• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce aileme yakın bir yerde oturmalı mıyım??

Ikisinede uzak olsun....

Kvdem ustumde annem yurume ile 10 dk mesafemde....

Ne kadar fazla mesafe o kadat huzurlu ve mutlu bir evlilik.....

Bence; Kız tarafınada oğlan tarafınada uzakta oturma şansınız varsa uzakta oturun..
Mesafe oldukça sadece kendi evinizin yükü olur sırtınızda (ALLAH mutlu etsinde ama her evde olur ya o anlamda dedim) yakın oturduğunuzda dertler daha çok olur..

.

Son düzenleme:
Bence; Kız tarafınada oğlan tarafınada uzakta oturma şansınız varsa uzakta oturun..
Mesafe oldukça sadece kendi evinizin yükü olur sırtınızda (ALLAH mutlu etsinde ama her evde olur ya o anlamda dedim) yakın oturduğunuzda dertler daha çok olur..

.

ya zaten şu anda kayınvalidemler bize 15 dklık uzaklıkta ortada bir yerde oturalım desek hem benim aileme hemde kayınvalideme 5-6 dklık mesafelerde olacağız..bu sefer iki tarafa da yakın..imkanım olsa her iki tarafa da uzak olan bir seçerim.. o zaman daha huzurlu oluyor evlilikler :34:

Ikisinede uzak olsun....

Kvdem ustumde annem yurume ile 10 dk mesafemde....

Ne kadar fazla mesafe o kadat huzurlu ve mutlu bir evlilik.....

sizin işinizde zor her iki taraflada iç içesiniz..bizde ortada olalım desek iki aileye de 5-6 dklık mesafelerde olacağız :18:

Ben ne kendi aielene ne de eşinin ailesine yakın oturma derim ..kendi ailen bile olsa zamanla tuhaf şeyler oluyor o hayatta yapmaz denilen kişilere o yüzde uzaklık iyidir hem özlerler hem vıcık vıcık olunmaz ben böyle düşünüyorum şuan annemle 40 km kv de ile 5 km var aramda ikisinede dolmuşla ulaşılıyor bence sağlıklı olan bu ha deyince gelinmemeli yani...
hepsini seviyoruz hayatım ama ileride tüm ilişkilerin sağlığı için bu şart

kız annesi karışınca erkek anneside kendini karışmak zorundaymış gibi hissediyor huzursuzluklar ordan çıkmaya başlıyor..en iyisi şehrin çıkışına doğru bir yerde yaşamak :10:

bu yoruma katiliyorum ne yaparsan yapki ben ilk evlendigimde kendim bile bu ne arkadas dedigim yemekleri esim oooo supermis askim diye yerdi :27:simdi her cesit yemegi yaparim usta oldum cikdi ben uzakda oldugumdan eger turkiyede yasasam yinede yakin oturmazdim ne anneme ne kayinvalideme coluk cocuk yokken iyi cocuk olunca cok karisiyorlar bunu kardesimden biliyorum her iki tarafa yakin oturuyor anneme gitse onlar diyor yok cocuklar onlardan ogrenmis bu kelimeleri obur tarafa gitse annemler diyor ordan ogrenmis birde kardesimden once mudale ediyorlar cocuklara annesi babasi onlarmis gibi tatilde sok oldum :53:annemde olsa babamda olsa benim cocugum yalnis yapiyorsa dogrusunu ben soylemek ben gostermek isterim nitekimde oyle asla istemem cocuklarima baskalarinin karismasini ustelik sen istemesende annene yakin oturursan illaki olacakdir laf sokusturma binlerce ornek gordum

maalesef öyle.. çocuklarda eziliyor,arada kalıyorlar :50:

Sadece yemek konusu için annene yakın oturmak istiyorsan gerek yok bence.

İlk evlendiğin zaman eşinin önüne ne koyarsan koy, nasıl yaparsan yap o bal - börek yemiş kadar mutlu oluyor.

Öyle böyle derken yemek yapmayıda öğrenmiş olursun.

hele bi yemesin başına dökerim o yemeği :9:

Back
X