Merhabalar herkese, az once annem telefonda teyzemle konusuyordu. Teyzemin kizi eylulde evlenicek o konulardan konusurken sanirim teyzem bende herhangi bir durum olup olmadigini sordu. sevgilim , erkek arkadasim manasinda yani.
Annem de " onun daha okulunun bitmesine bir sene var erken boyle seyler dusunmek icin derslerine engel olur" falan dedi.
Simdi sorun su ki ben liseye falan gitmiyorum 22yasindayim universite ucuncu sinftayim. Okulumu %100 burslu kazandim yani demek istedigim benim okuluma verdigim onem ortada annem de bunun farkinda. Akli havada bir insan da degilim, evlenmeye merakli bir profilde cizmedim hic bir zaman. Yani benim erkek arkadasim simdi olmayacak da ne zaman olacak gayet normal bir durum degil mi , annem neden boyle dusunuyor olabilir sizce? :44:
Bu arada yaklasik bir yildir erkek arkadasim var,cok da guzel giden bir iliskimiz var yillardir tanidigim arkadasimdi hatta annem ve babam da taniyor. Hakkinda olumsuz birsey soylediklerini de duymadim. Bazen agzima geliyor anneme soyliyim boyle boyle diye ama bu dusuncesini birebir duyduktan sonra ne yapayim ben? Gizli sakli hosuma gitmiyor ama resmen mecbur birakiyorlar insani.. :26:
Yorumunuz icin tesekkurler, ancak annemin bunu erkek arkadas konusunda soylediginden eminim bana da bunun imasini yapti daha onceden ama acik acik duymak sinirimi bozdu biraz. Evlilik icin zaten ben de istemem erken yasta annem bunu biliyor.
Yorumunuz icin tesekkurler, ancak annemin bunu erkek arkadas konusunda soylediginden eminim bana da bunun imasini yapti daha onceden ama acik acik duymak sinirimi bozdu biraz. Evlilik icin zaten ben de istemem erken yasta annem bunu biliyor.