Sizce Aldatıldım mı?

Hayallerim vardı, onunla mutluydum. Demek ki mutlu edemedim ki böyle oldu. Gözümün içine baka baka bana yalan söyledi. Halbu ki ortak kararımız yalansız bir ilişkiydi
Siz mutlu edemediğiniz için değil, karakteri bozuk olduğu için böyle olmuş olmasın.

İnançlı biriyim ama yaşamak için bir sebebim kalmadı diye düşünüyorum... o benim herşeyimdi
Bir şeyler yazacaktım, dil dökecektim ama bu mesajınızdan sonra yazılan yorumları okumadım bile. Kimse vazgeçilmez değildir hanımefendi. Sizinki sevmek değil bağımlılık olmuş. Ban yemek istemiyorum, edebimle susuyorum. Çünkü çok kızdım bu lafınıza

İnançlı biriyim ama yaşamak için bir sebebim kalmadı diye düşünüyorum... o benim herşeyimdi

Kimse kimsenin her şeyi değildir
Yalnız doğduk yalnız öleceğiz, yeri geliyor evlat bile her şeyi olamıyor insanın
İlişkiniz zaten bitmiş yoksa yakalanan adam bu kadar sakin olmaz, aradığı bitirme fırsatını bulmuş gibi geldi bana
Hayat yaşamaya değer, kimse için ağlayıp ömrünüzü çürütmeyin, yolunuza bakın
Bir daha sevememler, yerine kimseyi koyamamlar boş, hayat önünüze ne çıkarır bilinmez, aldatma adiliğini göstermiş bir adam için çırpınmayın

Oranın dini imanı olmuyor işte.

Siz ne kadar aramızda bir şey kalmadı desenizde evlilik birliği devam ederken bu adamla birlikte olmuşsunuz nasıl sağlıklı birr ilişki ve sadakat bekliyorsunuz anlamadım. O tarihte kocanla beraberdin demiş size bu cümlenin içinde neler var farkında mısınız....

Teşekkür ederim yorumunuz için.. Banada öyle geliyo sanki benim çekip gitmemi bekledi belkide bilmediğim şeyler oldu

Teşekkür ederim yorumunuz için.. Banada öyle geliyo sanki benim çekip gitmemi bekledi belkide bilmediğim şeyler oldu
Siz hiç 45 yaşında aklı başı yerinde evladı olan olgun bir kadın gibi konuşmuyorsunuz. Yok o benim hayatımdı, onsuz hayatın anlamı yok, çok sevdim, yaşamın bir anlamı kalmadı vs. Biz de insanız biz de çok sevdik hanımefendi. Ama olmayınca olmadı, bazen makul sebeplerden, bazen aldatılma gibi haksız sebeplerden. Yaşadıklarımı sıra sıra anlattım konunuzu işgal ettim hatta, onları yaşarken 24 yaşındaydım, sizin neredeyse yarı yaşınızdaydım, sizin kadar büyütmedim, dram yaşamadım. Üzüldüm ama sorun bende değil deyip kendimi iyileştirdim. Tamam yaşadığınız her yaşta çok ağır bir deneyim ama ölmediniz ayaktasınız, üstelik evladınız var. Sakin olun aklıselim olun olgun olun. Kimse kimsenin her şeyi olamaz. Kimse kimse olmadan ölmez. Kusura bakmayın ama hayatın gerçekleri

Oranın dini imanı olmuyor işte.
Orası kopsun düşsün onun ç.ksüz kalsıca işte insanın hayatta pek çok rolü var, birinde iyi birinde kötü olabiliriz, işimizde çok başarılı etrafımızda çok sevilen birisi olabiliriz, ama iyi ve yardımsever bi kişilik olması iyi bir eş/sevgili olacağı anlamına gelmiyor. Ben bunu zor ama çok güzel bir yoldan öğrendim :)

Bunun yaş ile ne ilgisi var. İçim buruk üzgünüm böyle bir hissi ilk kez yaşıyorum. Aldatıldım sırtımdan bıçaklandım

Bunun yaş ile ne ilgisi var. İçim buruk üzgünüm böyle bir hissi ilk kez yaşıyorum. Aldatıldım sırtımdan bıçaklandım
Birçoğumuz yaşadık bunu. Yapacak bisey yok yoluna bakacaksın. Kusura bakma da seni zerre onemsemeyen adam için ölüp bitmek te fazla arabesk.

Ne? 45 yaş? Anne? Ergenliğini yeniden yaşıyor konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…