Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasının parasını vermemiş diyosunuz ama ablasi evli olduğu için resmi olarakda bekar olan hakeder anneyle birlikte resmen basvursa zaten yarısını kendine bağlar sgk verip vermeme insiyatifi kendisinde yaniKonu sahibine ailesinin sahip cikmadigini nereden anladiniz? Ailesi kendi hakki olan maasi kizina hibe etmis, parasiz kalmis. Gecinebilmek icin de gece calistigi bir isi varmis.
Kizini sokaga atmamis yani, koca kizinin evde yalniz kalamamasi bu anlama gelmiyor kesinlikle.
Baska bir ailenin yaninda uzun sure kalmak oldukca rahatsizlik verici. Babadan kalan maasa da oldugu gibi el koyup evinde kaldigi ablaya yardim etmemesi cok yanlis.
Annesini isten ayrilmadi diye elestirmesi ise cok cok yanlis.
Konu sahibi bunlar yuzunden elestiriliyor, evlendi diye degil.
Babasının parasını vermemiş diyosunuz ama ablasi evli olduğu için resmi olarakda bekar olan hakeder anneyle birlikte resmen basvursa zaten yarısını kendine bağlar sgk verip vermeme insiyatifi kendisinde yani
canım benim hiç dert etme onlar utansın.en iyisini yapmışsın inşaallah mutlu olursun.Herkese hayırlı Günler,
önceki konumu okuyan bilir babam mart ayında vefat etti. Nişanlıydım ve kasımda duğunum vardı Annem gece calısıyor 23 yasındayım babamın vefatından sonra evde tek kalamıyordum ve ev biraz tenhadaydı 2 ablam 1 abim var hepsi evli.
kuçuk ablam gel bende kal dedi. Neyse kaldım 1 2 ay nedense ben eve gelince bi tavırlı konusmaz nasılsın diye sormaz kaynanası eşi gelince yüzünde güller açardı. her gün boyleydi. ben hep üstüne düsüyordum hatta hamile olduğu için çocuguna heves edip bişeyler alıyordum ama o babam emekliydi o ölünce anneme kaldı maası annemde çeyizim için parayı bana veriyordu ablamda o paradan borçlarının bir kısmını ödememi istedi bende 3 4 ay sonra düğünüm var veremicem deyince tartıstık surat astığı ve para mevzusundan cok kez tartıstığımız için abim gel bende kal dedi abimdede kalırken aksam eve geldiğimde onlar evde olmuyordu gece 1 kadar kapıda parklarda bekliyordum gelmelerini anahtar istedim yengem anahtar veremezmiş annemi aramıs senın kızına benmi sahip cıkıcam ablaları varken falan demiş . daha birsürü seyler var da özet geciyorum size.Büyük ablama gelince oda kaynanası ile yasıyor zaten beni bir kere aramıs değil hep hamile olanla ilgileniyordu.
bende amcamınoğullarına gidip durumu anlattım bu arada nisanlım daha fazla baska yerde kalamazsın bu işin sonu yok falan dyorlardı aıleside amcamın oğlu bizde kal biz sana sahip cıkarız dedi bu sefer nisanlım istemedi amcamınoğlunda kalmamı cunku karısı 20 gun sonra memleketine gidecekti o surectede diğer amcamınoğlunun evine gececektim. Bu sefer nisanlımın ailesine 1 ay içinde duğun yapın kızı alın dedıler. nisanlımın aılesının byle bi durumu yoktu neyse nisanlım annesi dayısı ben eve esyalarımı almaya gittik 2ablam ve annemde evdeydi anneme işten cık yada ben evden ayrılıyorum dedım çıkmam dedi elıni öptüm vedalastık cıktm tabi ablalarımla tartıstık falan suan evlendım eylül sonunda duğunum var. Nişanlımın ailesinden allah razı olsun kına gecemi ve düğünümüzü yapacaklar. komsularım falan hep beni desteklediler .Sizce ben yanlış mı yaptım ?
biraz uzun oldu okuyandan ve fikir verenden allah razı olsun kötü eleştiri yapmayın .
allah razı olsun ...canım benim hiç dert etme onlar utansın.en iyisini yapmışsın inşaallah mutlu olursun.
60 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI HANGİ İŞE KOŞA KOŞA GİDİYOR ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSUAYNEN ÖYLE KEYFİNDEN VE COK İSTEDİĞİNDEN ÇALIŞIYOR İHTİYACTAN DEĞİL
AYNEN ÖYLE KEYFİNDEN VE COK İSTEDİĞİNDEN ÇALIŞIYOR İHTİYACTAN DEĞİL
Yani zaten ben kalsam anlamın evinde mecbur veririm çünkü kimse sokaktan toplamiyo parayı bir gece kalmaya anneme gidiyoruz da mangal yapcak oluruz babam gider alır gelir kocamda gider bidaha alır gelir ben kendine yediremem zaten de herkes farklı ışte bide olabilir babası ölmüş olabilir ben olsam kimseye minnet etmem kendi evinde kalırım ışığı açık bırakırım tv açık bırakırım yinede minnet etmem kimseye çünkü kardeslerdede el var sonuçta istemese haklılar evi varYarisini kendisine baglar degil mi?
Tamamini degil. Anne kendi hakkini da bir kizina vermis, diger kizlarinin da bu konu hakkinda soz soyleme hakki var.
Zira konu sahibi de calisiyor. Evlenecek olmasi tum haklari ona gecirmiyor.
Zaten inisiyatif onda oldugu icin vermemesini elestiriyorum. Cunku annesinin ona hibe ettigi para uzerinden annesini, onu evinde agirlayan abla uzerinden de ablasini elestiriyor.