1- Amcamın oğluna bana kapını aç diye gitmedim olayları bilsinler diye anlatmaya gittim sonra kafana göre neden iş yapıyosun diyeceklerdi.
2)Ablamda kalırken evine destek olmadığımı ne biliyorsun hemen hemen her aksam elim dolu eve gidiyordum. onun basında kocası kaynanası kayınpederi var hepsininde parası var ve ben nisanlımla bütün masrafları kendim yapacaktım nasıl verebilirdim nişanlanmadan önce veriyordum gene kötü oldum.
3- Kimsenin nazımı çektiği yok yengemlere gittiğim ilk gün bütün evin camlarını sildirdiler.resmen onlarla yaşıycam mahcup olmıyım diye her işin ucundan tuttum.
ayrıca ben eşinin kız kardeşiyim bana basımda babam yokken abim sahip cıkmak ve bakmakla yükümlüdür. Abi abla olmak bu kadar kolay değil demekki siz yenge ,abla veya abi olsanız böyle durumda kardesinizi veya görümcenizi ortada bırakacaksınz.?
4,) ben zaten çalışıyorum.
Dünya benim etrafımda dönsün diye hiçbir zaman öyle kibirlilik yapmadım ailemdende maddi anlamda hiçbir destek beklemedim babamın parasınıda ben istemedim ben evleneceğim bana yardım edemicekler diye o parayı annem ablamlar ve abim kararlaştırıp bana verdiler 4 5 ay boyunca ben meraklısıda değildim. ben sadece manevi destek bekledim. Bunuda ailemden bekledim. Çok bişey değildi istediğim.
Mesele evde yalnız kalmak değil cok şukur evde yalnız kalabilen biriyim ama babamın vefatından sonra o evde kalamıyorum. Bunu insallah rabbim size yasatmaz. Ama yasayan bilir.