Sizce anlatilmali mi???

Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.

Böyle insanlara bu şekil muamele mubahtir.

Eğer yaparsanız ve bu yaptığınızdan sonra o kadın mezara adam hapse girerse çocukların ahı boynunuzda kalacak farkinda mısınız? Kalsın da.

Bir insan nasıl çocuklara acıyorum deyip bu kadar düşüncesiz ve bencilce davranabilir? Kötü şeyler olduğunda bunlara ben sebep oldum deyip rahat uyuyabilecek misiniz?

Senin de bunca yaptigi seyi yutup seni faceten silince cileden cikman ayri bir garip.

Yani hiç mi korkmadınız? Kadın evinizi biliyor. Ya sizi susturmak için size zarar verirse? Ayriyeten silen siler yani tamamen ego problemi haline getirmişsiniz. Sizin yaptığınız da bir o kadar hatalı. Sizene milletin özelinden.

konu seni ilgilendirmiyor, karışmaman lazım milletin hayatına. zaten kadın faceten silmiş seni niye coştun bu kadar. iyiki de silmiş böyle alengerli işlere bulaşma zaten. kadının kocası sende bu işlerin içindesin diye çekip vurursa seni hiç düşünmüyor musun.

ya madem sen "dikkat çekmemek" için kendin silemedin sosyal medya hesaplarından o sildiğinde şükrederek hayatından uzak durması için bir daha hiç bulaşmaman gerekirdi. sinirinden çıldırıp ne yapacağını şaşırıp kadına tehditler savurman değil...

güya düşünceliymiş gibi, güya kadının kocasını adamın karısını düşünüyormuş gibi davranıp sadece kendini düşünüyorsun aslında. içinde kurtlar kaynıyor senin çünkü için fesat. kadın seninle paylaşmaması gereken bir şey paylaşmış şeytan dürtüyor ortalığa dökmen için. belki de kıskanıyorsundur kadını. o kuafor adamda gözün mü vardı? ya da kadının kocasını mı çok beğeniyorsun... hangisinin sana kalmasını istiyorsun? ne kadar kötü bir insansın sen ya, için pislik dolu senin.

Kusura bakmayın ama uslubunuz hic hos değil..
Hemen selamı sabahı keserdim böyle çarpık ilişkileri olan biri ile..
İyi arkadaştık öncemiz vardı diyorsunuz da zamanında sizi evli sevgilisinin pastanesine götürmüş ona da tepki vermemişsiniz..şimdi ki kuaför sevgilisinden daha önce, herşeyi ve nasıl biri olduğunu biliyormuşsunuz zaten.. bunlar size normal gelmişte faceden silmesi anormal gelmis.. ne arkadaşınız ne siz...

Siz eşini çocuklarını değil face ten silmesini takmışsınız

Hem yaptığını onaylamıyorsunuz bu durum sizi huzursuz ediyor hem de sizi silip hayatından çıkardı diye "Beni nasıl silersin, her şeyi anlatıp seni mahvedeceğim" diye olay yaratıyorsunuz. Şayet negatif enerjiden beslenmiyorsanız sizi huzursuz eden insanların hayatınızdan çıkmasına sevinmeniz gerekirdi. Ama siz tam tersine, davranışlarını onaylamadığınız, bu davranışlarıyla sizi huzursuz eden kişinin hayatınızdan çıkmasından rahatsız oluyorsunuz. Sanırım negatif enerjiden besleniyorsunuz.

Başka bir ihtimal ise
bazı insanlar vardır; kendini en doğrucu, ahlaklı insan olduğunu sanıp; başkalarına ahlak bekçiliği yapıp, beylik beylik laflar konuşmaya bayılırlar. O beylik lafları konuşurken de karşısındaki boynunu büksün isterler, böylece ego tatmini ederler.
Böyle bir tip de olabilirsiniz. Artık beylik laflarınızla ego tatmini edemeyeceğiniz için hırslandınız sanırım.

Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.

Sizin de katkiniz büyük tabii..tşk ederim.
bize de mi baski kurmaya çalışıyorsun aklin sira vicdan yaptirip istediğin cevaplari alacaksin? Bu soylediklerinden sonra ben olayin gercekliginden de emin olamadim. Belli ki sen kafanda isine geldigi gibi kuruyorsun herseyi. Tedavi olmalisin.

sen ne ahlaksız bir insansın yahu? bence sen sorunlusun. gerçekten bi doktora gözükmelisin sağlıklı hareket edemiyosun. hatta bence sen o sözde çok sevdiğin kadını kıskanıyosun. kıskanmasan bu tür dengesizlikler yapmazsın. bu kadar çirkinleşme nedenin de burda ki insanların yaptığı kötülüğe rağmen diğer kadını değil de bu mide bulandırıcı iğrenç hareketlerinle seni suçlaması. inşallah gidip anlattığın zaman ailesi herşeyden önce seni rezil eder.
pislik insan müsveddesi

Ağır ruh hastasisin. Hic boyle birsey gormemistim. Şeytan bile bu kadarini beklememistir heralde. Insanlar ve yaptiklari... Korkunçsunuz.

Bir de bildiklerime rağmen ne cesaretle siler demiş. Çünkü sırrını verdi ya konu sahibi ayağına pas pas olmasını bekledi. Yaşadığı hazımsızlık delirtmiş konu sahibini.

Bir de bildiklerime rağmen ne cesaretle siler demiş. Çünkü sırrını verdi ya konu sahibi ayağına pas pas olmasını bekledi. Yaşadığı hazımsızlık delirtmiş konu sahibini.
Hazımsızlığı da geçmiş artık. Ruhu kötü. İlla kötülük yapacak, yoksa rahat etmez bu. Diyorum ya, seytan bile "yemin olsun senin kullarini dogru yoldan saptiracagim." derken, bu kadarini beklememistir. Bu tarz insan(?)lardan korkarim. Felakete sebebiyet vermek iciin elinden geleeni yapiyor resmen.

Kesinlikle katılıyorum. Ruhu kötü olmayan biri böyle düşünemez. Herkes anlattı yaptığının yanlış olduğunu kadın utanıp hatasını anlayacağına daha da bilendi. Kötülük akıyor heryerinden.

Ya bırak allah aşkına...Masum çocuklarına eşine acıyormuş...Kadın seni face den silene kadar çocuklarını eşini düşünmüyordun herhalde. O zaman dank etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…