sizce aldatıldım mı?

arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...

dedim eşinin numarasını ver konuşacam.bana diyoki yuva yıkanmı olacaz.ben değilim işte diyo

canım bu arkadaşı ben önce yasinim demiş kızda inanmamış sorgulamış eşimin adı çıkmış.niye yalan söylüyorsun senin adın bu değil demiş tamam benim adım işte veli demiş

İnşallah doğrudur ama bana hiç doğru gelmedi.Peki eşin gerçekten aldattıysa ondan ayrılacakmısın?Ayrılacaksan bu olayın peşini bırakma ve gerçekleri ortaya çıkar.Ama eşimi seviyorum affederim diyorsan inanmış gibi görünmekten başka çare yok.

aldatıldığından şüphe ediyorsan ortalığı velveleye vermeyeceksin iz peşine düşeceksin neden?

aldattıysa emin olursun için içini yemez aldatmadıysa da boş yere adamın günahını almamış olursun huzurunuz bozulmaz

ama bunu yapabilmekte soğukkanlılık isteyen bir durum...

sen ikisinide uyandırmışsın artık beraber olcaklarsa bıle senden 2 kere saklarlar ve başarırlar anlaman çok uzun sürer...

ki bence aldatmış seni...kıvırıyor..sende eve dönmüşsün yani unutmaya ve ikna olmaya razısın ,belki kendin bile farkında değilsindir ama eve dönmen buna işaret,onun için bence daha fazla kurcalama aldattıysa da aldatmış yani...
aldatmışsa boşayacak mısın?

esım dustayken tlfnunu actım msj cektıgı kısının bayan oldugunu ve esımle samımı msjlastıgını gorunce o eve gelmeden ben gıtmek ıstedım demıssın benmı yanlıs anladım acaba dusta olan es evde olmalı dıye dusunuyorum :26:

canım bu arkadaşı ben önce yasinim demiş kızda inanmamış sorgulamış eşimin adı çıkmış.niye yalan söylüyorsun senin adın bu değil demiş tamam benim adım işte veli demiş

ooo o da arkadastan msj atıyorum deseymıs o zaman...sarjım yoktu falan bısıler deseymıs madem oyle...

dedim eşinin numarasını ver konuşacam.bana diyoki yuva yıkanmı olacaz.ben değilim işte diyo

yok o zaman bızım yuvamız yıkılır de...bunun yuva yıkmakla ılgısı yokkı...madem senın sorunun degıl derdını nıye sen cekesın...sen buna ınanma ısrar et yuzlestırsın...

çok saçmaa cnm söylediği şey
sen belliki inanmıışsıın söylediklerine amaa bence dikkatli ol

neden böyle bir olay ortaya çıkartılınca, hep arayan kişi arkadaş olur,tel.in sahibi hep masumdur..
kadın olay ortaya çıkınca tırsmış,eşinle ağız birliği yapmış olabilir

hangimizin tel.inden bir arkadaşı aradı da, eşi bulunca buna benzer bişey yaşadık..
ne hikmetse ,hep erkeklere oluyor bu

Eşi evden çıktıktan sonra içi içini yemiş ve başka bir hattan mesajlaşmış

yok canım duşunu aldıktan sonra işe gitti bende o numarayı arayıp iyice didikledim

Bu durumda nasıl bukadar ıyı nıyetlı oldunuz şaşırdım kadın elbette ben sızın eşinizi tanıyorum demez dimi keşke bır sure ayrı kalmayı deneseydınız ayrıca hadı dıyelım arkadaşı kendısını esınız dıye tanıtmış olsun kadınla mesajlasırken anlamadınızmı kadının samımı konusmalarından bısey?

yok o zaman bızım yuvamız yıkılır de...bunun yuva yıkmakla ılgısı yokkı...madem senın sorunun degıl derdını nıye sen cekesın...sen buna ınanma ısrar et yuzlestırsın...

ewet eninkimi önemli arkadaşınıı kimi de ....
ayrıca o kadıın da aldatılııyor eger ögle bir şe varsa
hakkııdıır bilmesi cnm tehdit et kocanıı kadına söyliycem de ne olacak

humm anladım. bence siz eşiniz, arkadaşı ve kızı ayrı ayrı sorguya çekip baştan anlattırın her şeyi ayrıntılara girin kafa karıştırıcı sorular sorun. en son işiniz bittiğinde de kıza evli adamla olmaya utanmıyor musun diye fırça atın.

bir de eşiniz o arkadaşıyla takılmasın pek, böyle ahlaksız arkadaş mı olur, adam hem evli hem de internetten kızlarla takılıyor. sonra olay "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim"e dönmesin...

keşke olaya ıkna olmadan eve donmeseydınız bu olay ustune ne kadardır evdesını bırlıktesınız?
eşinizin arkadasına sordunuz mu bunu anında eşinizin arkadasının telefonunu isteseydınız sorsaydınız ona haberı var mı dıye..
sizde ınanmak ıstemıssınız gıbı geldı bana

evet eşimin adıyla konuşuyo ama meğersem o eşimin arkadaşıymış adını benim eşimin adıyla tanıtmışya.

hmm şimdi anladım...bilemedim ama telefonunun falan kapalı olması da biraz kafa karıştırıcı
bu şüpheyle de yaşanmaz bence de eşinden arkadaşıyla yüzleşmek istediğini söyle yada biraz daha bekle hareketlerini takip et eğer öyle bişey varsa mutlaka açık verir

Olayın tek çözümü eşinizin arkadaşıyla yüzleşmek başka yolu yok ben asla inanmazdım.Eşinin arkadaşıda kabuledderse evet ben görüştüm dersede onun eşine durumu anlatırdım.Bakalım o eşine ne cevap verecek eminim oda eşinizin üzerine atacaktır.

eşimi seviyorum ama beni gerçekten aldatıysa ben yapamam şimdi bille ona karşı soğuğum şüphelerim var çünkü.nasıl konuştururum o kızı yaa ne olur yardım edin.

o gün zaten o arkadaşıda yanındaydı.sesi geliyodu yenge benim suçyodu.um ne olur kusura bakma onun suçu yok di

evet eşimin adıyla konuşuyo ama meğersem o eşimin arkadaşıymış adını benim eşimin adıyla tanıtmışya.

bak sen tesadufe sende saftın ınandın tobe tobe ben bu ıkı arkadasın kafalarını tokustururdum ben olsam nasılmı?o arkadasın esınıde alırdım bunlar bole bole bır halt karıstırıyo derdım ozaman cıkardı ak g.t kara g.t bak bakalım kendı yuvası soz konusu olunca arkadası bendım o dıyebılıyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…