Yok gerçekten anlamadı. Ama haklısınız. Galiba annemin beni her halimle kabul etmesini istedim.Anneniz de emin olun Ayşe’nin kim olduğunu hiç anlamadı
Böyle böyle hata yapmamayı öğreneceksiniz. Boşverin anlatmayın. Bir daha aynı hatayı tekrarlarsanız anlatırsınız.
Daha öncesinde bunları Ayşe yaşamış diye yalan söylemesine rağmen mi?Senin yerine kendimi koyamadim ama kizimi koydum kesinlikle anlatmasini isterdim
Hayır tabi ki her şeyi anlatmıyorum, örneğin özel şeyleri neden anlatayım. Ama içime yara olan şeyleri anlatıyorum normalde çünkü annemden destek almak istiyorum.Annem de babam da sevgilim oldugunda bilirlerdi genelde ama bazi uzun surmeyen flortleri veya ilişki icindeki her şeyi anlatmazdim kizacaklarindan degil gerek gormezdim, anlatilmamasi yalan oldugu anlamina gelmez.
Anaokulunda yaptigi herseyi anlatan cocuk gibi, herşeyi anlatmayi garip buluyorum ben. Yasiniz kucuk herhalde ama anlatmadiginiz her sey icin bu kadar rahatsizlik duyarsaniz buyuyunce de benzer davranislar gosterirsiniz. Karsimda ilişkimiz icindeki herseyi annesine soyleyen biri olsa cok rahatsiz olurdum.
kesinlikle söyle anneler kızar ama yinede severBiz annemle genelde arkadaş gibi konuşuruz. Çoğu şeyimi anlatırım ona. Bunların arasından bir tane istisna oldu. Geçmişte bir tane kısa sayılacak ilişkim olmuştu ama bu ilişkiyi anneme söylememiştim hatta saklamıştım çünkü bu kişi annemin tanıdığı ve pek onaylamayacağını bildiğim biriydi. İlişkimiz süresince de annemin haklı olabileceğini gördüm çünkü kötü şeyler yaşadım. Maalesef kullanıldım (cinsellik anlamında değil, maddiyat vb konularda) ve bunlar benim baya ağırıma gitti. Neyse sonuçta bu ilişki bitti ve bir hissim de kalmadı. Buraya kadar sorun yok. Ama bu olaylar benim çok içime oturmuştu, baya aptallıklar yapmıştım çünkü. Normalde annemle dertleşmek isterdim ama bu konuya ne kadar kızacağını düşündüm ve anlatamadım. Çünkü annem böyle kullanılma gibi konularda çok hassastır. Sonra bir gün sohbet arasında bu yaşadıklarımı Ayşe diye bir arkadaşım yaşamış gibi anneme anlattım. Bakalım ne tepki verecek diye merak ettim. Tahmin ettiğim gibi annem Ayşeye kızdı. O akıllı bir kız değil mi, neden kendini kullandırtmış bu kadar dedi. Buna benzer şeyler söyledi hep. Sonra daha baya konuştuk bu konuyu. Annem tahmin ettiğim gibi tepkiler verdi. Şimdi sorun şu ki ben normalde yalana hiç alışkın değilim ve sevmem, anneme böyle bir konuda yalan söylediğimden ötürü içim içimi yiyor. Keşke annem gerçeği bilse diyorum, halbuki o da gençliğinde hatalar yapmış ama şimdiki hali çok hoşgörüsüz maalesef. Anneme gerçeği açıklamak ve beni olduğum gibi hatalarımla sevmesini istiyorum ama korkuyorum da. Fazla uzatmadan sormak istiyorum, benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Anlatmak ne fayda saglayacak ki.. bir sürü laf, eleştiri olacak.. söylemezdim.Biz annemle genelde arkadaş gibi konuşuruz. Çoğu şeyimi anlatırım ona. Bunların arasından bir tane istisna oldu. Geçmişte bir tane kısa sayılacak ilişkim olmuştu ama bu ilişkiyi anneme söylememiştim hatta saklamıştım çünkü bu kişi annemin tanıdığı ve pek onaylamayacağını bildiğim biriydi. İlişkimiz süresince de annemin haklı olabileceğini gördüm çünkü kötü şeyler yaşadım. Maalesef kullanıldım (cinsellik anlamında değil, maddiyat vb konularda) ve bunlar benim baya ağırıma gitti. Neyse sonuçta bu ilişki bitti ve bir hissim de kalmadı. Buraya kadar sorun yok. Ama bu olaylar benim çok içime oturmuştu, baya aptallıklar yapmıştım çünkü. Normalde annemle dertleşmek isterdim ama bu konuya ne kadar kızacağını düşündüm ve anlatamadım. Çünkü annem böyle kullanılma gibi konularda çok hassastır. Sonra bir gün sohbet arasında bu yaşadıklarımı Ayşe diye bir arkadaşım yaşamış gibi anneme anlattım. Bakalım ne tepki verecek diye merak ettim. Tahmin ettiğim gibi annem Ayşeye kızdı. O akıllı bir kız değil mi, neden kendini kullandırtmış bu kadar dedi. Buna benzer şeyler söyledi hep. Sonra daha baya konuştuk bu konuyu. Annem tahmin ettiğim gibi tepkiler verdi. Şimdi sorun şu ki ben normalde yalana hiç alışkın değilim ve sevmem, anneme böyle bir konuda yalan söylediğimden ötürü içim içimi yiyor. Keşke annem gerçeği bilse diyorum, halbuki o da gençliğinde hatalar yapmış ama şimdiki hali çok hoşgörüsüz maalesef. Anneme gerçeği açıklamak ve beni olduğum gibi hatalarımla sevmesini istiyorum ama korkuyorum da. Fazla uzatmadan sormak istiyorum, benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Evet.Ben kendi adıma konuşacak olursam böyle bir yalanı neden soyledigini de anlayabilirimDaha öncesinde bunları Ayşe yaşamış diye yalan söylemesine rağmen mi?
Ayşenin siz olduğunu anneniz adı gibi biliyorBiz annemle genelde arkadaş gibi konuşuruz. Çoğu şeyimi anlatırım ona. Bunların arasından bir tane istisna oldu. Geçmişte bir tane kısa sayılacak ilişkim olmuştu ama bu ilişkiyi anneme söylememiştim hatta saklamıştım çünkü bu kişi annemin tanıdığı ve pek onaylamayacağını bildiğim biriydi. İlişkimiz süresince de annemin haklı olabileceğini gördüm çünkü kötü şeyler yaşadım. Maalesef kullanıldım (cinsellik anlamında değil, maddiyat vb konularda) ve bunlar benim baya ağırıma gitti. Neyse sonuçta bu ilişki bitti ve bir hissim de kalmadı. Buraya kadar sorun yok. Ama bu olaylar benim çok içime oturmuştu, baya aptallıklar yapmıştım çünkü. Normalde annemle dertleşmek isterdim ama bu konuya ne kadar kızacağını düşündüm ve anlatamadım. Çünkü annem böyle kullanılma gibi konularda çok hassastır. Sonra bir gün sohbet arasında bu yaşadıklarımı Ayşe diye bir arkadaşım yaşamış gibi anneme anlattım. Bakalım ne tepki verecek diye merak ettim. Tahmin ettiğim gibi annem Ayşeye kızdı. O akıllı bir kız değil mi, neden kendini kullandırtmış bu kadar dedi. Buna benzer şeyler söyledi hep. Sonra daha baya konuştuk bu konuyu. Annem tahmin ettiğim gibi tepkiler verdi. Şimdi sorun şu ki ben normalde yalana hiç alışkın değilim ve sevmem, anneme böyle bir konuda yalan söylediğimden ötürü içim içimi yiyor. Keşke annem gerçeği bilse diyorum, halbuki o da gençliğinde hatalar yapmış ama şimdiki hali çok hoşgörüsüz maalesef. Anneme gerçeği açıklamak ve beni olduğum gibi hatalarımla sevmesini istiyorum ama korkuyorum da. Fazla uzatmadan sormak istiyorum, benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Sizin yerinizde olsam geçmişi karıştırıp durmazdım.yalan söylemek istemiyorum demişsiniz ama anneniz bu kişi ile birlikteliginizi sorgulamıyor ki siz anlatmaya çalışıyorsunuz.Biz annemle genelde arkadaş gibi konuşuruz. Çoğu şeyimi anlatırım ona. Bunların arasından bir tane istisna oldu. Geçmişte bir tane kısa sayılacak ilişkim olmuştu ama bu ilişkiyi anneme söylememiştim hatta saklamıştım çünkü bu kişi annemin tanıdığı ve pek onaylamayacağını bildiğim biriydi. İlişkimiz süresince de annemin haklı olabileceğini gördüm çünkü kötü şeyler yaşadım. Maalesef kullanıldım (cinsellik anlamında değil, maddiyat vb konularda) ve bunlar benim baya ağırıma gitti. Neyse sonuçta bu ilişki bitti ve bir hissim de kalmadı. Buraya kadar sorun yok. Ama bu olaylar benim çok içime oturmuştu, baya aptallıklar yapmıştım çünkü. Normalde annemle dertleşmek isterdim ama bu konuya ne kadar kızacağını düşündüm ve anlatamadım. Çünkü annem böyle kullanılma gibi konularda çok hassastır. Sonra bir gün sohbet arasında bu yaşadıklarımı Ayşe diye bir arkadaşım yaşamış gibi anneme anlattım. Bakalım ne tepki verecek diye merak ettim. Tahmin ettiğim gibi annem Ayşeye kızdı. O akıllı bir kız değil mi, neden kendini kullandırtmış bu kadar dedi. Buna benzer şeyler söyledi hep. Sonra daha baya konuştuk bu konuyu. Annem tahmin ettiğim gibi tepkiler verdi. Şimdi sorun şu ki ben normalde yalana hiç alışkın değilim ve sevmem, anneme böyle bir konuda yalan söylediğimden ötürü içim içimi yiyor. Keşke annem gerçeği bilse diyorum, halbuki o da gençliğinde hatalar yapmış ama şimdiki hali çok hoşgörüsüz maalesef. Anneme gerçeği açıklamak ve beni olduğum gibi hatalarımla sevmesini istiyorum ama korkuyorum da. Fazla uzatmadan sormak istiyorum, benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?