arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...
canım bu arkadaşı ben önce yasinim demiş kızda inanmamış sorgulamış eşimin adı çıkmış.niye yalan söylüyorsun senin adın bu değil demiş tamam benim adım işte veli demiş
canım bu arkadaşı ben önce yasinim demiş kızda inanmamış sorgulamış eşimin adı çıkmış.niye yalan söylüyorsun senin adın bu değil demiş tamam benim adım işte veli demiş
tabiiki öyle diyecek kabul edecek değil ya...
ozaman eşinin adını verdiğinde ben seni tanımıyorum demesi gerekmez miydi samimi konuştu diyosun
dedim eşinin numarasını ver konuşacam.bana diyoki yuva yıkanmı olacaz.ben değilim işte diyo
esım dustayken tlfnunu actım msj cektıgı kısının bayan oldugunu ve esımle samımı msjlastıgını gorunce o eve gelmeden ben gıtmek ıstedım demıssın benmı yanlıs anladım acaba dusta olan es evde olmalı dıye dusunuyorum :26:
esım dustayken tlfnunu actım msj cektıgı kısının bayan oldugunu ve esımle samımı msjlastıgını gorunce o eve gelmeden ben gıtmek ıstedım demıssın benmı yanlıs anladım acaba dusta olan es evde olmalı dıye dusunuyorum :26:
yok o zaman bızım yuvamız yıkılır de...bunun yuva yıkmakla ılgısı yokkı...madem senın sorunun degıl derdını nıye sen cekesın...sen buna ınanma ısrar et yuzlestırsın...
evet eşimin adıyla konuşuyo ama meğersem o eşimin arkadaşıymış adını benim eşimin adıyla tanıtmışya.
İnşallah doğrudur ama bana hiç doğru gelmedi.Peki eşin gerçekten aldattıysa ondan ayrılacakmısın?Ayrılacaksan bu olayın peşini bırakma ve gerçekleri ortaya çıkar.Ama eşimi seviyorum affederim diyorsan inanmış gibi görünmekten başka çare yok.
keşke olaya ıkna olmadan eve donmeseydınız bu olay ustune ne kadardır evdesını bırlıktesınız?
eşinizin arkadasına sordunuz mu bunu anında eşinizin arkadasının telefonunu isteseydınız sorsaydınız ona haberı var mı dıye..
sizde ınanmak ıstemıssınız gıbı geldı bana
evet eşimin adıyla konuşuyo ama meğersem o eşimin arkadaşıymış adını benim eşimin adıyla tanıtmışya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?