- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bence siz bu durumdan tamamen uzak durun. Sizin huzurunuz bozulmasin. O kisilerde ne halt ederlerse etsinler
keske sizi sildi diye bu kadar tepki vermeseydiniz. yani ciddi bir olay olsa tehdit etmenizi belki bi nebze anlarim.ama alti ustu sanaldan sizi silmis diye tehdite basvurmak fazla abartili geldi.....ama arkadasiniz gercekten rezil biri.bence yeterince yuz goz olmussunuz su saatten sonra uzak.durun...hicbi yanlis gizli kalmaz buna emin olun.Allah yukarda.elbet esi ogrenecektir kendine yapilan haksizligi.ama vesilesi siz olmayin.basinizada bela almayin bana kalirsa.
Yinede uzak durun. Sizin tepkiniz yanlis anlasilmalarada sebep olabilir. Face ten silmesi mesela silerse silsin. O sizin gercekten dostunuz olsaydi oda bunu yapmazdi. Sizin tepkilerinizde asiri olmus yani. Kardesiniz falan olsa neyse deÜzülüyorum canm..cok da sevdigim bir arkadasmdi oncemiz var diye geçemedim. Hemn kestirip atamadm.keskr böyle olmasaydı.
Yinede uzak durun. Sizin tepkiniz yanlis anlasilmalarada sebep olabilir. Face ten silmesi mesela silerse silsin. O sizin gercekten dostunuz olsaydi oda bunu yapmazdi. Sizin tepkilerinizde asiri olmus yani. Kardesiniz falan olsa neyse de
Kızlar konu kesinlikle fake yaptığı yorumlara verdiği tepkiler tamamen abartı maksat ortamı kizistirmak hem soru sorup yardım istiyor cevaplar hoşuna gitmeyincede yok klavye kahramanları falan falan bence kale alıp cevap yazmayın kendi kendi uydurduguyla kalsin
Mesele kimin mağdur oldugu falan degil ki .Neden sonuc ilişkisini kurmak bu kadar zor mu..??
Görüyorum li işinize geldiği kadar.magdur olan kadinin yerinde olsaydinz bu kadar geniş olabilecek miydiniz klavye kahramanları.
Inanin ki gercek dostta yuzune hatasini soylediginde kirilmayandir. Sevgilisinin esiyle konusan bence karaktersizdir adidir.. BulasmayinOzguvenine hayran ksldm sadece. .kime neye güvenerek canm.Bn kndi halimdeydim hatta slm bile veriyordm dışardan yanlış görülür diye ama diğer kadının resminn altına yorum görünce. .slmı sa kestm. .Diyelim biriyle çok samimiyken arkasndan onu çok sevmiyorum zaten diyebiliyordu.. uzaklastim. .
En son silmesi benim sinirimi bozdu ..inan bnm içn de zor..bn ona defalarca soyledm en son kırmak istemiyorum seni dedim bir şey deyince uzuluyorsun dedim mesafe koyalim dedim ..Gönlünüzce olsun dedim..
Arkadaş birbirinn kusurlarıni söyleyip onu iyiliğe digruluga dondurendir. .beline kadar çamuru saplanmis birini gömmek değil. .hiç saymak görmezden gelmek değil canm..
Sana da tşk ederm. .Rabbim kimseyi doğru yoldan sasirtmasn ne diim. .elimizdn tutup kaldrcak arkadaşlar dostlar nasip etsn. .
Bu herkesin başına da gelebilir. .kimseyi kınamak yermek değil amacm. .sadece farkındalık. .durumdan haberdar olmak iyi veya kötüyü ayirt edebilmek. .
Seni iyiye doğruya çağıran sana destek veren nr olursa olsun o durumda bile elini desteğini cekmemis birine saygı göstermek.
Benim kaldiramadgm bu..hem suçlu hem güçlü davranilmasi. Normal bir hayat yaşıyormus gibi davranmasi.
Sınırları zorladı çok zorladı. .Rabbim Hidayet versin.O yavrularn hatırına Hidayet versin geç olmadan.
Kızlar konu kesinlikle fake yaptığı yorumlara verdiği tepkiler tamamen abartı maksat ortamı kizistirmak hem soru sorup yardım istiyor cevaplar hoşuna gitmeyincede yok klavye kahramanları falan falan bence kale alıp cevap yazmayın kendi kendi uydurduguyla kalsin
Inanin ki gercek dostta yuzune hatasini soylediginde kirilmayandir. Sevgilisinin esiyle konusan bence karaktersizdir adidir.. Bulasmayin
Mesele kimin mağdur oldugu falan degil ki .
Siz gayet farkindaydiniz arkadasinizin esinin de cocuklarinin da magdur oldugunun.
Karsi tarafa deginmiyorum bile.
Bunlara hic ses cikarmazken sizi faceten sildi diye colugu cocugu, diger kadini düşünür oluvermissiniz , insanlari kizdiran bu.
Niye bu tepkileri bastan vermediniz madem bu kadar dusunuyordunuz herkesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?