• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce artık vazgeçmelimiyim?

Bugün akraba aşkı günü galiba. :D Diğer konudan anladığım kadarıyla diğer kız kuzeninin nişanlısı. Kuzeninin nişanlısı onun yengesidir ne alaka fotoğrafını göstermek falan ne saçma sapan şeyler. Şiştim valla.

doğru söze ne hacet aaa:KK12::KK12:
bugün seni beğenen babası yarın başkasını beğenir, seni ilgini sömürmüş çocuk resmen sende soruyosun hala
ayrıca sen kendini böyle hiçe sayma bi daha sen kovalan

birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
sizin ilginizi anlamış ve ilginizi kesmeniz için açık davranmış olabilir.

Eğer o kız kuzeninin nişanlısıysa, ortada kötü bir durum yok öylesine göstermiş olabilir. Eğer diğer türlüyse seni kıskandırmaya çalışmışta olabilir. Bilemedim. Bence tepki o an göstermeliydin.

peki ilgimi çekmek içinmi do
ilgimi kesmesi içinmi doğum gününü kutladığım için bana kolye aldı çiçek aldı sevgilimin olup olamadığını sordu madem kesmemi istiyordru neden başından beri sen çok güzelsin senin sevgilin vardır bbnle gezermisinki gibisinden konustu ozaman hiç ilgilenmeseydi hiç konusmasaydı

Eğer o kız kuzeninin nişanlısıysa, ortada kötü bir durum yok öylesine göstermiş olabilir. Eğer diğer türlüyse seni kıskandırmaya çalışmışta olabilir. Bilemedim. Bence tepki o an göstermeliydin.
hayır telefondan gösterdiği baka bir kızdı bu olaylar olmadan önce bana bir kız göstermşti bende beğenmemeiştim yine tutu bak beğenmediğin kız dedi

Adamın gösterdiği hatun sanırım hoşlandığı hatun.
Yanlış anlamadıysam yani.
Böyle bir durumda evet, vazgeçmelisiniz.
Çünkü yanlış yol sinyali yakmış size.

Adamın gösterdiği hatun sanırım hoşlandığı hatun.
Yanlış anlamadıysam yani.
Böyle bir durumda evet, vazgeçmelisiniz.
Çünkü yanlış yol sinyali yakmış size.
peki ge.z.lı neden benimle oyun oynar ibi onca şeyi yaptıı :(

peki ge.z.lı neden benimle oyun oynar ibi onca şeyi yaptıı :KK43:
Erkekler böyle manasız hareketler içine girer maalesef.
Hoşlanan bir erkek size hislerini söylemek için beklemez kolay kolay.
Zaten açılacak olursa ona göre bir yol tayin edersiniz.
Ama şimdilik, kendi iyiliğiniz için, vazgeçin.

Erkekler böyle manasız hareketler içine girer maalesef.
Hoşlanan bir erkek size hislerini söylemek için beklemez kolay kolay.
Zaten açılacak olursa ona göre bir yol tayin edersiniz.
Ama şimdilik, kendi iyiliğiniz için, vazgeçin.
doğru haklısınız bende salaklığıma yanımm hep bekledim seviyor aileden dolayı çekiniyor sandım :(

birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
akışına bırak, hoşlanan sen de olsan ilk adım karşı taraftan gelsin, fazla da kafayı takma, hiçbi erkek için değmiyo

Back
X