sizce aldatma değil midir ?

Çok Samimi arkadaşLarım arasında erkekLerde Vardır ve kız arkadaşLarımdan çok daha çok iyiLikLeri dokundu ßana..Şuan biriyLe Konuşuyoruz qönüL meseLesi Varda arkadaşın..

ßurda önemLi oLan seLamLaşırken sizde Yanındaysanız umarım sizi Tanıştırmıştır eşim diye..Şahsen Yakın erk arkLarımLa ve sewqiLiLeriyLe çoqu zaman beraber dışarı çıkarız ve sewqiLiLeride beni çok sewer..!

Beyaz eşya tamir dükkanı olan bir adam
Sokaktaki kuaföre gelen bayanları nasıl , nerde , ne şekilde tanırda selamlaşır anlayamadım..

tamirçilikten çıkalı 2 sene oldu canım- düğünü olan kişi yle aynı yerde çalışıyorlardı . eski tanıdk larıymış yani ben tanı mıyorum çoğunu bide size bişe söyleyimi biz evleneli 11 sene oldu.ben eşimi tanıyo sanıyordum ama tanı mıyomuşum.önce sabah gider akşama gelir akşama kadar ne yapar bilmiyoruz. hepimiz .akşam gelir yorgunum der bir iki sohpet eder . biz 2 seneden beri beraber lokanta çalıştırıyoruz .eşimin bilmediğim huylarını görüyorum.kötü anlam da deyil demekki 11 seneden beri eşimi tanıyamamışım.eşlerimizi tanıya bilmemiz için aynı ortamda çalışmamız gerekiyormuş ben bunu anladım?

Bizim mahallede gözlemlediğim şeyi söylüyorum sana. Beyaz eşya tamircileri mahallede ne kadar esnaf varsa kadın erkek içli dışlılar.

Biri arakadasa aldatmayi anlatsin...:))Allah basina vermesin canim...umarim yasama...zira su anki icinde oldugun bunalim seker serbet gelir...

saka yapiyorsunuz herhalde:S neresi aldatma bunun allah askina. yapmayin hayati zindan etmeyin boyle kuruntularla kendinize..

konuyla alakali degil ama su arkadasin yazim tarzini foruma uygun bulmuyorum.

kıskanmışsınız besbelli.

bence gereksiz. sizi aldattığına dair elinizde hiçbir somut kanıt yoksa, bu nasıl aldatma olabilir sizce?

bizlere de gün içinde selam veren birçok sevgilisi, eşi olan erkek arkadaşlarımız selam veriyor, konuşuyoruz, gülüşüyoruz. aldatmış mı oluyoruz böyle yaparak?

Siz de esnafmışsınız yani öyle yazıyor. Siz hiç erkekle muhatap olmuyor musunuz, erkek müsterileriniz, erkek toptancınız veya erkek pazarlamacılarla karşılaşmıyor musunuz?

Bu aldatma değil evet. Ama eşiniizn kadınlara olan muhabbetindeki tavırları da çok samimi olmamalı. Nasıl tavırları böyle bekar erkek gibi yada vıcık vıcık mı? Öyleyse kıskanmakta ve kızmakta halklısınız, ona göre tavır alır eşinizi uygun dille uyarırsınız. Tamam karşı cinsle de konuşursun sonuçta cam fanus içinde yaşamıyoruz e kendimizi de insanlara kapatamayız ama evli bir kişi ne olursa olsun mesafeli olmalı.

Belki eşiniz o kadınlar dükkana gelsinler, eşya baksınlar hatta alsınlar diye konuşuyordur. Çünkü esnaflık çok ağza bakan, yağcılık, dallavukluk isteyen bir meslek.

Son düzenleme:
Ben de bir kaç yıl önce esnaftım yakınlarda bulunan, kuaför, bakkal, dönerci, çiçekçi, çantacı vs. vs.bay bayan demeden bir kaç zaman sonra kediliğinden selamlaşmanız gerekiyor zaten illa ki konuşup muhabbet etmeniz gerekmiyor, esnaf değil esnafa gelen müşteriler derseniz hiç bir şey değişmiyor selamlaşıp merhabalaşıyorsunuz... bir çoğunu eşimde tanırdı ama taımadıklarını benimle selamlaşırken gördüğü zaman bir kez bile sormadı bu kim niye selam veriyor diye.. eşiminde hiç görmediğim bir iş ortamı var yolda veya markette bayanlarla karşılaşırız durur konuşurlar tanımam vede hiç sormam kim olduğunu belli ki iş arkadaşıdır.. asıl gizli saklı olanlardan korkmanız gerekir...

esnaf insanın komşu esnaflarla, bayan veya erkek, selamlaşmasında ne gibi aldatma payı bulunablir..
başımızı öne eğip hiç kaldırmayalım..komşu vs. deyip selam vermeyelim..aldatmaya giriyormuş çünkü..

Hmm...

Selamlasmak ayri...
Sürekli bakak, ve esninin baktigi issettigi anda, baska yöne yönelmek ayri...

ilki elbetteki aldatma degil, sonucta esinizin is hayatindan kaynaklanan birsey.
ama mademki sürekli bakislarini hissettiniz, bence bunu dile getirin, kaldiki her bakisin altinda bir ihanet aranmamali diye düsünüyorum.

Dedigim gibi, eger rahatsizlik veriyorsa (ki belli veriyor) bunu dile getirin...

Sorunuza gelince , aldatma olabilir, ama olmayadabilir ...

Hayirli Geceler

kizlar konu sahibi esnaflardan degil o kuaforlere gelen bayanlardan bahsetmis...

eger bu kuaforlere gelen kadinlarla tanisiyorsa(ki bu kadinlarla nasil iletisim kurup tanisiyor ben anlamadim:S) bir de suzuyorsa falan bu kadari bence fazla ama yine de aldatma diyemeyiz.
gozunuzle bir sey gordunuz mu? hayir.
supheleriniz var mi? evet sanirim var ama yine de su durumda ortada aldatma yok.
esinizin bulundugu sokaktaki kuaforlere bir de siz gidin ara sira, ortami sizde gorun.
oradaki kadinlarla esiniz nasil, hangi yollarla boyle tanisiyor bir ogrenin bakalim.

o kadinkara arkadasi yada musterisi selam vermese selamlarini almasa senin icin daha iyi olur dimi ozaman eve ekmegide sen getir ayni zamanda onlar sizin tükkanin ekmek teknenizin carkini dondurenler

arkadaşa kızıyoruz güzel anlat diye yanlış anlayanlara da kızalım o zaman :kardaşim eve ekmek getirmekle ne alakası var eşi kuaför değil düzgün okuyup çemkirin derim................

aldatma konusuna gelince bu eşinin kişiliği,onlara bakışı vs.ile alakalı bunu sen tahmin edersin.ve senin eşinin başka kadınlarla bakışıp selamlaşmamasını istemen cahillik değil bana göre AHLAKTIR.............

canım selamlaşmadan selamlaşmaya fark vardır diye düşünüyorum seni rahatsız edecek bir şekildeydi demekki bu selamlaşmalar bakmalar valla ben olsam hemen orda belli ederdinm bozulduğumu suratımdan anlardı zaten eşim eve gelincede başının etini yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…