Sizce anlatilmali mi???

Benim de ayni bu durumu yasayan bir arkadasim vardi.kocasini aldatiyordu malesef bana ilk anlatmaya karar verdiginde cok dusunmus ve korkmus ama anlatmaya cok ihtiyaci oldugu icin dayanamamis.neyse cok uzatmayayim ayrildi sonra aldattigi adamdan.simdi hamile. esi de inanilmaz kiskanc bir adam.ben ahlak bekciligine soyunup da esine anlatsam kadin direkt mezarda. saka falan degil adam asla yasatmazdi onu.ben arkadasimdan kopmadim esine dönmesi icin hep cabaladim cok da etkilendi benden ve sonuc dogru yola dondü cok sukur.haa donmeseydi de devam etseydi ne mi yapardim o sirri mezara kadar benimle kalacakti her daim ne yasanirsa yasansin!!!

Bence sen bu kadına fazla anlam vermişsin bırak ne hali varsa görsün o yavrularına acımıyorsa sen niye acıyorsan

Size ne ki ? Doğru veya yanlış onun hayatı sizi ne ilgilendirir. Doğru olmadığını anlatmışsınız tamam ama faceden sildi diye tehdit etmek nedir ? Faceden silene kadar sorun yoktu silince mi derdine düştünüz ... Hem arama mesafe koydum diyosunuz hem de faceden sildi diye sinirlenip gidip kadını tehdit ediyosunuz. Ne güzel işte ben olsam sevinirim uzaklaşırım tamamen. Allah sizin gibi dost görünen düşmanlardan korusun. Umarım sizi savcılığa şikayet eder. Bi de gelip buraya iyi bişey yapmış gibi anlatıyosunuz.

iyi de siz arkadaşınız kocasını aldatırken değil sizi facebooktan silince delirmişsiniz. kusura bakmayın ama ikiyüzlüsünüz.
sizin gibilerden korusun allah asıl.
en azından arkadaşınızın yaptığı karaktersizliğin bi kalıbı var.
sizin o da yok.

Beni face den silmiş. .

Görünce sinirlerm zıpladı ve ona yazdm sen hangi hakla beni silersn diye ve de tehdit ettm. .sanma ki silindi msjlar konuşmalar mahfedetm ayağını denk al dedim .

siz padişah torunu filan msıınız? ister siler ister ekler. siz zaten merhabayı kesmişsiniz. bu ne ego.

tehdit işi de çirkin olmuş. ortada sizi ilgilendiren bi durum yok.

drama queennlik yapmayın.

herkesin kendi hayatı bundan sana ne? tabi ki yaptığı şey yanlış ama sana güvenip bişeyleri anlatan birisini nasıl tehdit edebilirsin? hemde faceden sildi diye. bence büyük saygısızsın

Kadin sizi umarim savciliga verir. Çünkü ozel hayatıyla tehdit ediyorsunuz kadini farkinda misiniz bunun adi santaj! Onun yaptigi ahlaksizliksa sizinki nedir?
tam bunu yazacaktım resmen şantaj yapıyor konu sahibi ve bunu burda paylaşıyor bi de çok ilginç... hayır bi de arkadaşı aldatırken ahlak bekçisi değil de faceden silince birden ahlak bekçisi kesiliyor... insanlar bence bu kadar sanal yaşamamalı...

Ewet görüyorum sizler düşman başına.

Gerçekten size çok gyzel saydirirdm da..Burada uyarı almak istemiyorum.

Bir sürü bir sürü. .anladınız zaten

Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.

Böyle insanlara bu şekil muamele mubahtir.

Ha bu arada öyle güzel doldurdunuz ki..sizin gibilere fırsat vermemek icin bütün kanitlariyla ailesine suncam.

Yazmıycaktım ama dayanamadım. Kendi egonuzu tatmin etmek için başkalarının hayatını mahvetmek istiyosunuz nasıl bi insansınız

Gercekleri soylemek ne zamandan beri doldurusa getirmek oluyor. Resmen yediremedin kendine Facebook'tan silinmeyi cildirdin. Butun kanitlariyla ailesine sunacakmismis. Aman ne korktuk etme eyleme.
Bana kalırsa tam anlamıyla bir ruh hastasisin. O begenmedigin arkadasindan on kat betersin. Allah bizim gibileri senin gibilerden korusun.
Sen de milletin aciklarini ortaya çıkarmaya calisacagina git adamakıllı tedavi ol :)

Yav he he
Sen çok düzgün insansın da bunca zaman bana dokunmasın diye sustun, sırf kadın seni arkadaşlıktan çıkardı diye çirkefleştin
Bırak bu ayakları, git tedavi ol

Bizide boyle mi korkutacaksin git naparsan yap kimin umurundasin ki?
O kadin,cocuklari esi senin umurunda degil. Kadinin sirrini bildigin icin, kadın kapinda yatsin, soyleme diye yalvarsin, iyi davranmaya calissin, sende bu durumu istedigin gibi kullanmak istiyorsun. Buyüzden kadin seni silince bu kadar sinirlendin zaten "Sirrini biliyorum beni nasil silebilir." Diye. Iyi niyetli degilsin.

Kadina degil de size moralim bozuldu. Sacma sapan cocuk gibi tavirlariniz var size ne aldattiysa aldatti sizi mi aldatti. Ayrica arkadasken hersey guzel hostu da sizi silince mi mahfederim diye cirkinlestiniz? Çok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…