sizce arkadaşlar ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Daha önce bi kaç konu açtım bununla ilgili erkek arkadaşımla birbirimize zaman verdik benim ilgimden çok boğulduğunu sevmesine özlemesine izin vermediğimi söylemişti yüz yüze konuşalım bunları diyor ama bayramdan sonra gelecek beni seviyor musın diyorum sevmez olur muyum diyor arıyor da ama kısa kısa soğuk konuşuyor pek mesaj atmıyorum normalde bi günde baya mesajlaşırdık son günlerde bi iki kez iyi geceler bile demez oldu herşey düzelecek mi diyorum inşallah diyor ben bunu bu kadar nasıl boğdum anlamıyorum aramızda bi soğukluk var bu soğukluk nasıl geçer sizce arkadaşlar soğukluk olunca konuşacak konuda bulamıyorum

"Beni seviyor musun?"
"Her şey düzelecek mi?"
Bu iki soru zaten klasik boğma cümleleri.
Bir şeyin düzeleceği varsa zamanla düzelir. Bu sorularla boğma diyen adamın canına okursunuz.

belkide gerçekten bogmussundur.yazma bir iki gun hele.ararsa senindir aramazsa demek ki bitmissiniz

"Beni seviyor musun?"
"Her şey düzelecek mi?"
Bu iki soru zaten klasik boğma cümleleri.
Bir şeyin düzeleceği varsa zamanla düzelir. Bu sorularla boğma diyen adamın canına okursunuz.
Konuşacak konu bulamayınca duygularını öğrenmek için bunları soruyorum bende

Fazla üstüne gitmiş olabilirsin farkında olmadan. Biraz mesafe koy, mesaj atma ikinizde kafanızı dinleyin. Zaten olacağı varsa aşarsınız sorunlarinizi.

Fazla üstüne gitmiş olabilirsin farkında olmadan. Biraz mesafe koy, mesaj atma ikinizde kafanızı dinleyin. Zaten olacağı varsa aşarsınız sorunlarinizi.
Bana çok soğuk zoruma gidiyor bu sefer de hiç konuşmuyoruz paylaşım yok demesin

Bir yorumda cevabı kendin vermişsin aslında "konuşacak konumuz kalmadı" diye. Çocuk ilgisini kaybetmiş besbelli, normal bir insan böyle bir durumda ayrılır ama senden ayrılsa boşlukta kalacağı için şuan senin ona göstermiş olduğun ilgiyi seviyor. Yeni biriyle tanışsa seni her yerden sileceğine adım gibi eminim

Öyle saçma şey mi olur seviyosa seviyodur sevmiyosa sevmiyodur boğmak ne seven insan boğulur mu hep daha fazlasını ister.

Ayyy yine mi siz yaaa!!psikolojik sorunlarınız var bence ve artık çocuğu takıntı yapmışsınız!! artık birbirinin benzeri konulardan sonra başlıklarınız bile aynı ya sizin hayatya amacınız yok mu hergün burada sevgilim soğudu döner mi diye soruyorsunuz. dönmez dönmeyecek kabullenin artım hayatınıza bakın psikoloğa gidin. Adam alışşanlığa dönüştü soğudum demiş önceki konularda yazdınız size üzerine gitme arama yazma denildi ya ters teperse dediniz!! yaa sizin zorlamanızla olacağını mı sanıyorsunuz!! kaç konu yahu aynı aynıı bari o konulardan devam edin!!

Valla seveceği varsa da bu beni seviyor musunlarla sevmez

Back
X