• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ben ?

zorlu_sewdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
23
2
86
İstanbul
1 sene boyunca beni sevdiğine ikna etti
2 ay önce ayrıldık 25 gün sonra döndü kabul ettim
ve 1 ay sonra kendisi hiç bir şey söylemeden bitirdi.
Geri döndürmeye çalıştım yalvardım hiç umursamadı hayatımda kimse yok bende üzülüyorum ileride daha çok üzülürüz dedi.

Onun ilk sevgilisiyim

Genelde şöyle olur kadınların ilk hissettiği doğru çıkar Ve ben beni aldattığını bunu açıkça söyleyemediği için telefonlarımı açmadığını düşünüyorum sizce mantıklı mı tahminim ?

Son düzenleme:
1 sene boyunca beni sevdiğine ikna etti
2 ay önce ayrıldık 25 gün sonra döndü kabul ettim
ve 1 ay sonra kendisi hiç bir şey söylemeden bitirdi.
Geri döndürmeye çalıştım yalvardım hiç umursamadı hayatımda kimse yok bende üzülüyorum ileride daha çok üzülürüz dedi.

Onun ilk sevgilisiyim

Genelde şöyle olur kadınların ilk hissettiği doğru çıkar Ve ben beni aldattığını bunu açıkça söyleyemediği için telefonlarımı açmadığını düşünüyorum sizce mantıklı mı tahminim ?

Aldatıp aldatmama konusuna girersek işin içinden çıkamayız tatlım.. Ama belliki sıkılmış. Benimde eski sevgilim bunu diyip gitmişti onu cok kıskanmamdan şikayet ederdi ve bıraktı gitti. Umursama hiç arayıp sorma mesaj atma bırak içinde kalsın çünkü erkekler ne kadar peşinden koşarsak o kadar nazlanıyorlar, arayıp sormayınca kafalarına dank ediyor.. İlerde daha cok üzülürüzü neden söyledi sürekli kavgamı ediyordunuz? ve ne kadar birlikte oldunuz?

ya$iniz kuçuk olmali
gidene gule gule demezsen canin hep yanar çok yanar
sen yoluna bak giderse gitsin
$imdi yalvarip donderdigin adamdan kimseye hayir gelmez
oda geri donmemi$ zaten, istemedigi için bitiirmi$ en iyiisni yapmi$

Günahını almayayım, ben pek aldatılmışlık vakası göremedim..
Evet, karşınızdaki adamın dengesi yok ve karşısındaki insanın duygularını hiç önemsemiyor.
Ama aldatmış olabileceğini çıkaramadım yazınızdan..

Back
X