Sizce aldatılıyor muyum?

bu kadarda bencıl olunmazkı canım sen keyfın keder gezerken bu kadın ne yapsın işte bu erkeklerı böyle bazen bı sinirle taramalı tüfekle vurasım gelıyor

Canım şimdiden geçmiş olsun, sonuç ne olursa olsun umarım ileride herşey kızın ve senin için çok güzel olur. Sadece şunu belirtmek istedim belki yanlış anlamışsındır, anlaşmalı boşanmaşlarda hakim tarafları görmeden boşanmaya karar veremez, eğer mahkemeye sunacağınız boşanma protokolünün onayı konusunda eşin ile hemfikir olursanız ve duruşma günü geldiğinde de ikiniz de boşanma kararınızdan eminseniz yani hala boşanmak istiyorsanız hakim o duruşmada yani ilk celsede sizi boşar ama bunun için muhakkak gitmeniz gerekir, ama anlaşmalı değil çekişmeli olarak boşanacaksanız evet her duurşmaya gitmeniz gerekmez, istersen bu hususu bir daha görüş avukatınla belki bir yanlış anlaşılma olmuştur.

arkadaşın görüşüne aynen katılıyorum, çekişmeli ise hiç gitmeseniz bile olabilir ancak anlaşmalı boşanmada hakim her iki tarafı dinlemeden karar veremez, bu husus da mk.166 da açıkça belirtilmiştir.

Canım baştan sona hikayeni okudum arkadasların yorumlarını okudum hislerinde haklı çıktın hakkında hayırlısı neyse o olsun ama inan çok zor bunları yaşayıp kabul eden o kadar çok insan var ki keşke herkes senın kadar ayakları üzerinde güçlü durabilse

Senden önce başka bir arkadasın hayat mücadelesini okudum inan onu okusan kendi yaşadıkları hafif olarak görürsün

Allah kimseye nasip etmesin cenabı mevlam herkesın yuvasına huzur saygı sevgi katsın

Dranas uzun bir süre takip ettim konunu. Seni de az-çok tanıyor sayılırım.

Bir kaç cümle yazmak istedim. Umarım kırılmazsın.

Bana sanki sen bu evliliğe hiç adapte olamamışsın, hep aklın memleketinde, hep başka bir hayatta gibi geliyor. Belki de tüm bunlar sizi bu duruma getirdi.
Ve sen sanki bunun olmasını, yani bir şey sebep olsun da ne oldugu önemli degil tavrında kafana koydugunu yapma peşindesin...

Elbette aldatılmak kadar kötü bir şey olmaz. Fakat öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yalnız eşinin son söylediklerine de takıldım. Gariptir ki; sanki o da bunun olmasını istiyor gibi Belki de mahkemede kendini haklı çıkaracak sebepler arıyor, sana senin de hayatında biri var demesini buna baglıyorum.

Umarım her şey gönlünce olur...

Son düzenleme:

"tam anlamıyla aldatılmasam da" diyerek hışmımdan kurtuldun bu defa.
Affetmek çok zor, ama yıllar sonra iyi ki affetmişim demek elbette mümkün.
Ancak "gerçek bir aldatma" söz konusu olduğunda, bence o ilişkiyi onarmak insanüstü bir çaba ile bile imkansız.
İyi kötü sürdürülebilir tabi, bu şekilde yürüyen çok evlilik var.
Ama faydası ne kadardır, zararı ne kadar, elindekini muhafaz etmeye çalışırken dışarıda neleri kaçırır affeden orasını Allah bilir.

Ama Dranas'ın konusu bambaşka, o genel bir memnuniyetsizlik içinde.

okudum ve çok üzüldüm ama anlamadığım bebeğiniz daha küçük anneye ihtiyacı var anladığım kadarıyla sizinde ekonomik özgürlüğünüz elinizde.. nasıl alacak sizden ? kendi avukat olsa bile mümkün değil böyle bişey..sizi aldatmamış olabilir. hersey düzeledebilir. yada konu tamamiyle kapanır ama gün gelir siz soğursunuz ve ayrılmak isterseniz eger böyle bişeyden korkmayın bu konuda kanunlar kadınlardan yana..

Canım benim konunun mesajlarını tek tek okudum inan canım yandı çok üzüldüm bir yuvanın yıkılmasına an be an şahitlik ediyor olmak benim olduğu kadar arkadaşlarımında canını yakıyo eminimki...Ne diyeyimki sözün bittiği yerde kelimelerin kilitlendiği yere geldik sanırım rabbim yolunu bahtını şansını açık etsin umarım verdiğin karardan dolayı herseferinde haklı çıktığını görürsün üff nefret ediyorum ya evli erkeklerle birlikte olan kadınlardan Allah ım kahhar ismiyle kahru perişan eylesin inşAllah

Geçmiş yargılarımı senin sayende yumuşatmış bulunuyorum farkında değilsin

Haklısın aslında İpeğim. Yaşanmışlıkların acısı çabayla silinir mi diye düşündürttün beni şimdi :)

Dranas için söylediklerinde de haklısın. O "aldatılmaya" takılmadı. İlişkilerinde eskiden beri süregelen bi uyumsuzluk sözkonusu. Tek başına tatile gitmeler, ortak paydada buluşamamalar falan.

Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum aslında çalıştığım yerdeki arkadaşlarımın sayesinde bir arkadaşım var bana bütün gün reiki yapıyor
Hatta dün ilk defa deliksiz bir uyku uyudum sanırım yanlızlığa alışıyorum. Bir de şu var kızlar iki üç ay içerisinde boşandım diyelim ha diyince memleketime dönemem kurum bakıyorum ama bir çok kurum nakili durdurmuş. Tek rahatlıkla gidebileceğim yer üniversite ama üniversite yada MEB istemiyorum bunun dışındaki kurumları zorluyacağım. Çalıştığım yerde maaşım düz memur maaşı makamda çalıştığım için özel bir ücret alıyorum burda maaşım 2000 tl buluyor ama başka bir üniversiteye gitsem en fazla alacağım 1400 lira o yüzden daha iyi bir kurum araştırıyorum sonuçta bir ev geçindireceğim. Bir de şu var memlekete döndüğümde annemle aynı evde yaşayamam zaten biz eskiden de çok iyi anlaşamazdım böyle bir durumdan sonra anlaşmamız daha zor olacak. Kızımın kreş yaşı gelmiş olsa gitmeyi düşünmezdim çalıştığım kurumun kreşi 3,5 yaşında alıyor daha iki sene var. Ablamın oturduğu apartmanda satılık bir ev var çatı katı fiyatı da uygun ablam burayı alsan çok iyi olur diyor ama orayı alabilmem için oturduğum evi satmam lazım ha diyincede ev satılmaz. Ne yapsam diye karar veremiyorum.
Çalıştığım yerde hocamın eşi kuran okutacakmış evinde ısrarla kızını da al gel dedi ama kızımla gidemem rezil olurum zaten aşırı aktif bir çocuk her tarafı karıştırır. Eşim de ctesi kızını görmek istiyordu telefonda yarın şu saatler arasında alır mısın dedim. Ben o saatte alamam sabah alacağım öğleden sonra geri sana bırakırım ya ne var işte öğleden sonra alsan ölür müsün işi varmış bilerek yapıyor beni yıldırmaya çalışıyor ama hiç sinirlenmedim gayet sakin tamam ben hallederim dedim.

Canım biraz daha iyi olmana sevindim
umarım zamanla daha da iyi olursun.
Diyelim ki evi sattın oradan ev de satın aldın
peki geçişini ne kadar sürede yapabilirsin
ha deyince olmuyor ki
bir de eşin şehir dışına gitmene izin verir mi
sonuçta kızınız seninle kalacak ve
her hafta görme şansı asgariye düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…