Sizce aldatılıyor muyum?

Valla ben pek ılımlı yaklaşamıyorum malesef bu gibi durumlara. Onca değişim evine eşine ilgisizlik sürekli ayrı olmayı istemek üstüne kuyumcu olayı fena kötü kokular gibi geldi

biraz daha izleyin.elinizde daha fazla delil olmadan konusmayin.yoksa bi kusuru varsa daha sonralari acik vermez.
esinin hareketleri normal gibi gelmedi bana , daha cokda 2000 tl lik altin kafami bulandirdi.
burnuma kötü kokularda gelmiyo gibi de degil yani
gerekirse atla arabaya takip et pesinden

insallah senin düsündügün gibi bir durum degildir.

Son düzenleme:
Erkekler üste çıkmaya bayılırlar,bence kesin emin olmadan hiç birşeye yorum yapma derim..
Umarım düşündüğün gibi bişey değildir ve buraya yanılmış olduğunu beliirtirsin bizlere...
Yine de çaktırmadan araştırmaya delil toplamaya devam etmelisin..
Allah yardımcın olsun canım..
Umarım önemsiz bişeydir..

Ben başka isimlerle kaydedilen numaraları şıp diye anlarım. Nedendir bilmiyorum ama öyle. 6. his belki de. O ona garip gelen numaraları alsın. Fatura döküm ile vs kontrol eder belki.

komşum anlatmıştı görümcesinin eşi kadın arkadaşarını avea-turkcell-vodafone olarak kaydetmiş bazı uynaıklarda var...

komşum anlatmıştı görümcesinin eşi kadın arkadaşarını avea-turkcell-vodafone olarak kaydetmiş bazı uynaıklarda var...

Haydar falan yazanalr da var. Daha ne örnekler var da neyse

Umarım aklınızdan/aklımızdan geçen şey değildir. Bana tehlikeli gelen bi manevradan kaçınmanızı önereceğim naçizane. "Hediyem nerde hehe" gibi bir yaklaşım çok itici gelebilir ve hele ki yatırım amaçlı veya kredi kartıyla al/nakde çevir gibi bir durum varsa, ortada bir hediye olmaması hem sizi gereksiz yere olumsuz bir cevapla üzmüş olur, hem de kendisi bu aralar mesafeli davranıyor olsa da hediye beklentinize karşılık veremediği için ezilebilir.

Öte yandan bir kutlama sebebiyle alınma ihtimalini çok iyi değerlendirmeniz lazım. Altın biliyorsunuz ki yükselişte, belki herhangi bir kutlamaya daha 3-4 ay olsa bile fiyatlar iyice uçmadan kenara koymak istemiş olabilir. İlaveten, lütfen moralinizi bozmayın ama bu kadar değişim gösteren bir bey, (geçici olduğunu umduğum) böylesi bir döneminde hanımına 2 bin liralık hediye almak ister mi? Sevgiler.

Gerçek bir delil bulmadan sakın ola ki suçlama.
Hemen kendini geri çeker ve taktik değiştirebilir şayet aldatıyorsa...
İzlemeye al derim. :92:

Değinmek istediğim bir husus daha var, siz ekstrede kuyumcu ibaresini gördüğünüz için işkillendiniz ama biliyorsunuz ki bazen çok anlamsız kısaltmalar olabiliyor, insan kendi harcamasını hatırlayamayabiliyor hatta. Böylesi meçhul bir harcama olsaydı bu kayda değer meblağın ne amaçla harcandığını sormayacak mıydınız? Aslında kuyumcu faktörünü soğukkanlılıkla yok sayıp, "böyle böyle bir harcama yapmışsın canım, biraz yüklüceymiş, merak ettim açıkçası?" deseniz? Hanenize girmeyen bir mal veya hizmet alımı var ortada, öğrenmek hakkınız ama ürkütmemek lazım.

Belirtiler çok tipik insanın aklına direkt başka biri mi var sorusu geliyor fakat tabi öyle olmayadabilir.
Telefonunu karıştırmanızı ve kuyumcuya gidip ne aldığını öğrenmenizi tavsiye ederim.
Umarım yanılıyorsunuzdur.

bence hemen bir çıkış yapmayın..biraz daha izleyin ekstre gibi somut şeyler yakalamaya çalışın ..umarım düşündüğünüz şey değildir...eğer birden çıkış yaparsannız üste çıkar..haklıyken kasız durumuna düşebilirsiniz

canım sakinliğini koru ıspat için sıkı takipçisi ol.eşinin soğuk davranması işle ilgili yada başka sıkıntısı olduğundan da kaynaklanabilir.altın bile maddi anlamda sıkıştıüğı için alıp nakite cevirmiş olabilir..emin olman lazım ..bunun içinde sıkı kontrol gerekir allah yardımcın olsun umarım düşündüğün gibi çıkmaz cnm..

Korktum ben pek bi şiddet eğilimli gördüm sizi

sorma:97:çok şiddet eyilimliyim nolcak bu halim ama üzüldümmüde aynıyım kızdımmıda ağlıcama adamcağızın orasına burasına vuruyorum ya diyo bi çıtkırıldım olamadın üzüldüğünü belli etmiyosunki ben akşam işe gelirken karıcımı üzdüm diyemiyorum karımı kızdırdım allaaaah şimdi nolcak bakalım diyorum senmi kocasın benmi belli değil diyo...:44:

asla benden izinsiz alışveriş yapamaz..asla bensiz tatile çıkamaz asla bunun lafını açamaz telefonunu sessize alamaz o telefonu aldığım gibi fırlatırım camdan..telefonu eve geldimi gözümün önünden durmalı..hergece isteyen adam haftada bire düşemez düşerse bana hesap vermek zorundadır..eğer benden habersiz hiiiç birşey yokken bile ortada kuyumcudan birşeyler alıyorsa ve bu bana gelmediyse benm için terliği kafasına yeme sebebiddir isterse masum olsun

Kızlar eve geldim aradı benim işim var maç izleyeceğim geç gelirim dedi üstelik bugün benim doğum günüm
Biliyorum yine içip gelecek normalde bunu sık yapmazdı neyse çıkmam lazım kızımla ilgilenmem lazım durmuyor.

bugün doğum günüymüş inş sana verirde bir nebze olay çözülmüş olur...ama yinede sopayı hak etmiş kocan demedi deme

Ya belki hediyeyi sana almıştır belkide süprizi vardır akşam için biraz bekle bakalım:26:

altindan bahsetme hic.bekle bak bugün dogum gününmüs belki sana verir.

bu arada dogum günün kutlu olsun nice mutlu umutlu senenlere

Bu asabiyetiniz birgün sizi vurmasın dikkat edin. Papaz hergün pilav yemez :82:

canım, aldatılıyor da olabilirsin, hepsi tesadüf de olabilir.

şimdi sadece gerçeği öğrenmeye odaklısın. anlıyorum seni. ama önce şunu iyice düşünüp karar vermelisin, eşin seni aldatıyorsa boşanacak mısın? bir sürü affeden kadın görüyoruz. bir anlık sinir ile "boşanırım" diyip bir şekilde sineye çeken kadınlar var. iyi karar ver boşanacak mısın?

boşanamayacaksan, henüz hazır değilsen kurcalama. tesadüf olabilir.

kesinlikle boşanırım diyorsan, sinsi ol. delil topla. ürkütme. bu söylediğim çok üzücü biliyorum ama delile ihtiyacın var. eşin hukukçu. adama aynı davran. şüphelendirme. hemen hesap sorma. bekle.

bu işlerin ıspatı da zor. dinimizde bile gözünle görmeden zina etti denmez. adamı suçlayıp ıspatlayamazsan zor duruma düşersin.

adam zaten seni aldatmıyorsa bu da sana bir vesile olur evliliğine asılırsın.

ama lütfen sadece gerçeği öğreneyim sonra karar veririm deme. yavrun da var. sonra aynı evde ama yüz-göz insanlar olursunuz.

eşin seni aldatmıyor sadece üzgün, sıkkın da olabilir. hediye de başkası için olabilir... paraya sıkışıktır alım satım olabilir...

ama bir kadına alınmışsa hediye alınacak boyuta gelmişti ilişki. öyle tek gecelik değildir.

Allah yardımcın olsun. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…