Sizce aldığım karar doğru mu?

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Bence ayrilarak en dogru karari vermissiniz. Keske bastan hic görüsmeyi kabul etmeseymissiniz.

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
İyi ki ayrılmışsınız. Cinayet korkutucu bir şey. Allah korusun evlenseniz aranızda ufak bir sorun çıksa, katil olmuş birinden sizi öldüreceğine dair daha fazla şüphelenirsiniz. Ellerinde bir insanın kanı olan birine yaklaşamazdım. Canımızı sokakta bulmadık

Allah ım cinayetten yatan adam 6 yılda nasıl çıkıyor? Sen bizi koru. Sakın bulaşmayın. Trafik kazası falansa bilemem ama yine de babanız haklı

Corona, iyi hal, suçun belirli bir kısmını yatınca iyi hal göz önüne alınıyor falan. Yani içeri giren de bir yolunu bulup çıkıyor 😅
Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..
Ama zor allah kimseye yasatmasin gercekten benimde en korktugum seydir allah esirgesinde yaya filan carpmaktan cok korkarim allah korusun.

Vallahi tebrik mi etmek lazım cesaretinizi yoksa konu fake diye mi düşünmek lazım bilemedim . Her gün birçok kadın cinayeti haberi aliyorken ...

6 yıl ceza almış şimdi denetimli serbest.
Cinayetin sebebi nefsi müdafaa mıydı.
Kasten olsa cezası çok daha fazla olurdu sanırım.
Olay neymiş sormuşsunuz herhalde

Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..
Ama zor allah kimseye yasatmasin gercekten benimde en korktugum seydir allah esirgesinde yaya filan carpmaktan cok korkarim allah korusun.
Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.

yazın sahilde karşılaştığım olay:
adam bisiklet yolunda langur lungur yürürken buna şaşıran turiste, kendisine buradan yürüme dediği için (çarpık türkçesi ile), baya baya yükseldi. turist korkup kaçtı.
olay yerine doluşan 1-2 kişiye, adam herkesin içinde "cinayetten yattım, 1 hafta önce denetimli çıktım, gene girerim, beni kimse sinirlendirmesin" dedi.
umarım konu sahibi bu postu dikkate alır.

Allah ım cinayetten yatan adam 6 yılda nasıl çıkıyor? Sen bizi koru. Sakın bulaşmayın. Trafik kazası falansa bilemem ama yine de babanız haklı
Adam ortalama 18 sene ceza almis, muhtemelen kasten cinayette haksiz tahrik indirimi uygulanmis. Son yasadan once islendigi icin cezasinin 1/2’sini infaz edecek, kaldi 9 yil. 6 yatinca kapali cezaevinde zaten aciga gecmeye hak kazanmis oluyor. Acik cezaevindekiler de izinli su anda evlerine gonderildi corona sebebiyle

*kamu spotu 🥸

Haberlerde sık sık çıkar. denetimli serbest kalıp tekrar hırsızlık yapan, tekrar adam öldüren, yarım bıraktığı işi tamamlamaya gelen ve yine öldüren.

Aynen haberlerde görüyoruz. Haber:trafikte tartıştığı kişiyi bıçakladı yapan:denetimli serbest kalan katil

6 yıl ceza almış şimdi denetimli serbest.
Cinayetin sebebi nefsi müdafaa mıydı.
Kasten olsa cezası çok daha fazla olurdu sanırım.
Olay neymiş sormuşsunuz herhalde
Mevzu ailesiyle ilgili babasının annesine gösterdiği şiddetten dolayı yaşanıyor, babası ona bıçak çekince elinden almaya çalışırken kaza sonucu babası ölüyor iç organ zedelenmesinden diye geçiyor raporlarda

Adam ortalama 18 sene ceza almis, muhtemelen kasten cinayette haksiz tahrik indirimi uygulanmis. Son yasadan once islendigi icin cezasinin 1/2’sini infaz edecek, kaldi 9 yil. 6 yatinca kapali cezaevinde zaten aciga gecmeye hak kazanmis oluyor. Acik cezaevindekiler de izinli su anda evlerine gonderildi corona sebebiyle

*kamu spotu 🥸
Lütfen son yasadan sonra bu kadar az ceza almiyorlar diyin..

Back
X