Sizce aşk mı mantık mı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Son zamanlarda flört ettiğim biri var. Kendisinden çok etkileniyorum ama biraz fazla otoriter her şeyi kendi yönetmek istiyor ve fazla ataerkil. Kesinlikle kaba saba biri değil ama fazla erkek erkek. Duygularım aşırı yoğun bu kişiye karşı. Beni bir iki kere kırmışlığı var bu arada ağır konuştu biraz. Sonra kendi pişman oldu özür diledi.
Bir iki haftadır da benimle ilgilenen birisi var. Çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz. Aşırı kibar birisi kırmaz üzmez çok düşünceli sürekli güzel sözler söylüyor. Ama duygusal anlamda çok bir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı.
İleriye yönelik düşündüğümde aşk mı mantık mı karar veremiyorum ama bir karar vermem de gerek çünkü diğer arkadaş açılacak hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Kac kisisiniz?

Biriyle flört ederken ,başka birinin sizinle ilgilenmesine neden izin veriyorsunuz ?
Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorum

1 2 haftada nasıl anladın adamın iyiliğini

Fazla erkek erkek nedir? Otoriter olmak erkeklere bahşedilmiş bir özellik mi?
Cinsiyetçi kalıplarınız var besbelli bence ilk aday size gider, azıcık naz yaparsınız ama yola gelirsiniz onun dedikleri konusunda.
İkinci kişi hakkında konuşacak olursam da zaten birkaç haftadır konuştuğunuz biriyle gülmek, eğlenmek normali. Drama mı olması gerekiyor? Ve iki kişiden de bağımsız hemen ne olacağına karar vermek zorunda değilsiniz, bu yaptığınız ilişkiyi zorlamak, oldurmak olur. Zamanla yolunu bulmalı.

Karar vermek icin birkac kisiyi daha mi ekleseniz?
Ne alaka ahlak bekçisi olmaya ne kadar meraklıyız yahu. İkiside sevgilim değil bir şey değil. Üstelik hoşlandığımı belirttiğim adam kendi bana diyor anlam yüklemeyip birbirimizi tanıyalım diye. Kimseyi kandırmıyorum aldatmıyorum. Gerçekten tuhafsınız ya kadınlar erkeklerle arkadaşlık edip tanıma yoluna gidince birazcık rahat oldu mu etiketliyorsunuz. Aynı şeyi erkek yapsa flörtöz oluyor. Neyse bir şey demiyorum

Evet zaten ben hemen bir şeyler isteme peşinde değilim ilişki düşünmüyorum bu ara. İki taraftan da bir açılma görmedim zaten tanışıyor gibiyiz ama olurda birisi açılır bir adım ileriye taşımak isterse diğeriyle iletişimi kesmek isterim. Bu yüzden şimdiden biraz önümü görmek istiyorum fikir almak istedim.
Erkek erkekten kasıt biraz fazla ben erkeğim diye dolaşıyor ben ailemden de alışık olmadığım için o duruma alışamadım bunu kastetmiştim.

Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorum

O halde duygusal açıdan kime yoğunsanız onu daha çok tanımaya calışın derim.Olursa olur olmaZsa olmaz .

Flört edilebilir birden fazla kişiyle bunla sorunum yok adı üstünde flört kimsenin sorumluluğu yok birbirine karşı da
İlla biri olmalı mı bunlardan ilişki de çıkmayabilir

ama o erkek erkek(!) davranan kişi bu 2. Çocuğu öğrenirse sorun çıkar gibi karakteri öyle gibi çünkü....

ben olsam tercihte bulunmazdım şuanlık elde veri yok bence ayrıca çok kırıcı konuşmuş birinin hele ki flörtse özrünü kabul etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…