Kızlar günaydın ben hiç iyi değilim bunları yazarken bile ağlıyorum durup duruken ağlama nöbeti geçiriyorum. Benim acilen bir doktora gitmem lazım bir psikiyatrise gidip içimi dökmem rahatlamam lazım ama çekiniyorum da. Öğrenciyken ev arkadaşım şimdi İstanbul'da hafta sonu bin uçağa gel diye ısrar ediyor ama dün akşam ben bu hafta sonu istanbul'a gidebilirim dedim hafta sonu kızımı almak istediği için söyledim yoksa izin almak için değil gidemezsin dedi kafana göre gezip tozamazsın dedi ama istediği kadar konuşsun değişikliğe çok ihtiyacım var.
Avukatın yanına gittim verdim dilekçemi benimle adliyeye geldi. Aslında avukat tutmama gerek yok ama yine de işlemleri daha rahat yaparım diye düşündüm. Anlaşmalı boşanmalarda avukatım benim yerime davaya girebilirmiş. Bana dün diyor ki sen benden çok çabuk vazgeçiyorsun insan sevdiği kişiye bir şans daha verir bence senin bana karşı sevgin bitmiş dedi ya da senin hayatında bir başkası var dediHayatımda veya aklımda kimse yok dedim ama böyle düşünmesi gerçekten çok tuhaf. Ben 27 yaşımdayım tabi ki ilerisi için hayatıma kimse giremez demiyorum ama şu an sadece kızımı düşünüyorum başka bir erkek bana çok yabancı geliyor ama bunu anlaması imkansız.
Canım şimdiden geçmiş olsun, sonuç ne olursa olsun umarım ileride herşey kızın ve senin için çok güzel olur. Sadece şunu belirtmek istedim belki yanlış anlamışsındır, anlaşmalı boşanmaşlarda hakim tarafları görmeden boşanmaya karar veremez, eğer mahkemeye sunacağınız boşanma protokolünün onayı konusunda eşin ile hemfikir olursanız ve duruşma günü geldiğinde de ikiniz de boşanma kararınızdan eminseniz yani hala boşanmak istiyorsanız hakim o duruşmada yani ilk celsede sizi boşar ama bunun için muhakkak gitmeniz gerekir, ama anlaşmalı değil çekişmeli olarak boşanacaksanız evet her duurşmaya gitmeniz gerekmez, istersen bu hususu bir daha görüş avukatınla belki bir yanlış anlaşılma olmuştur.
Avukatın yanına gittim verdim dilekçemi benimle adliyeye geldi. Aslında avukat tutmama gerek yok ama yine de işlemleri daha rahat yaparım diye düşündüm. Anlaşmalı boşanmalarda avukatım benim yerime davaya girebilirmiş. Bana dün diyor ki sen benden çok çabuk vazgeçiyorsun insan sevdiği kişiye bir şans daha verir bence senin bana karşı sevgin bitmiş dedi ya da senin hayatında bir başkası var dediHayatımda veya aklımda kimse yok dedim ama böyle düşünmesi gerçekten çok tuhaf. Ben 27 yaşımdayım tabi ki ilerisi için hayatıma kimse giremez demiyorum ama şu an sadece kızımı düşünüyorum başka bir erkek bana çok yabancı geliyor ama bunu anlaması imkansız.
"Aldatılmak" eylem olarak elbet unutulmuyor. Yani bu bi kalem ya da bir kelime değil ki koyduğun yeri unutasın ya da söyleyeni unutasın.
Ama hatayı yapan yaptığı hatayı elinden gelenin en iyisiyle telafi ederse acısı azalır. Yapan yaptığını unutturmaya çalışır güven verirse o zaman sen de adım atarsın.
Aldatılmak=şiddet=hakaret ben bu eylemleri aynı görüyorum. Aldatılınca sadece araya duygusal/cinsel bir olgu giriyor.
Ben affeden grubundayım. Tam anlamıyla aldatılmasam da o tarz bişi yaşadım ama inanın 7 yıllık birlikteliğimizde belki hic bu kadar mutlu olmamıştık. Şu son bir yıldır dingin, huzurlu, sevgi dolu bi ilişki yaşıyoruz. Elbette hatayı yapan(yani eşim) insanüstü çabasıyla onardı kalbimi.
Eşime ekonomik olarak bir bağımlılığım yok devlet memuruyum babamdan kalan kendime ait bir evim var bunlar tabi ki bir etken olası öyle bir durum olsa sanırım tahammül edemem ama büyük de konuşmak istemiyorum çünkü kızım her nedense doğru dürüst görmediği babasına çok düşkün bir de Allah korusun öyle bir durum olsa şundan adım gibi eminim kızımı alır benden ben de kızımsız yaşayamam
"tam anlamıyla aldatılmasam da" diyerek hışmımdan kurtuldun bu defa.
Affetmek çok zor, ama yıllar sonra iyi ki affetmişim demek elbette mümkün.
Ancak "gerçek bir aldatma" söz konusu olduğunda, bence o ilişkiyi onarmak insanüstü bir çaba ile bile imkansız.
İyi kötü sürdürülebilir tabi, bu şekilde yürüyen çok evlilik var.
Ama faydası ne kadardır, zararı ne kadar, elindekini muhafaz etmeye çalışırken dışarıda neleri kaçırır affeden orasını Allah bilir.
Ama Dranas'ın konusu bambaşka, o genel bir memnuniyetsizlik içinde.
kuyumcu olayını kaydedin. boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?