sizce aldatma değil midir ?

iş arkadaşları deyil o sokaga saçını yaptırmaya gelenler

hayatım bede ordayım ve eşimin baktığı görüyorum ve baktığımı görünce yüzünü çeviriyor

konunu okuyunca önce ne var bunda esnaf adam komşu dükkandaki bayan kuaförü tanıyabilir selamlaşabilir dedim ama kuaföre gelen bayanlarla ne işi olur eşinin
nasıl tanır bilir hepsini ilginç yani:bbo:
böyle birşey benimde hoşuma gitmezdi açıkcasılmaz:
eşini sert bir şekilde uyarmalısın hareketlerine bir çeki düzen vermeli:1closedeyes:

valla arkadaşlara sözüm yok
ancak bi çok bayan eşleri-sevgilileri yanlarında bayanları deli gibi süzdükleri hatta içine düştükleri için bunu kafaya takmamaya çalışıyor ve bu duruma ses çıkarmıyor
ancak..
bana bakarsan bu aldatmadır.
eşini en iyi sen tanırsın normal bir selamlaşması ile gözünün bakışının değiştiği bi selamlaşmayı sen ayırd edebilirsin.
bu konuda ben de taviz vermiyorum benim yanında olmadığım zamanlarda yapmadığını düşünüyorum bir de benim yanımda yapsa kesinlikle ortalığı yıkar o düğünden ayrılırdım bakalım benim peşimden mi geliyor orda mı kalıyor... ayrıca böyle bişeye tahammülüm yoktur ayrılmaya kadar gider yani.

kocan kuaför olsa anlıcam da
kuaförün sokağında çalışan birinin kuaföre gelen kadınlarla
ne derece muhabbeti olabilir ki :1ninca:

aldatma diye ağır bir damga vurulması kocana haksızlık olur
ama bende olsam bozulurdum eşinle konuş iyice bence

aldatma değil ama hoş birşey de değil.

ama eşinizin onlarla olan samimyeti nedir. sadece merahabadan mı ibaret. seni de tanıştırdı mı?
bunlar önemli.

eşimin konuştuğu tanıştığı bayanları bilmek isterim. ve bu konuda çok tutucuyum. eşim birine merhaba deyip beni tanıştırmaz ise sonu kötü olur.size hakveriyorum.
aldatma değl ama itaatsizlik. hayatında ki kadını hiçe sayma gibi...
bu konuyu enine boyuna konuşun. aynı durumda o kalsa ne tepki verirmiş:?

'göz çapkınlığı' deniyor ya,hani esprili bir dille..
hani bu laf hafifletiyo ya sözüm ona,olayın berbatlığını!
adam gözle,mimikle,vücut diliyle flört edicek başka bi dişiyle veya dişilerle ve bunun adı ne olacak!!!???
iğğrenç bi durum bencede adamının başka kadınlara bakması,göz ucuyla olsa bile!
Algıda seçicilik meçilik de anlamam,yolarımmm!!!
pofff:umursamaz:

eşiniz sadece selamlaştımı yoksa sizi rahatsız edecek hareketlerdemi bulunduda rahatsız oldunuz bu çok önemli.
normal bir selamlaşma olmuşsa bence bunda bir sorun yok eğer selamlaşma esnasında hareketler rahatsız ediciyse bende olsam şüphelenirim

kuaförü tanıyabilir ama gelenleri de tanıyorsa orda bi sorun var.. gözü açık eşinizin sanki o zaman.. bazıları olur ya bakarlar ama ciddi anlamda bi aldatma olmaz.. öle bişi olabilir sizinkide.

bence aldatma sayılmaz ama kıskanmakta haklısın ben de aynı şeyi yaşasaydım kıskançlıktan deliye dönerdim.

şimdiye kadar beni en iyi siz anladınız teşekkürlerturkbayragi

çok rahatsız olurdum eşim bir düğündeki tüm bayanları tanıyor ve benim de haberim o an oluyorsa. tavırları laubali değilse normal olabilir.

Eşinizin meslegı kuafor degılmısydfı sız evlenırken elbette ısı kadınlarla olucak elbette ekmek yedıgı ınsanlara selam verıcek nezakettır bu sızın baktıgınızı gorunce kafasını cevırmesının sebebıde sızın buna tepkı verdıgınızı bılmesındendır.Siz olsaydınız onun yerınde müşterilerinize selam vermeden gecermıydınız?????

ben olsam mahvederim onu... yani kocam öle bişe yapsa..ne demek yaa kuaföre gelen her kadını tanıması o kendi işini yapsın beyaz eşyalarıyla ilgilensin kuaföre gelen kadınlarla diil..... konuyu acan arkadaşım kıskanmak da haklısın aldatıldığından şüphelenmende normal..

zaten azıma geleni söyledim baya bi tartıştık :bbo:bide bu siteyi okuttum kendine bana hak verdi tabibide yanlış bir kelime kurmuşum kuaföre gelenler deyil çalışanlarıymış ve eski sekleter ler miş olsun ben orda 2 ci pilan daydımalsanaalsanasmile ama bana hak verdi biliyomusunuz:enbuyukkk:

Eşin seni aldatıyor gibi görünüyor olabilir, ama bunu anlayamazsın adam hiç aldatmnıyor gibi görünüp de aldaatabilir, aldatıyor görünüp de aldatmayabilir.

Kadınlarla selamalaşması normal çünkü onlarla iş yapıyor onlardan para kazanıyr işi düşünce onlarla konuşuyor onlara güzel kadın gözüyle bakmıyordur .

senin yanında selamlaşması da garip aslında, normalde de tüm gün selam sabah içinde olması da doğru değil.

çok sevindim sana hak verdiğine canım inşalla aranız hiiççç bozulmaz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…