- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Diyorsn ya ben uyardm o anlamadı o hatasından vazgecseydi bile sen bnu en ufak bişeyde yüzüne vurur yine tehdit ederdin o kabiliyet var sende yılan gibi dostsun
:)Sen gülmeye devam et bol bol haa bide şantaja tabiki hayırlı işler sana
Beni face den silmiş. .
Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim .
tam bunu yazacaktım resmen şantaj yapıyor konu sahibi ve bunu burda paylaşıyor bi de çok ilginç... hayır bi de arkadaşı aldatırken ahlak bekçisi değil de faceden silince birden ahlak bekçisi kesiliyor... insanlar bence bu kadar sanal yaşamamalı...Kadin sizi umarim savciliga verir. Çünkü ozel hayatıyla tehdit ediyorsunuz kadini farkinda misiniz bunun adi santaj! Onun yaptigi ahlaksizliksa sizinki nedir?
Yazmıycaktım ama dayanamadım. Kendi egonuzu tatmin etmek için başkalarının hayatını mahvetmek istiyosunuz nasıl bi insansınızHa bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.
Böyle insanlara bu şekil muamele mubahtir.
Gercekleri soylemek ne zamandan beri doldurusa getirmek oluyor. Resmen yediremedin kendine Facebook'tan silinmeyi cildirdin. Butun kanitlariyla ailesine sunacakmismis. Aman ne korktuk etme eyleme.Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.
Yav he heHa bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.
Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?