sizce aldatıldım mı?

canım sağol bana zamanını ayırdığın için .bu dediklerini yapamaya çalışacam.unutıyım diyorum ama olmuyor.samimi olamıyorum içimden gelmiyor.

öncelikle geçmiş olsun.niyetim yanlış anlaşılmasın gaz vermek değil.6 yıllık ilişkim sonucunda öğrendiğim önemli şeylerden biri şu dur;
erkekler sevgililerini her vakit erkek ismi ile kaydederler.
başımıza geldi 'BERBER' diye kayıtlı adamın 3 gün sonra 'BERRAK' olduğunu öğrendik:)

6 yıl ilşkıyı neden surdurmuş o zaman

6 yıl ilşkıyı neden surdurmuş o zaman

söylediğine göre berrak olan kız, ev arkadaşının kız arkadaşıymışmış..

sonunda itiraf etmişti, onlar benim için gündelikti diye.asil, yedek meselesi.erkekler bunu hep yapıyor.benden yana sıkıntısı yoktu ama heyecan arıyordu.

Bu arkadaşının ismi Erkan mı? Hani Erkan'ın kızarkadaşı olduğunu anlamak için mi Erkan diye kaydetmiş? Beni zırt zırt arayan sapığa da ismini öğrendiğimi ve savcılığa verdiğimi söylediğimde amcamın oğlu telefonumu almıştı benim ne suçum var lütfen vermeyin diye yalvarmıştı klasik erkek yalanlarından değildir umarım..

Ya okudukça insan kendi hemcinslerine kızıyor.Bir kızın, iş saatleri dışında ulaşamadığı birinin evli olduğunu anlamaması mümkün mü?Kızlar bilerek yanaşıyorlar resmen, erkekler desek dünden razı,evdeki eş saf yerine konuluyor.Yalanların ardı arkası kesilmiyor.Bu kadar onursuz nasıl olabilir insanlar.Yapacaksan,aklında varsa biri boşan bari karşındakine saygın olsun.Yada yakalandın hiç olmazsa arkasında dur hareketinin yalanlarınla küçülme.Dün gazetedeki bir haberde bu olayın abisi vardı.50 yaşında adam,3 çocuğunun annesini döverken telefonunun 3G özelliği ile 18lik sevgilisine izletmiş.Kızda "az vuruyorsun,görmüyorum"diye bağırıyormuş.Konu sahibi arkadaşım alınma ama örnekte yazdığım gibi insanlar 30yıllık kocalarınan neler görüyor.Birkaç yıllık kocamın böyle hatasını yakalasam,hayatta güvenmez;o kızla ve suçu üstüne attığı arkadaşıyla aynı gün yüzleştirirdim.Yapmıyorsa kapının yeri belli

erkekleri anlamak gerçekten çok zor.ne istediklerini bilmiyolar bence .ben şuanda aradan tam 1 hafta geçti daha atlatamadım.içimde hep bi şüphe acaba diyorum ve hafiyelik yapıyorum.bişey bulamayıncada resmen çöküyorum.bilgisayarda bişeyler arıyom sürekli tlfnu kurcalıyom ceplerine bakıyorum.daha neler neler.ama bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.kendimi okadar yordumki işim gücüm bu oldu resmen başka bişey düşünemiyorum.tam olarak aldatıldığımı bi öğrensem durmayacam çekip gidecem ama olmuyo işte ortadaki yeminlere belki yalan yanlış sözlere kanıp geri döndük.allah büyük ben değil kimse hak etmiyo aldatılmayı eğer varsa böyle bişey inşallah iş işten geçmeden yıllarım gitmeden öğrenirim.

inşallah hakkında hayırlısı olur canım çocugun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…