- 24 Eylül 2013
- 9.879
- 32.373
- 748
- Konu Sahibi Limoniwoman35
-
Siz mutlu edemediğiniz için değil, karakteri bozuk olduğu için böyle olmuş olmasın.Hayallerim vardı, onunla mutluydum. Demek ki mutlu edemedim ki böyle oldu. Gözümün içine baka baka bana yalan söyledi. Halbu ki ortak kararımız yalansız bir ilişkiydi
Bir şeyler yazacaktım, dil dökecektim ama bu mesajınızdan sonra yazılan yorumları okumadım bile. Kimse vazgeçilmez değildir hanımefendi. Sizinki sevmek değil bağımlılık olmuş. Ban yemek istemiyorum, edebimle susuyorum. Çünkü çok kızdım bu lafınızaİnançlı biriyim ama yaşamak için bir sebebim kalmadı diye düşünüyorum... o benim herşeyimdi
İnançlı biriyim ama yaşamak için bir sebebim kalmadı diye düşünüyorum... o benim herşeyimdi
Oranın dini imanı olmuyor işte.Ay ifşa olurum diye korkuyorum ama anlatmadan da duramıyorumfizyoterapistti. İnanın çevresinde çok sevilen, çok başarılı, şeytan tüyü olan herkesin imrendiği birisiydi. Engelli hastaları vardı, kampanyalar düzenler onlara ihtiyaçları olan ekipmanları temin ederdi. Zeytin bahçeleri vardı, memleketten zeytin getirtip kavanoz kavanoz taşıyıp iş yerindeki arkadaşlarıma ikram eder/dağıtırdı. Kızkardeşim şehrime gelince gezdirir, yedirir içirir her yere götürürdü. Herkesin işine koşar, herkese yardım ederdi. Ama öteki yüzü bambaşkaymış. Daha anlatmadığım o kadar şey var ki. Ne midesizlikler ailesi bizim yaşadığımız şehre ziyarete geldi, annemler seni çok seviyor sen de bizle kal hep beraber olalım dedi. Bir hafta beraber kaldık gezdik yedik içtik. O çalışırken ailesini ben gezdirdim. Son akşam "yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, hep beraberdik, ben teklif ettim ve çok güzel geçti ama bu akşam ailemle burdaki son akşamım, kusura bakmazsan onları başbaşa yemeğe götürmek istiyorum" dedi. Ağzı mükemmel laf yapardı. Tabiki öyle şey mi olur dedim, meğer o kızla beraber yemeğe çıkarmış ailesini, tanıştırmış, yaza nişan yapmak istiyoruz vs demiş. O kızla beraber yiyip içtiler, ayrıldılar, yanıma geldiler, ailesini havaalanına benimle beraber bıraktı :) ay o zamanlar ne kendimi parçalamış ne üzülmüştüm. Şimdi hepsi geçti, ama aldatılmak dışında aklımla da dalga geçildiği için hırsım tamamen geçmedi. Nadiren aklıma geliyor, biraz kinleniyorum, sonra Fear bu kin ancak seni üzer ona bir şey olmaz s.ktir et diyorum. Zaten de çok güzel ve keyifli bir ilişki içindeyim şuan :)
Ps: yazdıklarıma şaşırdım ifadesi bırakanlar olmuş, haklılar şaşılmayacak gibi değil çünkü hahahha. Hepinize iyi günler hanımlar
Resmen biriyle evliydim fakat daha önce de söylediğim gibi onunla hiçbir şey kalmamıştı aramızda. Bu süreçte aşık olduğum düne kadar canımdan çok sevdiğim adamla birlikteydik. Onunda beni sevdiğini aynı şekilde bana aşık olduğunu düşünüyordum aksini düşünemiyorum; taki facebook’da birden fazla kadınla yaptığı yazışmaları okuyana kadar. Önce bana söylemek istediğin bir şey var mı sana gelen abuk sabuk mesaj var mı diye sordum. Hayır dedi. Telefonunu alıp yanında facebook vb. Mesajlarını okudum. Bir kaç yıl önceki mesajlarını okudum. O esnada biz birlikteydik bir ara ayrıldık sonra barıştık. Kendisine gel sk...lim diye tekkifte bulunan kişiyle günlerce yazışmış. Sk..lim diyen kişiye şu tarihte şurda olacağım demiş. Kadın gelmemiş ama bu arada da seks muhabbeti yapıyor. Bizimki onu engellemek yerine sohbete devam ediyor üstelik ona benden de bahsediyor. Birlikteliğimizi nasıl tanıştığımızı anlatıyor. Ve bir süre sonra engelliyor kadını. Bunları okudum kendisine ve söyleyecek bir şeyin var mı dedim. Hayır yok çünkü sende o tarihte kocanla beraberdin dedi. Evet öyleydi ama onunla hiç bir zaman ne duygusal ne de cinsel beraberliğim olmadı. Çocuğum için mecburen iletişim halindeydim. Eşyalarımı toplamaya Gittim bırak eşyaları çık git evimden ben sana kargoyla yollarım dedi. Bunu bana nasıl yaptı anlayamıyorum. Konu bundan ibaret
Teşekkür ederim yorumunuz için.. Banada öyle geliyo sanki benim çekip gitmemi bekledi belkide bilmediğim şeyler olduKimse kimsenin her şeyi değildir
Yalnız doğduk yalnız öleceğiz, yeri geliyor evlat bile her şeyi olamıyor insanın
İlişkiniz zaten bitmiş yoksa yakalanan adam bu kadar sakin olmaz, aradığı bitirme fırsatını bulmuş gibi geldi bana
Hayat yaşamaya değer, kimse için ağlayıp ömrünüzü çürütmeyin, yolunuza bakın
Bir daha sevememler, yerine kimseyi koyamamlar boş, hayat önünüze ne çıkarır bilinmez, aldatma adiliğini göstermiş bir adam için çırpınmayın
Siz ne kadar aramızda bir şey kalmadı desenizde evlilik birliği devam ederken bu adamla birlikte olmuşsunuz nasıl sağlıklı birr ilişki ve sadakat bekliyorsunuz anlamadım. O tarihte kocanla beraberdin demiş size bu cümlenin içinde neler var farkında mısınız....
Siz hiç 45 yaşında aklı başı yerinde evladı olan olgun bir kadın gibi konuşmuyorsunuz. Yok o benim hayatımdı, onsuz hayatın anlamı yok, çok sevdim, yaşamın bir anlamı kalmadı vs. Biz de insanız biz de çok sevdik hanımefendi. Ama olmayınca olmadı, bazen makul sebeplerden, bazen aldatılma gibi haksız sebeplerden. Yaşadıklarımı sıra sıra anlattım konunuzu işgal ettim hatta, onları yaşarken 24 yaşındaydım, sizin neredeyse yarı yaşınızdaydım, sizin kadar büyütmedim, dram yaşamadım. Üzüldüm ama sorun bende değil deyip kendimi iyileştirdim. Tamam yaşadığınız her yaşta çok ağır bir deneyim ama ölmediniz ayaktasınız, üstelik evladınız var. Sakin olun aklıselim olun olgun olun. Kimse kimsenin her şeyi olamaz. Kimse kimse olmadan ölmez. Kusura bakmayın ama hayatın gerçekleriTeşekkür ederim yorumunuz için.. Banada öyle geliyo sanki benim çekip gitmemi bekledi belkide bilmediğim şeyler oldu
Orası kopsun düşsün onun ç.ksüz kalsıcaOranın dini imanı olmuyor işte.
Bunun yaş ile ne ilgisi var. İçim buruk üzgünüm böyle bir hissi ilk kez yaşıyorum. Aldatıldım sırtımdan bıçaklandımSiz hiç 45 yaşında aklı başı yerinde evladı olan olgun bir kadın gibi konuşmuyorsunuz. Yok o benim hayatımdı, onsuz hayatın anlamı yok, çok sevdim, yaşamın bir anlamı kalmadı vs. Biz de insanız biz de çok sevdik hanımefendi. Ama olmayınca olmadı, bazen makul sebeplerden, bazen aldatılma gibi haksız sebeplerden. Yaşadıklarımı sıra sıra anlattım konunuzu işgal ettim hatta, onları yaşarken 24 yaşındaydım, sizin neredeyse yarı yaşınızdaydım, sizin kadar büyütmedim, dram yaşamadım. Üzüldüm ama sorun bende değil deyip kendimi iyileştirdim. Tamam yaşadığınız her yaşta çok ağır bir deneyim ama ölmediniz ayaktasınız, üstelik evladınız var. Sakin olun aklıselim olun olgun olun. Kimse kimsenin her şeyi olamaz. Kimse kimse olmadan ölmez. Kusura bakmayın ama hayatın gerçekleri
Birçoğumuz yaşadık bunu. Yapacak bisey yok yoluna bakacaksın. Kusura bakma da seni zerre onemsemeyen adam için ölüp bitmek te fazla arabesk.Bunun yaş ile ne ilgisi var. İçim buruk üzgünüm böyle bir hissi ilk kez yaşıyorum. Aldatıldım sırtımdan bıçaklandım
Siz olsanız nasıl davranırdınız?Birçoğumuz yaşadık bunu. Yapacak bisey yok yoluna bakacaksın. Kusura bakma da seni zerre onemsemeyen adam için ölüp bitmek te fazla arabesk.
Ne? 45 yaş? Anne? Ergenliğini yeniden yaşıyor konu sahibi.Siz hiç 45 yaşında aklı başı yerinde evladı olan olgun bir kadın gibi konuşmuyorsunuz. Yok o benim hayatımdı, onsuz hayatın anlamı yok, çok sevdim, yaşamın bir anlamı kalmadı vs. Biz de insanız biz de çok sevdik hanımefendi. Ama olmayınca olmadı, bazen makul sebeplerden, bazen aldatılma gibi haksız sebeplerden. Yaşadıklarımı sıra sıra anlattım konunuzu işgal ettim hatta, onları yaşarken 24 yaşındaydım, sizin neredeyse yarı yaşınızdaydım, sizin kadar büyütmedim, dram yaşamadım. Üzüldüm ama sorun bende değil deyip kendimi iyileştirdim. Tamam yaşadığınız her yaşta çok ağır bir deneyim ama ölmediniz ayaktasınız, üstelik evladınız var. Sakin olun aklıselim olun olgun olun. Kimse kimsenin her şeyi olamaz. Kimse kimse olmadan ölmez. Kusura bakmayın ama hayatın gerçekleri
24 yaşındayım ve bütün erkeklerin bütün kadınları aldatacağını biliyorum.Bunun yaş ile ne ilgisi var. İçim buruk üzgünüm böyle bir hissi ilk kez yaşıyorum. Aldatıldım sırtımdan bıçaklandım
Sanırım siz sadece ergenlikte aşık oldunuz!Ne? 45 yaş? Anne? Ergenliğini yeniden yaşıyor konu sahibi.
Beni anlamanızı bekleyemem bu nedenle..Ne? 45 yaş? Anne? Ergenliğini yeniden yaşıyor konu sahibi.
Hanfendi, çocuğunuz nerde diye sorduk, cevap vermediniz.Sanırım siz sadece ergenlikte aşık oldunuz!
Babasında.. Afedersiniz şimdi okudumHanfendi, çocuğunuz nerde diye sorduk, cevap vermediniz.
24 yaşındayım ve bütün erkeklerin bütün kadınları aldatacağını biliyorum.
Konu aşk değil. İnsan olarak bile saygı görmediğiniz bir ilişki de aşktan bahsetmek lükstür...Beni anlamanızı bekleyemem bu nedenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?