Sizce anlatilmali mi???

keske sizi sildi diye bu kadar tepki vermeseydiniz. yani ciddi bir olay olsa tehdit etmenizi belki bi nebze anlarim.ama alti ustu sanaldan sizi silmis diye tehdite basvurmak fazla abartili geldi.....ama arkadasiniz gercekten rezil biri.bence yeterince yuz goz olmussunuz su saatten sonra uzak.durun...hicbi yanlis gizli kalmaz buna emin olun.Allah yukarda.elbet esi ogrenecektir kendine yapilan haksizligi.ama vesilesi siz olmayin.basinizada bela almayin bana kalirsa.

Pardon da size noluyo hiç bişey anlayamadım?
Siz o mahallenin namus bekçisi misiniz ahlak polisi mi?
Kimse kimseyi sevmek görüşmek zorunda değil, ortada sizi ilgilendiren hiçbişi yok ve sizi faceten de silmiş olabilir.
Yaptığı yanlış bişeyi bu şekilde kullanmak, insanları tehdit etmek falan hiç hoş hareketler değil.
Şunu unutmayın, kanunen zina suç değil fakat tehdit suçtur.

İşte bnm hemcinsim. .çok tşk ederm canm..:)

Üzülüyorum canm..cok da sevdigim bir arkadasmdi oncemiz var diye geçemedim. Hemn kestirip atamadm.keskr böyle olmasaydı.
Yinede uzak durun. Sizin tepkiniz yanlis anlasilmalarada sebep olabilir. Face ten silmesi mesela silerse silsin. O sizin gercekten dostunuz olsaydi oda bunu yapmazdi. Sizin tepkilerinizde asiri olmus yani. Kardesiniz falan olsa neyse de

Neden sonuc ilişkisini kurmak bu kadar zor mu..??

Görüyorum li işinize geldiği kadar.magdur olan kadinin yerinde olsaydinz bu kadar geniş olabilecek miydiniz klavye kahramanları.

Hem mesafe koydum diyorsunuz hemde beni ne hakla siler diyorsunuz. Ne guzel silmis işte daha ne istiyorsunuz. Sizde bi acayipsiniz bence

Yinede uzak durun. Sizin tepkiniz yanlis anlasilmalarada sebep olabilir. Face ten silmesi mesela silerse silsin. O sizin gercekten dostunuz olsaydi oda bunu yapmazdi. Sizin tepkilerinizde asiri olmus yani. Kardesiniz falan olsa neyse de

Ozguvenine hayran ksldm sadece. .kime neye güvenerek canm.Bn kndi halimdeydim hatta slm bile veriyordm dışardan yanlış görülür diye ama diğer kadının resminn altına yorum görünce. .slmı sa kestm. .Diyelim biriyle çok samimiyken arkasndan onu çok sevmiyorum zaten diyebiliyordu.. uzaklastim. .

En son silmesi benim sinirimi bozdu ..inan bnm içn de zor..bn ona defalarca soyledm en son kırmak istemiyorum seni dedim bir şey deyince uzuluyorsun dedim mesafe koyalim dedim ..Gönlünüzce olsun dedim..

Arkadaş birbirinn kusurlarıni söyleyip onu iyiliğe digruluga dondurendir. .beline kadar çamuru saplanmis birini gömmek değil. .hiç saymak görmezden gelmek değil canm..

Sana da tşk ederm. .Rabbim kimseyi doğru yoldan sasirtmasn ne diim. .elimizdn tutup kaldrcak arkadaşlar dostlar nasip etsn. .

Bu herkesin başına da gelebilir. .kimseyi kınamak yermek değil amacm. .sadece farkındalık. .durumdan haberdar olmak iyi veya kötüyü ayirt edebilmek. .

Seni iyiye doğruya çağıran sana destek veren nr olursa olsun o durumda bile elini desteğini cekmemis birine saygı göstermek.

Benim kaldiramadgm bu..hem suçlu hem güçlü davranilmasi. Normal bir hayat yaşıyormus gibi davranmasi.

Sınırları zorladı çok zorladı. .Rabbim Hidayet versin.O yavrularn hatırına Hidayet versin geç olmadan.

Kızlar konu kesinlikle fake yaptığı yorumlara verdiği tepkiler tamamen abartı maksat ortamı kizistirmak hem soru sorup yardım istiyor cevaplar hoşuna gitmeyincede yok klavye kahramanları falan falan bence kale alıp cevap yazmayın kendi kendi uydurduguyla kalsin

Yok şu yorumdan sonra ne yazılabilir ki..kime göre neye gore. .

Pardon da Nerede yasiyorsn hayal alemi faln mi..
İnan güldürdün beni ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sonuc ilişkisini kurmak bu kadar zor mu..??

Görüyorum li işinize geldiği kadar.magdur olan kadinin yerinde olsaydinz bu kadar geniş olabilecek miydiniz klavye kahramanları.
Mesele kimin mağdur oldugu falan degil ki .
Siz gayet farkindaydiniz arkadasinizin esinin de cocuklarinin da magdur oldugunun.
Karsi tarafa deginmiyorum bile.
Bunlara hic ses cikarmazken sizi faceten sildi diye colugu cocugu, diger kadini düşünür oluvermissiniz , insanlari kizdiran bu.
Niye bu tepkileri bastan vermediniz madem bu kadar dusunuyordunuz herkesi?

Inanin ki gercek dostta yuzune hatasini soylediginde kirilmayandir. Sevgilisinin esiyle konusan bence karaktersizdir adidir.. Bulasmayin

Sen şaka misin??

Ortamı kizistirmak fln bir de bundan zevk almak ..valla bunu düşünmen bile senin yatkinligini gösteriyor ne diim.

Böyle insanlar da var demek.

Yaptığı rezilliği marifetmiş gibi size anlatmış.
Herifin karısına yalakalık yapmış çok adice durumlar.
Kadına neler derdim dee işte.
Ama tuhaf bulduğum şey sizi faceden çıkarana kadar ses çıkarmamışsınız silince tehdit etmişsiniz.
Merhabayı kestiğiniz kişi faceden silse kaç yazar ki?
Söylenecek çok şey var da tek söyleyeceğim şey o aldatılan kadının bilmesi gerek. Ayrılsa da ayrılmasa da.

Diyorsn ya ben uyardm o anlamadı o hatasından vazgecseydi bile sen bnu en ufak bişeyde yüzüne vurur yine tehdit ederdin o kabiliyet var sende yılan gibi dostsun

Bzm oncemiz vardı canm..Bn normalde böyle konularda hassasm uzak dururum. Ana oncemiz olduğu için sen kotusun deyip geçemedim. Bu olmazdı. .

Düşene bir de bn vuramazdm. .Bn onu o bataktan çekmeye calistm. Kırmadan incitmeden defalarca söyledim. .yanında oldum hep..

Herkes hata yapar dedm.O seni kullanıyor dedim inanma güvenme ..bak iki tane evladın var esin var senle ilgilenen en ufak bir sözünde gelen. .yazık etme dedim. .

Ama beni dinlemedi sesini yükseltti sonra çevirdi. .adama laf söyletmiyordu ama bütün gün kocasını bana şikayet ediyordu. .

Bn de kırılck diye bir şey diyemiyordum ama baktım olcak gibi değil uzaklaşmaya basladm.

Bana bn onunla buluşmaya gidiyorum kocam seni ararsa bnde de demesi yani bnm bilr başımı agirtabilirdi. .

Gerçekten bunları ve dahasini düşününce az bilr söylemişm diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…