Ben başka isimlerle kaydedilen numaraları şıp diye anlarım. Nedendir bilmiyorum ama öyle. 6. his belki de. O ona garip gelen numaraları alsın. Fatura döküm ile vs kontrol eder belki.
komşum anlatmıştı görümcesinin eşi kadın arkadaşarını avea-turkcell-vodafone olarak kaydetmiş bazı uynaıklarda var...
Korktum ben pek bi şiddet eğilimli gördüm sizi
Kızlar eve geldim aradı benim işim var maç izleyeceğim geç gelirim dedi üstelik bugün benim doğum günüm
Biliyorum yine içip gelecek normalde bunu sık yapmazdı neyse çıkmam lazım kızımla ilgilenmem lazım durmuyor.
Kızlar eve geldim aradı benim işim var maç izleyeceğim geç gelirim dedi üstelik bugün benim doğum günüm
Biliyorum yine içip gelecek normalde bunu sık yapmazdı neyse çıkmam lazım kızımla ilgilenmem lazım durmuyor.
asla benden izinsiz alışveriş yapamaz..asla bensiz tatile çıkamaz asla bunun lafını açamaz telefonunu sessize alamaz o telefonu aldığım gibi fırlatırım camdan..telefonu eve geldimi gözümün önünden durmalı..hergece isteyen adam haftada bire düşemez düşerse bana hesap vermek zorundadır..eğer benden habersiz hiiiç birşey yokken bile ortada kuyumcudan birşeyler alıyorsa ve bu bana gelmediyse benm için terliği kafasına yeme sebebiddir isterse masum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?