- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
- Konu Sahibi Limoniwoman35
Evli değiller konu sahibi başkasıyla evli
Nasıl yani anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değiller konu sahibi başkasıyla evli
Diğer cevaplarını okuyun konu sahibinin :)Nasıl yani anlamadım![]()
Diğer cevaplarını okuyun konu sahibinin :)
Şimdi okudum ne diyeceğimi bilemedim.
Diğer cevaplarını okuyun konu sahibinin :)
Hayır boşanmamış diye biliyorum davası sürüyor. Bu adamla da boşanma sürecindeyken tanışmışlar zaten.bosanmis yanliz iyi okuyun.
Ay ifşa olurum diye korkuyorum ama anlatmadan da duramıyorumDoktormuydu bu sevgiliniz?
Ne iğrenç midesiz bir adammış pes.
Benimkide beni aldatıyormuş bi yandan da kendini öyle temiz öyle iyi biri gibi tanıttıki yakalayınca da inkar etti bi de ben hayatımda yalan söylemedim derdi. Sonra anladımki ne yalanlar ne yalanlar kötü insan çok piyasada.
Lütfen beni yadırgamayın; sadece geçmişte olan ama şimdi gördüğüm bir şey için yanlış mı yaptım? Seviyorum aşığım
Ay ifşa olurum diye korkuyorum ama anlatmadan da duramıyorumfizyoterapistti. İnanın çevresinde çok sevilen, çok başarılı, şeytan tüyü olan herkesin imrendiği birisiydi. Engelli hastaları vardı, kampanyalar düzenler onlara ihtiyaçları olan ekipmanları temin ederdi. Zeytin bahçeleri vardı, memleketten zeytin getirtip kavanoz kavanoz taşıyıp iş yerindeki arkadaşlarıma ikram eder/dağıtırdı. Kızkardeşim şehrime gelince gezdirir, yedirir içirir her yere götürürdü. Herkesin işine koşar, herkese yardım ederdi. Ama öteki yüzü bambaşkaymış. Daha anlatmadığım o kadar şey var ki. Ne midesizlikler
ailesi bizim yaşadığımız şehre ziyarete geldi, annemler seni çok seviyor sen de bizle kal hep beraber olalım dedi. Bir hafta beraber kaldık gezdik yedik içtik. O çalışırken ailesini ben gezdirdim. Son akşam "yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, hep beraberdik, ben teklif ettim ve çok güzel geçti ama bu akşam ailemle burdaki son akşamım, kusura bakmazsan onları başbaşa yemeğe götürmek istiyorum" dedi. Ağzı mükemmel laf yapardı. Tabiki öyle şey mi olur dedim, meğer o kızla beraber yemeğe çıkarmış ailesini, tanıştırmış, yaza nişan yapmak istiyoruz vs demiş. O kızla beraber yiyip içtiler, ayrıldılar, yanıma geldiler, ailesini havaalanına benimle beraber bıraktı :) ay o zamanlar ne kendimi parçalamış ne üzülmüştüm. Şimdi hepsi geçti, ama aldatılmak dışında aklımla da dalga geçildiği için hırsım tamamen geçmedi. Nadiren aklıma geliyor, biraz kinleniyorum, sonra Fear bu kin ancak seni üzer ona bir şey olmaz s.ktir et diyorum. Zaten de çok güzel ve keyifli bir ilişki içindeyim şuan :)
Ps: yazdıklarıma şaşırdım ifadesi bırakanlar olmuş, haklılar şaşılmayacak gibi değil çünkü hahahha. Hepinize iyi günler hanımlar
Sözde, ailesine "Fear'dan ayrılacağım ama kalbi kırılır diye yapamıyorum zaten kpssye girdi, atanıp başka şehire gidecek, araya mesafe girince koparız ayrılırız, siz araya girmeyin" diye rest çekmişE ailesi de işin içinde yani çok fenaymış gerçekten ya inş kıza söylemişsinizdir öğrenince. Nasıl yakaladığınızı ve yakaladıktan sonra ne dediğini çok merak ettim
Zaten bu tipler hep böyle oluyor sanki ya benim aldatan sevgilimde öyle herkes pek severdi. Çok şanslısın derdi işinde filan çok iyiydi. Ağzı da iyi laf yapardı. Ama seninki bir başkaymış. Nasıl profosyonelse sırtlanlıkta çığır açmış
Yahu abartmıyor musun? Bir adam nasıl bir kadının her şeyi olur? Hiç mi anneniz babanız kediniz yok. Mesela ben de aldatıldığım için boşandım ve evdeki bir kolyem bile o adamdan daha sevimli gelmeye başlamıştı yakalayınca. Ne demek ölmek falan. O kim de onun için ölmek isteyim.İnançlı biriyim ama yaşamak için bir sebebim kalmadı diye düşünüyorum... o benim herşeyimdi
Sözde, ailesine "Fear'dan ayrılacağım ama kalbi kırılır diye yapamıyorum zaten kpssye girdi, atanıp başka şehire gidecek, araya mesafe girince koparız ayrılırız, siz araya girmeyin" diye rest çekmişyersen
ancak ailesi benimle akşam yemeği yerken çok mutlu ve şen şakraktı. Zaten onlara göre ben de düzgün bir kadındım, diğer kadın da. Oğlum evlensin yeter, hangisiyle olursa olsun diye düşündüler heralde. Düşünüyorum, ben kendi evladım bile olsa böyle bir şeye alet olmam. Ki kendi kızları da var. Benim de aynı o şekilde bir anne babanın evladı olduğumu ve bunları haketmediğimi düşünmediler. Bişey de diyemiyorum, anası ne ki danası ne olsun muhabbeti.
Ben bir sabah onun laptop çantasından şarj aleti alırken öteki sevgilisinin yazdığı çeşitli not ve mektupları bularak öğrendim. Sabahları ona kahvaltı hazırlar, omu öperek uyandırır evden öyle çıkardım, onun mesaisi daha geç başlıyordu. O sabah onu, kulağına "Allah senin belanı versin nasıl bir insansın" diyerek uyandırdımhiç inkar etmedi, beni affet barışalım da demedi. Sadece son bir kez görüşelim, hakkını helal et öyle git diye yalvardı. Nasıl bir manyaksa
ben okuduklarımdan o kızın da benden haberi olmadığını hissettim. İş yerini bulup aradım, akşamüstü buluşup her şeyi konuştuk, tüm delillerimi gösterdim ve o da gösterdi. Uzun süredir ikimizi de idare ediyormuş. Sonra kızla beraber gidip o şahsiyet ile buluştuk. Her şeyi konuştuk yüzleştik. İnkar etmedi. O kızla evlilik düşündüğü ve benden ayrılmak istediği için genelde laflarıyla benim üzerime geldi, sana yar olmadım diye kimseye olmamı da istemiyorsun, mutluluğuma engel olmaya çalışıyorsun bile dedi bana
o kızcağız aklı başında birisine benziyordu, bana "ben x'i bu akşam sana söyledikleriyle tanıdım, o lafları bugün sana eden ileride de başka birisi için bana da eder" dedi. İlişkimi kesiyorum ben onunla doğmadım onsuz da ölmem dedi. Vay dedim kafası çalışıyor. Ama yine de emin olamadım. Yumuşayacağını hissettim, kızın altından girip, üstünden çıktı çünkü. İkisini de boşverip hayatlarından çıkıp gittim, kendi hayatıma baktım. Sonra duydum ki barışıp evlenmişler
kafalar pırıl pırıl.
Hayallerim vardı, onunla mutluydum. Demek ki mutlu edemedim ki böyle oldu. Gözümün içine baka baka bana yalan söyledi. Halbu ki ortak kararımız yalansız bir ilişkiydiYahu abartmıyor musun? Bir adam nasıl bir kadının her şeyi olur? Hiç mi anneniz babanız kediniz yok. Mesela ben de aldatıldığım için boşandım ve evdeki bir kolyem bile o adamdan daha sevimli gelmeye başlamıştı yakalayınca. Ne demek ölmek falan. O kim de onun için ölmek isteyim.
Ben halimden çok mutluyum, iyi ki geç de olsa görmüşüm gözüm açılmış diyorum. Bende derin yaralar bıraktı ama sonraki ilişkime daha temkinli ve sağlam adımlarla yaklaşmama vesile oldu.Pes diyorum kıza inanamadım böyle usta bir yalancıya nasıl güvenipte evlendi.
Allah kurtarmış sizi.
Hayallerim vardı, onunla mutluydum. Demek ki mutlu edemedim ki böyle oldu. Gözümün içine baka baka bana yalan söyledi. Halbu ki ortak kararımız yalansız bir ilişkiydi![]()
Ben halimden çok mutluyum, iyi ki geç de olsa görmüşüm gözüm açılmış diyorum. Bende derin yaralar bıraktı ama sonraki ilişkime daha temkinli ve sağlam adımlarla yaklaşmama vesile oldu.
Son, bombamı bırakıp gideceğim, daha fazla başkasının konusunu meşgul etmek istemiyorum, ama sabah sabah güzel dertleştik teşekkür ederim
Kız benim meslektaşım, psikolog ve hatta aile/evlilik danışmanı![]()
benim kadar içten sevmediğinizi düşünüyorum.. Çok ama çok sevdim onu; bunu bana yapsada ölene kadar seveceğim. Başka bir ile gideceğim işimden istifa etmeyi kendi işimi kurmayı düşünüyorum ama borçları ne yapacağımı bilmiyorum. Ona da borcum varonun yerini kimse alamayacak diyorsun yarın öbürgün birisi ile belki o evlendiğin kişiyi daha az mı seveceksin ? niye size kötü davrananı seviyorsunuz neden sizi insan yerine koymayanı aldatanı unutamıyorsunuz ? ibrahim tatlısesin sevgilileri gibisin ya