sizce aldatma değil midir ?

GencAnne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
90
0
86
Hatay
öncelikle berhaba ben eşimle birlikte eşimin iş arkadaşının düğününe gittik. eşim beyaz eşya tamircisiydi. dükkanlarının yan tarafları kuaför yani kuaför caddesi deyim be tanımıyom tabi düğün salonun dan icerigirdim ne kadar bayan varsa eşimi tanıyokafamçokkarıştı ve selmlaşıyo ve buhareket beni çok rahatsız etti eşimle tartışıyorum 1 haftatır .kendisi arkadaşlarımalsanaalsanasmile diyor sizce bayanla erkek nekadar arkadaş olabilirklava:turkbayragi bu konuyu herkese soruyoruz.eşimi haklı görüyorlar tabi erkek arkadaşları.bende size sorayım dedim sizce kim haklı?

tabiki selamlaşabilirler esnaf sonuçta mahalleden yada işyerinden müşteriydi komşuydu tabiki knouşcak gayet normal niye aldatma olsunki bu

Aldatma mı?akannehir
Eşinizin iş arkadaşları ile selamlaşması mı?
Bir selam verdi diye eşinize bunu nasıl kondurursunuz?
Ayıp bence!!!

sizdemi böyle düşünüyorsunuz inan mıyorum adam her bayana selm veriyo bide süzüyor siz kendinizi benim yerime koyun bi

Eşinin tanıdığı bayanların çok olması seni aldatıyor anlamına gelmez..Eğer eşinin sana karşı davranışları değişmişse ve farklı davranıyorsa o zaman şüphelen...

sizdemi böyle düşünüyorsunuz inan mıyorum adam her bayana selm veriyo bide süzüyor siz kendinizi benim yerime koyun bi

cnm sen eşini daha iyi tanırsın bizden
bakışlarında bi farklılık varsa bunu anlarız onlara sürekli bakıp onları izliyosa tamam ama
adam esnaf yani ordakilere selam verip işine gücüne bakıyosa aldatma bunun neresinde??
kızlarla sohbetini yakaladınmı peki

eşinizin bayan arkadası olunca sizi aldatmısmı oluyor
ne kadar cahilce bir düşünce

valla selamlaşmak asla aldatma değildir,muhtmelen işyerinden tanıyordur hepsini..
bakması için birşey diyemem,eşini en iyi sen tanırsın ama bu sebep asla aldatma değildir bana göre...

iş arkadaşları değil saçını yaptığı bayanlar diyorsunuz
müşterileri yani
kuaförüm yanımdan geçse bana selam vermse bozulur gitmem bi daha dükkanına

bir erkegin karısının yanında başka kadınla göz teması kurarakta aldatıcagını düşünemiyorum bile okadar şerefsizleşemez heralde

Aldatacağı yoksa bile aldatır,nasıl olsa eşim selamlaşmayı bile aldatma diye değerlendiriyo deyip
Bende kıskancım sevgilimi kıskanırım ama iş başka,geçen sevgilimle gezerken iş arkadaşım rast geldi selamlaştım mesela,sonuçta esnaf yani norrmal bunlar

keesinlikle aldatma değil, ancak kuaföre gelenlerin hepsi beyaz eşyacı eşinizi nereden tanıyor onu anlamadım.. demek ki eşiniz zamanının çoğunu kuaför arkadaşında geçiriyor.. kafamçokkarıştı

bayanlar sizce aldatmak yataktamıtır sadece ben orda 2 ci pilanda kaldım ve eşim 2 sene oldu işten çıkalı .şuan beraber çalışıyoruz evet eşim konusu olunca ben cahil kalmak istiyorum.yani siz eşiniz yanınızda başka bayana bakınca olgun mu karşılıyorsunuz ?

ben elbette eşimin başka kadına bakmasından rahatsız olurum,bu hoş karşılanıcak bir durum değil asla..
ama soru aldatma değilmidir şeklinde olunca cevapta bu şekilde veriliyor..
bana göre aldatma değil yine yazayım.
ama cidden sinir ve onur kırıcı bir durum eşin başka kadına bakması,burası tartışılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…