ya tabi konusurlar arkamdan degil mi? Belki benim cok zarif ve naif oldugumu biliyor ondan konusma cesareti oluyor,belki hem deli gibi insanlari tersleyen biri olsam boyle olmazdi? Kargomu biraktirarak,hani komsudan iyilik bekleyerek hata etmisim.
Oradan zten tasinacagim ama ben bunu bir namussuzluk olarak goruyorum,kendim haksiz bile olsam bu davranisin ahlaksiz oldugu gercegini degistirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?