- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin ilginizi anlamış ve ilginizi kesmeniz için açık davranmış olabilir.birinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
peki ilgimi çekmek içinmi dosizin ilginizi anlamış ve ilginizi kesmeniz için açık davranmış olabilir.
ilgimi kesmesi içinmi doğum gününü kutladığım için bana kolye aldı çiçek aldı sevgilimin olup olamadığını sordu madem kesmemi istiyordru neden başından beri sen çok güzelsin senin sevgilin vardır bbnle gezermisinki gibisinden konustu ozaman hiç ilgilenmeseydi hiç konusmasaydısizin ilginizi anlamış ve ilginizi kesmeniz için açık davranmış olabilir.
hayır telefondan gösterdiği baka bir kızdı bu olaylar olmadan önce bana bir kız göstermşti bende beğenmemeiştim yine tutu bak beğenmediğin kız dediEğer o kız kuzeninin nişanlısıysa, ortada kötü bir durum yok öylesine göstermiş olabilir. Eğer diğer türlüyse seni kıskandırmaya çalışmışta olabilir. Bilemedim. Bence tepki o an göstermeliydin.
peki ge.z.lı neden benimle oyun oynar ibi onca şeyi yaptııAdamın gösterdiği hatun sanırım hoşlandığı hatun.
Yanlış anlamadıysam yani.
Böyle bir durumda evet, vazgeçmelisiniz.
Çünkü yanlış yol sinyali yakmış size.
Erkekler böyle manasız hareketler içine girer maalesef.peki ge.z.lı neden benimle oyun oynar ibi onca şeyi yaptıı![]()
doğru haklısınız bende salaklığıma yanımm hep bekledim seviyor aileden dolayı çekiniyor sandımErkekler böyle manasız hareketler içine girer maalesef.
Hoşlanan bir erkek size hislerini söylemek için beklemez kolay kolay.
Zaten açılacak olursa ona göre bir yol tayin edersiniz.
Ama şimdilik, kendi iyiliğiniz için, vazgeçin.
akışına bırak, hoşlanan sen de olsan ilk adım karşı taraftan gelsin, fazla da kafayı takma, hiçbi erkek için değmiyobirinden hoşlanıyordum uzaktan akrababm olur babası beni beğendiğini söylemiş bende duydum bundan sonra daha çok yakınlaştık ben anlasın diye herşeyi yaptım 12:00 de doğum gününü kutladım herkesin içinde ona özel kahve yaptığımı söledim ve ona farklı davrandm köye gitiik gelene kadar msjlaştık bayağı çok şeyler yaşadık sevgilimin olup olmadığını sordu neyse Daha sonra gezme sözü vardı beni gezdirdi bir yerde otururken bana telefonundan bir kızın resmini gösterdi bak bu o beğenmediğin kız diye bana taaaaa ne zman önce sorduğu kızı gösterdi ve bu yaşadıklarımız 1 sene içerisinde oldu hoşlanan insan söylerdi demi ümidi kesim demi?
hayır bu konu ilk konu diğeri devamıydı buraya aktardılarBu 2.aynı konunuz , yeterince yorum yapmıştık zaten .