arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil
arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil
arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil
kendimi sizin yerinize koyuyorum, söyledikleri mantıklı sayılabilir. yani ben olsam inanırdım herhalde.
ama aklıma sorular geldi. şimdi birincisi o kaydedilen "erkan" ismi ne? eşinizin arkadaşının ismi mi yoksa başka bir isim mi?
ikincisi de eşinizin arkadaşının adı ali diyelim sizin eşiniz de veli. ali kızla tanışınca ismini söylememiş mi ki kız numarayı sorguladığında telefon velinin üstüne çıkınca garipsememiş? ali kıza "ben veli, telefon benim, ben oyum" dediğinde bir şey dememiş mi kız?
siz yakaladığınız gün o erkan diye kaydedilen numaraya atılan mesajın saatinde eşiniz arkadaşıyla mıydı?
bir de düşünüyorum yani ben aldatsam sonra da eşimi aldatmadım diye inandırmaya çalışsam daha kolay bir yalan atardım yani bu kadar ayrıntıya girmezdim çünkü illa eşiniz-arkadaşı-kız bu üç kişiden birinin aklı karışır siz sorguladıkça iyice karman çorman olur yalan ortaya çıkardı. yani aldatsa kendisini garantiye alırdı daha temelli bir yalan ile. gerçi şöyle bir şey var erkekler hemen arkadaşlarının üzerine atarlar böyle bir durumda.
son olarak, telefonu niye son bir haftadır kapalı ona takıldım, o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?