- Konu Sahibi qulnihalll
-
Merhaba kızlar.. Konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım, kafam çok karışık sinirlerim bozuk canım sıkkın.. Lütfen bana çare dert derman bulun.. Şimdi konuya öncelikle şöyle başlıyayım. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3.yılımıza girdik. İlişkimiz baya monotonlaştı. Evlenipte tüm güzellikleri yaşamış tüketmiş gibi hissediyorum kendimi.. Erkek arkadaşıma bu aralar pek güvenmiyorum nedeni yok. O yüzden sürekli kendimi bir araştırma içinde gibi hissediyorum. Hattının internet şifresini aldım gizlice ondan. Arada oraya girip kiminle konuştuğunu ve mesajlaştığını kontrol ediyordum, Faturasın hat detayından. dün kavgalıydık çok kırıcı konuştu saçma sapan bi konu üzerinde. Gün boyunca hemen hemen hiç mesajlaşıp konuşmadık, o msj atmadıkça.Gece arkadaşlarıyla içmişler. Sabah uyanıp uyanmadığını faturasız hat detayından kontrol etmek istedim. (Uyanmışsa arkadaşlarına mesaj atar düşüncesiyle) Girdiğimde gece 00.06da bir de 5.40da, bir numaraya mesaj atmış normalde aramam ama şeytan dürttü. Kız çıktı tabi karşıdaki, akıl edip kimsin neden sevgilimle mesajlaştın falan diye soramadım. Öğlen annesi aradı bize gel falan diye onlara giderken sevgilimin yanına gittim.Dilim durmaz ki söyledim eve kaçta gittin diye baktım12de deyince duramadım kimle mesajlaştın falan diye ağzımdan atıverdim lafı. Tabi üste çıktı böle düşünmeden konuşunca ben. Şu an suçlu konumdayım, o ise haklı. Güya arkadaşı atmış mesajı. Ama eve 12de geldim 5te ben atmadım sarhoştum hatırlamıyorum ayağı yapıyor. Şu an aramız iyi ama güvenmiyorum. Kıza msj attım kimsin sevgilimi nerden tanıyorsun falan diye. Arıyorum meşgule atıyor ya da açmıyor. Ben sevgilime güveniyorum sadece kim olduğunu merak ediyorum cevap ver diyorum tık yok. sizce sevgiliniz size başka numaradan mesaj atsa. Karşı taraf sizi aradığında veya msj attığında evet ben o numaraya msj attım ama sevgilimle konuştum sevgilim veya arkadaşım şu şu demez misiniz yalnış anlaşılmamak adına. Bu işte bir bir yeniği var mı dersiniz??
bence yalan söylüyor,o kızada tembihlemiştir sakın tlfnu açma aradığında meşgule at diye,
şu erkek milletinin topuna kibrit suyu
Kiz telefonlarini acmadigina gore ve mesajlarada cevap vermedigine gore bir is var bu iste,
oyle olsa kiz arar der su atti bana msji sevgilinle ilgim yok diye :26:
aynen bende öyle düşünüyorum.. peki kızlar şimdi ne yapayım ben yyaabana akıl verin
Kizi baska numaradan arasan,
yada sevgilinmis gibi mesaj atsan baska numaradan :26:
işe yara mı dersiniz..
Yani ise yararda sevgilinin kulagina giderse orasi iyi olmaz iste araniz acilabilir..
kızlar cevap verin lütfeeen ya
Dur bi bakalım Beni o numaradan arkadaşı arıyacakmış öyle dedi o mesajlaştığı için Ama üstünü kapatacak bir kaç gün geçsin güvenmiyor musun bana hala aynı konuyu açıyorsun diye. Hele bir yarın olsun Kız zaten söyler böyle bir numara beni rahatsız ediyor diye.
numaradan isim sorguladan kızın adını soyadını bul ( gizlettirmemişse )
sonra faceden kızı arattır, eğer konusuyorlarsa zaten facesınde eklıdır.
numaradan isim sorguladan kızın adını soyadını bul ( gizlettirmemişse )
sonra faceden kızı arattır, eğer konusuyorlarsa zaten facesınde eklıdır.
Gözlemlemeye ve kontrol etmeye devam et.
Ortada bir yalan ve karşı cinse atılan bir mesaj var.
Üstelik inkar ediliyor.
Bu durumda da, aldatılıyor olman yüksek ihtimal tablosu çıkıyor ortaya maalesef
Sen iste mesaj atsan merhaba x iste kiz arkadasim seni aramis heralde kusura bakma felan diye bakalim ne diyecek
Su herseyi bilen numaralar yokmu 118 li bol bol reklam yapiyorlar onlardami bilmiyor yani :26:
mantıklı bakalım ne diyecek..yapayım cavep verir mi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?