Sizce aldatılıyor muyum?

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Eşim haftada bir iki kere bilardoya giderken nedense her akşam gitmeye başladı ya bilardo ya maç
Eşim önceden öğretmenlik yapıyordu istifa etti şu an avukatlık yapıyor ve sürekli şehir dışında sık gitmesi tuhafıma gidiyor
Her hafta sonu pazar günleri balığa gidiyorum diye sarhoş olup geliyor sarhoş bir şekilde araba kullanıyor
Yani açıkcası bize zamanı kalmadı niye böyle değiştiğine anlam veremiyorum açıkcası hayatında başka biri varmış gibi geliyor çünkü benimle her akşam birlikte olmak isteyen adam hatta bu durum yüzünden ben sıkılırdım ve bana surat asardı ama şimdi haftada iki kere ancak aslında bu normal ama birden böyle değişmesi tuhaf geldi. Eskiden telefonunu ortalığa atardı şimdi genelde sessizde ve yanında duruyor bilemiyorum ama bir tuhaflık var gibi geliyor bugün mail adresini açmıştım benden bir şey çıkarmamı istemişti işteyken gözüme kredi kartı ekstresi takıldı açtım baktım yaklaşık on gün önce bir kuyumcudan 2000 tl'lik bir şey alınmış ve iki takside bölünmüş ama on gündür bana verilmeyen bir şey kızlar gerçekten şu an düşünüyorumda sizce bu kadar şey tuhaf değil mi?

Banada ilginç geldi durum belki bi açıklaması vardır bi tandıığı için almış olabilir kartını kullandırmış olabilir..

elbetteki yorum yapamıyorum ne dersem boş sizin iyice araştırma yapmanız gerekiyor emin olmadanda eşinizle konuşmayın derim.ama dışarıya çıkıyorsa sık diyinki arkadaşlarının eşleride gelsin bizleride götürün diyebilirsiniz neden evde yanlız kalacaksınızda arkadaşlarını tanıyorsanız eşlerini arayın onlarlada konuşun birlikten güç doğar avukatlık için şehir dışınada çıksa sizde gidin onunla seni özlüyorum yalnız kalmak istemiyorum bende senle geleceğim diyin eşinizi fazla dışarıya tek olarak yollamayın tedbirinizi alın, sizde onunla takılın..kredi kartından kuyumcudan alınan belki bazen insan borçalrı için altın alıp bozduruyor o alabilir- bir arkadaşı için çekilmiş olabilir herşey olabilir onu sorabilirsiniz ama hesap sorar gibi değil "bekle bekle hala yapmadın süprizini hayatım 2000liralık kuyumcudan alışveriş yapmışsın hani nerde benim süprizim "diye şaka yolla ağzını arayın..Allah yardımcınız olsun inşallah sizin kuruntunuzdur ama yinede yalnız bırakmayın.. artık evli elbetteki bekar gibi sık sık dışarı çıkması hoş değil

kuyumcu olayını kaydedin. boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.

acemicadi senden özür dileyerek
"ohaaa sen de olayı kestirdin attın direk boşanmaya bağladın" daha ortada fol olsada yumurta yok belki sonunda fol fosa dönecek daha dranas emin değil.önce kendi emin olmalı diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv döv dövvvvvvvvvvvvvvvv hepsini alıp bunların bağlıcaksın bir halatla tırın arkasına sen gideceksin onlar sürünecek E5 karayolundan tuuuuuuuuut boğazı istanbul ankkara yolu boyunca sür tır dönsün bunlar sürünsün eşlerini aldatan kocaları hadım etsinler etsinleryaaaa:95::95::95::95::95::95::95:

kuyumcu olayını kaydedin. Boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.

pardon arkadaşım da hemen boşanma aşamasına gitmişsin, konu sahibine gelincede birşey diyemem sizin eşiniz demek değişikliği fark ettiniz ozaman muhakak bir sebebi vardır diye düşünüyorum,kuyumcu meselesi benim miğdemi bulandırır dı ,ama fevri davranmayın bence takipte olun allah yardımcınız olsun....

bir ara arkadaşımın başına geldi diyo kocam geç gelmeye başladı arıyorum cevap vermiyo yada kapalı türrlü türlü yalanlar..yalanını yakalıyo adam susuyo...bigün dedi ne yapıcam artık kredikartına baktım bilmem nerden benzin alınmış hiç oralara gitmedik..daha neler neler...akşam gelsin dedim kredi kartı faturasını al diğer elinede oklavayı çocuklarıda yolla kaynanana oturt koltuğa bunlar ne cevap veremedimi tatmin olamadın patlat oklavayı sok azına faturayı bi fatura bi oklava adamın ümüünü sıkarım ben olsam nerde bu kuyumcudan alınan nerdehani niye bende değil vur sopayı ohhhhhhhhhh içim rahatlar tutar bide kapıdışarı atarım o halde elaleme rezil olur karısından dayak yemiş diye

Dranascım; sen burada sevdiğim üyelerden birisin. Son zamanlarda eşinle aranda problem vardı zaten. O/sen olmadan tatile cıkmalar vs gibi.

Yazdığın belirtiler o yönde ama elinde hicbir acıklama olmadan eşini aldatmala suçlamak yargısız infaz olur. Ne yap et ondan erken uyan ve telefon ayarlarını kontrol et derim ben. Rehberi kontrol et ve dikkatini ceken numaraları kaydet. Lazım olur

hangi kuyumcu olduğu belliyse gidip soramaz mısınız? faturadan bakabilirler sanırım.
yakınlarda özel bi gününüz falan var mı? onun için almış olabilir mi?

özel bir gününüz için hediye almış olabilir ya da başka birsey hemen aklınıza kötü birsey getirmeyin,
hayatında biri olabilir mi bu konuda ben kimseye guvenmem ama iyice emin olana kadar bekleyin,
sonra ne yapacagınıza karar verirsiniz,
isterseniz zaten cok kolay ogrenirsini,ben eski esimin maillerinekredi karti bilgilerine ulasiyordum birsey cıkmadı,,ama
cıkadabilirdi bu nedenle sonucuna katlanarak hareket etmek en guzeli,,
umarım baska biri yokturdur en nefret ettiğim durum budur

öyle bişey varsa bile adını başka isimle kaydetmiştir muhtemelen.......bence hiçbişey yokmuk gibi yaşamaya devam edın ama eşiniz böyle sansın eger sizin ondan şüphelendıgınızı anlarsa acık vermeyebilir.....gayet rahat herzamankı gıbı davranın sonra dısarıya cıktıgı gunler peşinden sızde cıkın bayagı takıp edın yanı 1. de olmadımı 2-3 içinizde şüphe kalmayana kadar devam edin...umarım sizi aldatmıyordur ama sarhoş falan gelmeleri ne bilim insanı düşündürüyor........

Ortada bir tuhaflık var gerçekten sen biraz daha araştır ne bilim o evde yokken eşyalarını karıştır bakalım birşeyler çıkıcakmı... Benim aklımı bulandıran 2000TL ye kuyumcudan birşey almış 10 gün önce ama sana verilmemiş bu düşündürüyor insanı.. Acaba ileri bir tarihte evlilik yıldönümü, doğum günü gibi birşey varmı alıp saklıyordur belki... Ama araştırmakta fayda var..

Son düzenleme:

Korktum ben pek bi şiddet eğilimli gördüm sizi

hepsinin mantıklı bir açıklaması olabilir,galeyana gelmeden aynen buraya yazdığınız gibi açık açık sorun bence...yalnız acı bir de gerçek var;kadınların 6. hissi kuvvetlidir...inşallah siz yanılıyorsunuzdur...

2000 liralık ekstre ilginç ama hemen başka bi kadına yorma
belki senden gizlediği bi borcu vardı nakite sıkışıp kredi kartıyla altın alıp
daha sonra nakite çevirdi bu ihtimal de geldi aklıma
ama davranışları değişimi şüpheli tabi
sakinliğini de tebrik ederim cidden
en mantıklısını yapıyosun sanırım
iyice emin olmadan kesin bilgilere ulaşmadan
konuşsan da belki reddecek
sonuçta avukat müdafayı iyi bilir eminim.

Ben başka isimlerle kaydedilen numaraları şıp diye anlarım. Nedendir bilmiyorum ama öyle. 6. his belki de. O ona garip gelen numaraları alsın. Fatura döküm ile vs kontrol eder belki.

Ben başka isimlerle kaydedilen numaraları şıp diye anlarım. Nedendir bilmiyorum ama öyle. 6. his belki de. O ona garip gelen numaraları alsın. Fatura döküm ile vs kontrol eder belki.

valla bravo ben eşimin telındeki siimlerı bıle dogdurust bilmem:))) ama dediğimiz gibi böyle bırsey varsa ortaya cıkacaktır ..bence ılk aşamada kesınlıkle sessızlıgını sürdürmesi....ayrıca 2000 tl lık altın al bozdur sonra baska bıseye kullan erkekler kadınlar gıbı böyle seylerle ugrasmazlar.....valla hadı anlatayım benım öz ve öz amcam karısını aldattı 3-5 sene oldu hatırlamıyorum ama ama baska kadına ev tutmus altın almış vs tabı sonradan cıktı ortaya borç içinde kaldıktan sonra ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…