Ay ifşa olurum diye korkuyorum ama anlatmadan da duramıyorum

fizyoterapistti. İnanın çevresinde çok sevilen, çok başarılı, şeytan tüyü olan herkesin imrendiği birisiydi. Engelli hastaları vardı, kampanyalar düzenler onlara ihtiyaçları olan ekipmanları temin ederdi. Zeytin bahçeleri vardı, memleketten zeytin getirtip kavanoz kavanoz taşıyıp iş yerindeki arkadaşlarıma ikram eder/dağıtırdı. Kızkardeşim şehrime gelince gezdirir, yedirir içirir her yere götürürdü. Herkesin işine koşar, herkese yardım ederdi. Ama öteki yüzü bambaşkaymış. Daha anlatmadığım o kadar şey var ki. Ne midesizlikler

ailesi bizim yaşadığımız şehre ziyarete geldi, annemler seni çok seviyor sen de bizle kal hep beraber olalım dedi. Bir hafta beraber kaldık gezdik yedik içtik. O çalışırken ailesini ben gezdirdim. Son akşam "yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, hep beraberdik, ben teklif ettim ve çok güzel geçti ama bu akşam ailemle burdaki son akşamım, kusura bakmazsan onları başbaşa yemeğe götürmek istiyorum" dedi. Ağzı mükemmel laf yapardı. Tabiki öyle şey mi olur dedim, meğer o kızla beraber yemeğe çıkarmış ailesini, tanıştırmış, yaza nişan yapmak istiyoruz vs demiş. O kızla beraber yiyip içtiler, ayrıldılar, yanıma geldiler, ailesini havaalanına benimle beraber bıraktı :) ay o zamanlar ne kendimi parçalamış ne üzülmüştüm. Şimdi hepsi geçti, ama aldatılmak dışında aklımla da dalga geçildiği için hırsım tamamen geçmedi. Nadiren aklıma geliyor, biraz kinleniyorum, sonra Fear bu kin ancak seni üzer ona bir şey olmaz s.ktir et diyorum. Zaten de çok güzel ve keyifli bir ilişki içindeyim şuan :)
Ps: yazdıklarıma şaşırdım ifadesi bırakanlar olmuş, haklılar şaşılmayacak gibi değil çünkü hahahha. Hepinize iyi günler hanımlar