Sizce aldığım karar doğru mu?

Siz de aşırı merhametli birisiniz degil mi? Hatta belki sevgiden çok acıma-merhamet karışımı duygular besliyordunuz ona, suan da hayat zaten vurmuş bir de ben vuruyorum vicdanı var.
Keşke hic gorusmeseydiniz, simdi cok üzüleceksiniz ama kendinizi suclamayin, sizin de elinizde degil, ailenizi silemeyeceğiniz net bir gerçek, o da anlar zamanla.
Cok ama çok kötü bi anımda denk geldi evet sonrasında vicdan yaptım onun için cidden üzüldüm, ama kendimi de düşünmek zorundayım. Ayrıldım..

Bu konunun fake olmasini istiyorum sadece cok uzuldum okudukca neyse hamile halimle dahs fazla uzulmek sinirlenmek istemiyorum zaten yeteri kadar dunyanin seyi cıktı allah korusun herkesi butun kotuluklerden istemeyerek bir seyler olmus konunun detayini bilmiyoruz cocugum var bir tane daha olacak kimseyi yargilamak benim haddime degil olamaz.
Allah cocuklarimizi kotuluklerden kotu insanlardan onlari da yapacagi yanlislardan korusun umarim guzel yetistiririm herkes evladina iyi imkanlar sunar. Umarim cok guzel nesiller yetisir butun bu kotulukler hastaliklar biter..
Hepinize iyi geceler..

Bu konunun fake olmasini istiyorum sadece cok uzuldum okudukca neyse hamile halimle dahs fazla uzulmek sinirlenmek istemiyorum zaten yeteri kadar dunyanin seyi cıktı allah korusun herkesi butun kotuluklerden istemeyerek bir seyler olmus konunun detayini bilmiyoruz cocugum var bir tane daha olacak kimseyi yargilamak benim haddime degil olamaz.
Allah cocuklarimizi kotuluklerden kotu insanlardan onlari da yapacagi yanlislardan korusun umarim guzel yetistiririm herkes evladina iyi imkanlar sunar. Umarim cok guzel nesiller yetisir butun bu kotulukler hastaliklar biter..
Hepinize iyi geceler..
Siz bana yorum mu yaptınız kendinize dua mı ettiniz bilemedim:))
Yine de amin..
Sağlıcakla alın kucağınıza yavrunuzu,hayırlı evlat olması temennisiyle..

Bu saatten sonra ince eleyip sık dokumanız lazım. Belki suçlu degil bir kazayla oldu, insanın başına herşey gelebilir neticede fakat sizi asıl yoracak olan şey, evlilik vs olursa hem ailenizden hem cevrenizden alacagınız duyumlar, gereksiz laf sözler fazlasıyla üzecektir. Bu sizi daha cok yorar eminim ki. En iyisini yapmışsınız

Yine de amin..
Cok uzuldum konunuza gercekten babasi yuzunden hayati mahvolmus..
Kimseyi yargilamak istemedim.
Hakkinizda hayirlisi olsun..

Bu saatten sonra ince eleyip sık dokumanız lazım. Belki suçlu degil bir kazayla oldu, insanın balına herşey gelebilir neticede fakat sizi asıl yoracak olan şey, evlilik vs olursa hem ailenizden hem cevrenizden alacagınız duyumlar, gereksiz laf sözler fazlasıyla üzecektir. Bu sizi daha cok yorar eminim ki. En iyisini yapmışsınız
Tesekkur ederim ezo, kazayla olan bir olay maalesef.. Ben de çevrenin lafları sozleri beni yeterince üzecek yipratacak diye mutsuz olurum düşüncesine kapıldım. Dogru insanın başına hersey gelebilir kınamamak en dogrusu hele de böyle bir çağda, dönemde..

Yine de amin..
Butun dunya adına guzel temennilerde bulunayim istedim ama kendime mi etmis gibi oldum siz oyle anladiysaniz anlayin tabii sorun yok...
Ama dedigim gibi hakkinizda hayirlisi olsun herkes icin..

Cok uzuldum konunuza gercekten babasi yuzunden hayati mahvolmus..
Kimseyi yargilamak istemedim.
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Evet .. dosyasını bizzat satır satır inceledim ve anlattığı hersey birebir yazıyor bir kere daha üzüldüm, fakat olan olmuş elden birsey gelmiyor ne yazık ki..

Adam resmen baba katili olmuş, yanlışlıkla bıçak geldi diyerek de savunma yapmış, annesi de oğlu cok ceza almasın diye yalanlamamıştır kıyamayıp.
Belki gercekten cok kotu bir babası vardı ama bu adamın katil, hem de baba katili oldugunu degiştirmiyor.

Adam babasini bile bıçaklayarak öldürmüş, yarın kavga ettiğinizde size ne yapacağını bilemezsiniz. Öfke kontrolü olmayan, gözu döndugunde durmayan sonuna kadar giden birisi var karşınızda. Gerçekten huzurlu evlenebilir misiniz, içiniz rahat tartışabilir misiniz?

Adamın bundan sonra iş hayatında, sosyal hayatında yaşayacakları, onunla birlikte sizin ve doğacak çocuğunuzun da yaşayacakları da cabası.
Sizce değer mi?

Ailenize katılıyorum yol yakınken dönmen iyi olmuş bence siz çok büyük boşluktasınız başka türlü böyle bir insanla hayat kurmayı düşünmek delilik olur

sizi onunla tanıştırmak istemeleri bir acaip, ailenizin tek bahanesinin cinayet değil de sen evlenmişsin o evlenmemiş demesi daha acaip.
benim bir tanıdığım olsa, hanii böyle yansa evlenememekten, alev alsa, yine de diyemem böyle böyle bir cinayetten yatan biri var gel seni onunla yapalım, iyi anlaşırsınız. tam sana göre.

o aranızı yapmak isteyen kişiye de, bi çay içelim bari demeniz daha acaip.

şimdi ben hep şunu derim herkes herşeyi yapabilir,aklı başında bir insan da kolay kolay kimseyi öldurmez, ama tutup da birini ölduren biriyle bilerek evlenme maksatlı tanışmak da apayrı birşey.

ne yaşandığını bilemeyiz tabii. ama ikinci bir evlilik yaparken bence daha temkinli ve ailenizin onayladığı biriyle olması sizin icin daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü anne baba onaylamadığında mutlu evlilik yapmak isterken çok daha mutsuz bir şeye adım atmış olursunuz.
hakkınızda en hayırlısı olsun

Tek tek cevap yazmak isterdim ama çoğu kişi aynı soruyu sorduğu için cevap yazayım cinayetten dolayı yatıyor. Evet denetimli serbestlik, pandemiden dolayı açık cezaevinde olanları gönderdiler..
Şaka mısınız siz ailenizin bulduklarını beğenmeyip katil olmuş birine mi aşık oldunuz :70:
Şu ümitcan uyguna mesaj atanlara sevgili olmak isteyenlere şaşırmamıştım sizede şasırmadım bizim kadınlarımız böyle adamları seviyor ve hakediyorlar ;)

Kesinlikle kınamak ya da eleştirmek değil maksadım. Asla insaniz beşer şaşarız. Ama şunu söylemeden geçmek istemiyorum:

Anne babanızın uygun gördüğü kişiyi reddedip (sebebiniz vardır belki bilemem tabi ki) arkadaşınızın tanıştırdığı sabıkalı birine gönlünüzü nasıl kaptırıyorsunuz . Neden anne baba evladına bir seçenek sununca çocuklarda direk reddetme psikolojisi var?

Not: bunu yazan bugün dertli üzülmüş bir anne. Biraz annelik içgüdüsüyle kızmak istedim size.

Adam resmen baba katili olmuş, yanlışlıkla bıçak geldi diyerek de savunma yapmış, annesi de oğlu cok ceza almasın diye yalanlamamıştır kıyamayıp.
Belki gercekten cok kotu bir babası vardı ama bu adamın katil, hem de baba katili oldugunu degiştirmiyor.

Adam babasini bile bıçaklayarak öldürmüş, yarın kavga ettiğinizde size ne yapacağını bilemezsiniz. Öfke kontrolü olmayan, gözu döndugunde durmayan sonuna kadar giden birisi var karşınızda. Gerçekten huzurlu evlenebilir misiniz, içiniz rahat tartışabilir misiniz?

Adamın bundan sonra iş hayatında, sosyal hayatında yaşayacakları, onunla birlikte sizin ve doğacak çocuğunuzun da yaşayacakları da cabası.
Sizce değer mi?
Bıçağı çıkaran ve saplamakta olan babası, yani ya o ölecekti ya da baba. Kendini korumaya çalışmış dosyada da öyle yazıyor, ancak yine de mahkeme cezayı yazıyor tabi. Anlatti herseyi gerçekten evden bile ayrılmış babasıyla bir araya gelmemek için ama adam sürekli bulaşmış annesine kardeşlerine ve bu cocuga .. neyse olay kısaca bundan ibaret. Ama sonrası daha zor tabi özellikle çocuklarıma anlatmak bu durumu, iş hayatı vs. Ailemin razı göstermemesi de benim tamamen birakmama vesile oldu. Boyle kazayla bile olsa suç işleyen insanlar toplum tarafından hor goruluyor, dislaniyor diye üzülüyorum işte ne bileyim..

ne yaşandığını bilemeyiz tabii. ama ikinci bir evlilik yaparken bence daha temkinli ve ailenizin onayladığı biriyle olması sizin icin daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü anne baba onaylamadığında mutlu evlilik yapmak isterken çok daha mutsuz bir şeye adım atmış olursunuz.
hakkınızda en hayırlısı olsun
Tesekkur ederim lilaycım Allah seninde gönlünde ne sıkıntı varsa Allah ferahlığa kavuştursun

Cok ilginc yahu 6 yil yatmis 4 yili daha var 10 sene almıs. ben giren cikamiyor zannederken megersem..
Ama zor allah kimseye yasatmasin gercekten benimde en korktugum seydir allah esirgesinde yaya filan carpmaktan cok korkarim allah korusun.
Müge anlıyı izleyin bakın kimler kimler dışarda iyi halden bütün pislikleri saliyorlar :işsiz: hatta geçenlerde müge biz boşuna uğraşiyoruz burda demek siye sitem ediyordu

Şaka mısınız siz ailenizin bulduklarını beğenmeyip katil olmuş birine mi aşık oldunuz :KK70:
Şu ümitcan uyguna mesaj atanlara sevgili olmak isteyenlere şaşırmamıştım sizede şasırmadım bizim kadınlarımız böyle adamları seviyor ve hakediyorlar :KK66:
Umitcan kim bilmiyorum ama, size şu soruyu sorayım. Kadir şeker gibi masum birini sevmiş olsaydınız Allah hasbelkader onu karşınıza çıkarmış olsaydi yine ayni şeyi mi düşünürdünüz ?

Back
X