Sizce Aldatıldım mı?

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Günlerdir uyuyamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Çok üzüldüm 😓 ama inanın olayın ilk şokuyl böyle düşünüyorsunuz yeri asla dolmaz diye.. Sizinle birlikteyken başka kadınlarla seks muhabbeti yapan, sorduğunuzda sizi umursamayan bir adam belki daha bulamayabilirsiniz evet burada haklı olabilirsiniz.. Özür dilemesini beklemekten vazgeçip onun size ulaşabileceği her yolu da kapayın.. Hayat değerli boş insanlara gerek yok inanın.. Biraz ağlarsınız sakinleşince daha mantıklı düşünürsünüz.. Emin olun bu konuda yalnız değilsiniz..

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Senden önce olsa umursama derdim
senin böyle çok sevdiğini biliyorsa eğer ne de olsa beni çok seviyor diyip aldırmaz geri döneceğine ihtimal verir
Kendini bu kadar harap etme o seni umursamamış kalbinin sesini değil de mantığını konuştur
Bu kadar çok sevmek sana işkence olur

Onun yerini neden kimse alamasın. Adamın her hareketi falso. Siz hala dram peşindesiniz.

Bısey olmaz zaten affedecen hıc degılse bı kac gun uykusuz kal. Arar elbet bıda senın gıbı nerden bulacak aldatılmaya uzulmeyen adamın gıtme dememesıne üzülen bulamaz cok zor o yuzden arar

şu dizeleri bırakıp gidiyorum..

Kendine gel!
Kadınsın sen,
Öyle kolay pes edemezsin.
Karaktersizin biri yüzünden hayatından mı vazgeçiceksin
Topla kendini,
Dünyanın sana ihtiyacı var.
Sevdiklerininde tabi ki.
Eğer sen vazgeçersen,
Kim bilecek renklerin kıymetini?
Kim taşıyacak çocukluğu omuzlarında?
Kim tutacak aşkı avuçlarında?
Eğer sen pes edersen,
Kim bir sokak kedisine mama vericek?
Kim yaşlı bir ihtiyara yarım edicek?
Vazgeçemezsin!
Çünkü kadınsın sen.

Konu resmen kurtlar vadisi esilya..

kim kiminle evli, kim kimi aldattı, kim ne halt etmiş belli değil uyku mahmuruydum şu an çakralarım deli gibi çalışıyor ama yine de herşey flu....
Resmen biriyle evliydim fakat daha önce de söylediğim gibi onunla hiçbir şey kalmamıştı aramızda. Bu süreçte aşık olduğum düne kadar canımdan çok sevdiğim adamla birlikteydik. Onunda beni sevdiğini aynı şekilde bana aşık olduğunu düşünüyordum aksini düşünemiyorum; taki facebook’da birden fazla kadınla yaptığı yazışmaları okuyana kadar. Önce bana söylemek istediğin bir şey var mı sana gelen abuk sabuk mesaj var mı diye sordum. Hayır dedi. Telefonunu alıp yanında facebook vb. Mesajlarını okudum. Bir kaç yıl önceki mesajlarını okudum. O esnada biz birlikteydik bir ara ayrıldık sonra barıştık. Kendisine gel sk...lim diye tekkifte bulunan kişiyle günlerce yazışmış. Sk..lim diyen kişiye şu tarihte şurda olacağım demiş. Kadın gelmemiş ama bu arada da seks muhabbeti yapıyor. Bizimki onu engellemek yerine sohbete devam ediyor üstelik ona benden de bahsediyor. Birlikteliğimizi nasıl tanıştığımızı anlatıyor. Ve bir süre sonra engelliyor kadını. Bunları okudum kendisine ve söyleyecek bir şeyin var mı dedim. Hayır yok çünkü sende o tarihte kocanla beraberdin dedi. Evet öyleydi ama onunla hiç bir zaman ne duygusal ne de cinsel beraberliğim olmadı. Çocuğum için mecburen iletişim halindeydim. Eşyalarımı toplamaya Gittim bırak eşyaları çık git evimden ben sana kargoyla yollarım dedi. Bunu bana nasıl yaptı anlayamıyorum. Konu bundan ibaret

Resmen biriyle evliydim fakat daha önce de söylediğim gibi onunla hiçbir şey kalmamıştı aramızda. Bu süreçte aşık olduğum düne kadar canımdan çok sevdiğim adamla birlikteydik. Onunda beni sevdiğini aynı şekilde bana aşık olduğunu düşünüyordum aksini düşünemiyorum; taki facebook’da birden fazla kadınla yaptığı yazışmaları okuyana kadar. Önce bana söylemek istediğin bir şey var mı sana gelen abuk sabuk mesaj var mı diye sordum. Hayır dedi. Telefonunu alıp yanında facebook vb. Mesajlarını okudum. Bir kaç yıl önceki mesajlarını okudum. O esnada biz birlikteydik bir ara ayrıldık sonra barıştık. Kendisine gel sk...lim diye tekkifte bulunan kişiyle günlerce yazışmış. Sk..lim diyen kişiye şu tarihte şurda olacağım demiş. Kadın gelmemiş ama bu arada da seks muhabbeti yapıyor. Bizimki onu engellemek yerine sohbete devam ediyor üstelik ona benden de bahsediyor. Birlikteliğimizi nasıl tanıştığımızı anlatıyor. Ve bir süre sonra engelliyor kadını. Bunları okudum kendisine ve söyleyecek bir şeyin var mı dedim. Hayır yok çünkü sende o tarihte kocanla beraberdin dedi. Evet öyleydi ama onunla hiç bir zaman ne duygusal ne de cinsel beraberliğim olmadı. Çocuğum için mecburen iletişim halindeydim. Eşyalarımı toplamaya Gittim bırak eşyaları çık git evimden ben sana kargoyla yollarım dedi. Bunu bana nasıl yaptı anlayamıyorum. Konu bundan ibaret
Anlıyorum

Karşınızdaki adam arada nikah bağı olmadığı için günümü geçiririm kafasındaymış. Yani size sevgi bağı ile değil hoş bir vakit geçirme gözüyle bakmış. Şimdi size böyle bakan bir adamın gözünün içine bakın ve bu haysiyetsiz için değer miydi deyip noktayı koyun ve hayatınıza hiç bu adam yokmuş gibi devam edin. Çünkü böyle bir aşağılık için üzülmeye değmez. Ve aşk biter .. bunu unutmayın.

Ne gibi fedakarlıklar mesela?
Çocuklarına beni kabullendirmek için elinden geleni yaptı; ailesine iş arkadaşlarına komşularıyla beni tanıştırdı. Bunlar benim yapamadığım şeylerdi ve anlamı benim için çok fazlaydı. Hepsi fiyaskoymuş aklım almıyo nasıl yapar bunu

Çocuklarına beni kabullendirmek için elinden geleni yaptı; ailesine iş arkadaşlarına komşularıyla beni tanıştırdı. Bunlar benim yapamadığım şeylerdi ve anlamı benim için çok fazlaydı. Hepsi fiyaskoymuş aklım almıyo nasıl yapar bunu
Bu muydu fedakarlık ? Bende ciddi ciddi bişey yaptı sandım...

O zaman seviyormuş yapmış, şimdi sevmiyor o yüzden parmağını bile kıpırdatmıyor. Bu kadar basit. Ağlama artık, haketmeyen biri için gözyaşını tüketme.

Çocuğun nerde bu arada?

Nedir size göre ciddiyet? Para, araba, ev?
Ben maddiyattan hiç sözetmedim. Ama sizi çocuklarıyla tanıştrıp ne gibi bir fedakarlık etmiş olabilir ? Bu fedakarlık mı yani ? Ya da sizi çevresine tanıtması nasıl bir fedakarlık ? Siz cüzzamlı mıydınız ki adam sizi çevresine tanıtınca fedakarlık etmiş olsun...

Siz daha fedakarlık nedir bilmiyorsunuz ...
Bana gelmiş maddiyatçı muamelesi yapıyorsunuz...
Siz bir fedakarlık nedir onu öğrenin...

Evlimisiniz

Aldatıldım diye ölmek istediğim filan yok; yaşadığım bu durumu kabullenemiyorum miğdeme ağrılar giriyo. Yaşanılmış anılar fedakarlıklar aklıma geliyo.

Çok sacma. Bir kadin bir erkegi bu derece hayatinin merkezine nasil koyabilir aklim almiyor. Yok.hayatin anlami kalmadi yok öldüm bittim. Ay biraz güçlü olun yaa cocugunuz var madem azicik gururlu ve guclu olun. Burda ne sorunlar yasayip kapiyi carpip giden insanlar var hala asigim seviyorum diyosunuz. Pesinizden kargoyla esya yollayan adami buyrun doya doya sevin.

Ben maddiyattan hiç sözetmedim. Ama sizi çocuklarıyla tanıştrıp ne gibi bir fedakarlık etmiş olabilir ? Bu fedakarlık mı yani ? Ya da sizi çevresine tanıtması nasıl bir fedakarlık ? Siz cüzzamlı mıydınız ki adam sizi çevresine tanıtınca fedakarlık etmiş olsun...

Siz daha fedakarlık nedir bilmiyorsunuz ...
Bana gelmiş maddiyatçı muamelesi yapıyorsunuz...
Siz bir fedakarlık nedir onu öğrenin...
Size maddiyatçı muamelesi yapmıyorum. Fedakarlığı ne olarak gördüğünüzü soruyorum. Nedir fedakarlık o halde?

Çok sacma. Bir kadin bir erkegi bu derece hayatinin merkezine nasil koyabilir aklim almiyor. Yok.hayatin anlami kalmadi yok öldüm bittim. Ay biraz güçlü olun yaa cocugunuz var madem azicik gururlu ve guclu olun. Burda ne sorunlar yasayip kapiyi carpip giden insanlar var hala asigim seviyorum diyosunuz. Pesinizden kargoyla esya yollayan adami buyrun doya doya sevin.
Onu çok ama çok sevdim yetmez mi? Bana değer verdi beni önemsedi; yalanmış demeye dilim varmıyor. Ama mesajlar aklımdan çıkmıyor. Kendi evinde çektiği dans videosunu kadının izlemesi ve gel sk...lm demesi!! 🥺

Back
X