sizce aldatma değil midir ?

aldatma diyemeyiz buna ama bencede garip yani. eşiniz kuaför olsa tamam derim de şimdi ne alaka yani???
bencede haklısın nerden tanıdığını sormak hakkınız o kadar kadını.

bide eşim beni bu düğüne götürmek istemiyordu .ne çıkarır sınız bu işten . aslında sizler aldatma deyil deyincede rahatlıyorum ama neyse .

aldatma mıdır? değildir.. ama yapılan size karşı terbiyesizliktir.. bunu aldatma değil, size karşı yapılan bir ayıp olarak ele alın, ona göre tavrınızı koyun derim..

bu arada herkes ilk mesajınıza göre yorum yapıyor.. ve sizin selamlaşmayı ihanet olarak sorduğunuzu düşünüyorlar.. yeniden açıklayıcı bir mesaj yazın derim..

o kadinkara arkadasi yada musterisi selam vermese selamlarini almasa senin icin daha iyi olur dimi ozaman eve ekmegide sen getir ayni zamanda onlar sizin tükkanin ekmek teknenizin carkini dondurenler

senradan ekstra açıklama yapıyon milletin yorumlarına kızıyon beni anlamıyonuz die sen düzgün bir açıklama yap bizde ilk mesajınla sorduguna göre cvp vermiyelim cnm güzelce konunu baştananlat istersen sonradan bişeyler üretme

cahillik kriterlerinizde baya garipmiş gerçekten :enbuyukkk:

bana göre eşimin bir bayan arkadasına slm vermesi normaldir bunu garip karsılayan kadında gözümde cahildir farkındaysanız herkes ilk mesaja göre yorum yapıyor eşinin kadınları tanımadıgını baktıgını fln diger mesajlarda yazmıs arkadas

Evet konu yeteri kadar açık olmayınca biz ne yapalım?
Bu arada düğüne götürmek de istemiyormuş adam yanlış okumadıysam..
Arkadaşa şimdi hak verdim ama beni yanında istemeyen adamı ben hiç istemem o yüzden akıl veremicem..

arkadaşım eşin senin yanında başka kadınlara bakıyo ve sen sakin bi şekilde durabiliyosun.kötükedihüso o an orda ağzına mıçardım ben rezil ederdim adama bak yaaklava:. aldatmaktır tabiki. hemde en aşağılık cinsinden yapıyosan karın yanında değilken yap bari. selam verebilir ama hangi birini nerden tanıyor bu adam kuaförden çıkmıyo galiba yada kadınlar hergün bi beyaz eşyasını bozup kocana götürüyo herhalde. senin yanında bakıyor olması kadınları süzmesi midemi bulandırdı kusura bakma arkadaşım.

biraz dusundumde benim herif cakinin tekiymis bende cok sadik bir esim var diye avunuyorum ne safmisim senin gozunden bakarsam benim herif hergun aldatiyor gibi birsey cikiyor ama bende esimi aldatiyorum tabiki vay beee biz neymisiz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile bugun cekip konusayim onu bakayim kiminle aldatmis beni e bende anlatcam tabi biz cok sapik bir ciftmisiz meger:lepi::lepi:

Aldatıp aldatmadığını bilemem..
Eşinizin karakterinizi siz bilebilirsiniz ancak...
Eşinin işle ilgisi olmayan bir bayan kuförünün müşterileriyle ne işi var onu da anlamadım hoş gelmedi ama dediğim gibi eşini en iyi sen tanıyorsun...

o kadinkara arkadasi yada musterisi selam vermese selamlarini almasa senin icin daha iyi olur dimi ozaman eve ekmegide sen getir ayni zamanda onlar sizin tükkanin ekmek teknenizin carkini dondurenler

sizin içi müşteri olsun da aldatsın sizde müşteri dersiniz.müşteri aldatsada sizin için bişe olmaz ne kadar mantıksız ya ayrıca bende çalışıyorum zaten

ilk mesaj veya son mesaj ..bir insana hemen cahil damgasını yapıştırmak ne kadar doğru hemde bu konuda...bu biraz kişilik, biraz huy,biraz da mizah meselesidir ..sen kıskanmazsın o kıskanırr....

başlığa hepsini sığdıramam

aldatma değilse de bile ilgi kayması gibi geldi bana..
hadi dükkan komşusu olsa neyse saçını yaptırmaya gelenleri de tanıyosa pess..
lmaz:tuhaf geldi bana

Hiç hoşuma gitmedi... :1closedeyes:

Sevmiyorum evli barklı adamların genelde hanımlardan oluşan geniş çevrelerini hele aynı adam eşini bu ortamdan uzak tutma gayretindeyse eşinin tepkisi "kuruntu" olarak kalmaz genelde...

Rahatsızlığınızı açıkça ifade edin... Burada olduğu gibi "sadece selamlaşmasından" hoşlanmadığınızı düşünürse sizi kıskanç, kendine güvensiz olmakla suçlayıp dikkate almayacaktır... Sağlam nedenler öne sürün ve dik durun hoşnut değilseniz, Allah bilir aynı adam sizin giydiğinize, sesinize, sözünüze karışıyordur, önce kendine çekidüzen versin... sengözlerimebaksanab

aa komşusu bayan kuaförü ya girip çıkan bayanı tanıyo heralde bide süzüyo öle mi aldatma deil ama çok sinir bozucu bir davranış hak verdim şimdi sana

Benim anladığım kadarı ile eşinin sırf selamlaşması bile kıskançlık duygularını kabarttığı için sana bakıyormuş gibi geliyor olabilir mi? çünkü bu şekilde yaşanan çok olay duydum.

Ama eğer sen eşinin hareketlerini tuhaf buluyorsan haklılık payında var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…