kuyumcu olayını kaydedin. boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.
kuyumcu olayını kaydedin. boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.
Eşim haftada bir iki kere bilardoya giderken nedense her akşam gitmeye başladı ya bilardo ya maç
Eşim önceden öğretmenlik yapıyordu istifa etti şu an avukatlık yapıyor ve sürekli şehir dışında sık gitmesi tuhafıma gidiyor
Her hafta sonu pazar günleri balığa gidiyorum diye sarhoş olup geliyor sarhoş bir şekilde araba kullanıyor
Yani açıkcası bize zamanı kalmadı niye böyle değiştiğine anlam veremiyorum açıkcası hayatında başka biri varmış gibi geliyor çünkü benimle her akşam birlikte olmak isteyen adam hatta bu durum yüzünden ben sıkılırdım ve bana surat asardı ama şimdi haftada iki kere ancak aslında bu normal ama birden böyle değişmesi tuhaf geldi. Eskiden telefonunu ortalığa atardı şimdi genelde sessizde ve yanında duruyor bilemiyorum ama bir tuhaflık var gibi geliyor bugün mail adresini açmıştım benden bir şey çıkarmamı istemişti işteyken gözüme kredi kartı ekstresi takıldı açtım baktım yaklaşık on gün önce bir kuyumcudan 2000 tl'lik bir şey alınmış ve iki takside bölünmüş ama on gündür bana verilmeyen bir şeykızlar gerçekten şu an düşünüyorumda sizce bu kadar şey tuhaf değil mi?
kuyumcu olayını kaydedin. Boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.
Eşim haftada bir iki kere bilardoya giderken nedense her akşam gitmeye başladı ya bilardo ya maç
Eşim önceden öğretmenlik yapıyordu istifa etti şu an avukatlık yapıyor ve sürekli şehir dışında sık gitmesi tuhafıma gidiyor
Her hafta sonu pazar günleri balığa gidiyorum diye sarhoş olup geliyor sarhoş bir şekilde araba kullanıyor
Yani açıkcası bize zamanı kalmadı niye böyle değiştiğine anlam veremiyorum açıkcası hayatında başka biri varmış gibi geliyor çünkü benimle her akşam birlikte olmak isteyen adam hatta bu durum yüzünden ben sıkılırdım ve bana surat asardı ama şimdi haftada iki kere ancak aslında bu normal ama birden böyle değişmesi tuhaf geldi. Eskiden telefonunu ortalığa atardı şimdi genelde sessizde ve yanında duruyor bilemiyorum ama bir tuhaflık var gibi geliyor bugün mail adresini açmıştım benden bir şey çıkarmamı istemişti işteyken gözüme kredi kartı ekstresi takıldı açtım baktım yaklaşık on gün önce bir kuyumcudan 2000 tl'lik bir şey alınmış ve iki takside bölünmüş ama on gündür bana verilmeyen bir şeykızlar gerçekten şu an düşünüyorumda sizce bu kadar şey tuhaf değil mi?
Dranascım; sen burada sevdiğim üyelerden birisin. Son zamanlarda eşinle aranda problem vardı zaten. O/sen olmadan tatile cıkmalar vs gibi.
Yazdığın belirtiler o yönde ama elinde hicbir acıklama olmadan eşini aldatmala suçlamak yargısız infaz olur. Ne yap et ondan erken uyan ve telefon ayarlarını kontrol et derim ben. Rehberi kontrol et ve dikkatini ceken numaraları kaydet. Lazım olur
döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv dövvvvvvvvvvvvvvvvhepsini alıp bunların bağlıcaksın bir halatla tırın arkasına sen gideceksin onlar sürünecek E5 karayolundan tuuuuuuuuut boğazı istanbul ankkara yolu boyunca sür tır dönsün bunlar sürünsün eşlerini aldatan kocaları hadım etsinler etsinleryaaaa :95::95::95::95::95::95::95:
bir ara arkadaşımın başına geldi diyo kocam geç gelmeye başladı arıyorum cevap vermiyo yada kapalı türrlü türlü yalanlar..yalanını yakalıyo adam susuyo...bigün dedi ne yapıcam artık kredikartına baktım bilmem nerden benzin alınmış hiç oralara gitmedik..daha neler neler...akşam gelsin dedim kredi kartı faturasını al diğer elinede oklavayı çocuklarıda yolla kaynanana oturt koltuğa bunlar ne cevap veremedimi tatmin olamadın patlat oklavayı sok azına faturayı bi fatura bi oklava adamın ümüünü sıkarım ben olsam nerde bu kuyumcudan alınan nerdehani niye bende değil vur sopayı ohhhhhhhhhh içim rahatlar tutar bide kapıdışarı atarım o halde elaleme rezil olur karısından dayak yemiş diye
öyle bişey varsa bile adını başka isimle kaydetmiştir muhtemelen.......bence hiçbişey yokmuk gibi yaşamaya devam edın ama eşiniz böyle sansın eger sizin ondan şüphelendıgınızı anlarsa acık vermeyebilir.....gayet rahat herzamankı gıbı davranın sonra dısarıya cıktıgı gunler peşinden sızde cıkın bayagı takıp edın yanı 1. de olmadımı 2-3 içinizde şüphe kalmayana kadar devam edin...umarım sizi aldatmıyordur ama sarhoş falan gelmeleri ne bilim insanı düşündürüyor........
Ben başka isimlerle kaydedilen numaraları şıp diye anlarım. Nedendir bilmiyorum ama öyle. 6. his belki de. O ona garip gelen numaraları alsın. Fatura döküm ile vs kontrol eder belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?