sizce amcamın oğlu pişman olur mu döner mi?

Bennnnnnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
4
-15
1
21
Şimdi anlatıyorum kızlar ilk birlikteliğimdi 2,5 yıllık bi ilişkimiz vardı sonra birlikte olduk ama sonra o artk beni tamamen kendine ait hissetiği için kıskançlıklar kavgalar şiddetler başladı bende ayrıldım soğudum bana şiddet uyguladıkça kısa anlattıyorum normalde uzun hikaye neyse sonra ben 3 ay sonra amcamınoğlu ile nişanlandm sırf diğeri beni unuttsun bıraksn diye ama bırakmadı amcamın oğluna anlatıcaktm ben ama bi türlü cesaret edemedim sonra bu diğeri amcamınoğlunu aramış ondan sana karı olmaz demiş bi kaçtane mesajlarımızı atmış tabi bu olaydn sonra oda bana sordu doğru mu diye bende kabul ettim sonra tüm aileme akrabalarıma herkese anlatı bu amcaoğlum bu olayı tabi orda bittirdi herşeyi nişanlım dediğimede bakmayn yüzük bile takışmamıştı daha herkes herşeyi öğrendi ailem arkamda durdu herkes mesafe koydu bize
Asıl soru şu kızlar sizce amcamın oğlu pişman olurmu dönermi güzel bi süreç geçirdk nişanlıken çok mutluydk sürekli yan yanaydk

Mide bulandırıcı. Kardeş yahu nasıl alacak içiniz. Hadi kardeş gözüyle görmediniz diyelim SMA hastası, engelli ya da başka bir rahatsızlığı olan bir çocuk doğurmaktan korkmuyor musunuz?

İnsanın her hareketi mi ofsayt olur??
Sürekli hata yapmak, yanlışa düşmek sizin yaşam biçiminiz olabilir, aileniz iyiymiş arkanızda durmuş ama böyle saçmalamaya devam ederseniz tüm kapılar yüzünüze kapanır Kafatasınızın içindeki organı kullanma vakti gelmişte geçiyor .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…