Şüphelenseniz de konduramıyorum deseniz anlayacağım ama siz gözlerinizle görmüş okumuşsunuz. Aldatmış işte. Daha neyi konduramıyorsunuz? Siz ona aldatmayı konduramazken adam sizin kafanıza boynuzları kondurmuş resmen.
Şuan çok taze ve çok üzgünsünüz, anlıyorum ama geçecek. Ben de aldatıldım. Çok seviyordum asla yapmaz diye düşünüyordum ama yapmış/yaptı. Benim bahsettiğim kişi de sizin dediğiniz gibi bana karşı çok fedakardı. Maddi manevi her işime koşar her şeyimle en çok o ilgilenirdi. Memleletine götürdü gezdirdi, ailesiyle tanıştırdı. Maddi sıkıntı çektim düşünmeden yardımcı oldu, bir işim oldu benden çok canla başla uğraştı. sınava hazırlanıyordum, motive olayım diye her gün oturup benle ders çalıştı. Ama aynı zamanda kanı bozuk birisiymiş ve aylardır başka bir sevgilisi daha varmış. Hem aldattı hem aklımla dalga geçti. Mesela dışarı çıkardı, neredesin ne yapıyorsun demediğim asla hesap sormadığım halde "bak şuradayım buradayım diye bana fotoğraflar atardı. Meğerse o sırada yanında o kız varmış. Fotodan kızı kesip bana kendisini tek gibi atmış. Kız buna hediye kupa almış her gün gözümün önünde beraber kahvaltı ederken utanmadan o kupadan çaylar kahveler içti. Kızın aldığı hediye giysileri bana getirip gösterip bak bir özel hastam hediye etti, yakışmış mı derdi. Bunları hep sonradan öğrendim, büyük yıkıldım. Hem değersiz hem de kör ve aptal gibi hissettim. Ama hayır sorun veya suç bende değildi. Sorun veya suç sende değil. Hepsi geçecek. Şuan onu yolda görsem sümüğümü sürmem

çok daha güzel ve kıymetli bir ilişkinin içindeyim ve mutluyum. İyi ki diyorum bitmiş. Sen de öyle diyeceksin sadece sabır.