- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kac kisisiniz?Son zamanlarda flört ettiğim biri var. Kendisinden çok etkileniyorum ama biraz fazla otoriter her şeyi kendi yönetmek istiyor ve fazla ataerkil. Kesinlikle kaba saba biri değil ama fazla erkek erkek. Duygularım aşırı yoğun bu kişiye karşı. Beni bir iki kere kırmışlığı var bu arada ağır konuştu biraz. Sonra kendi pişman oldu özür diledi.
Bir iki haftadır da benimle ilgilenen birisi var. Çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz. Aşırı kibar birisi kırmaz üzmez çok düşünceli sürekli güzel sözler söylüyor. Ama duygusal anlamda çok bir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı.
İleriye yönelik düşündüğümde aşk mı mantık mı karar veremiyorum ama bir karar vermem de gerek çünkü diğer arkadaş açılacak hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım
Sanki ikinci daha mantıklı gibi geliyor ama duygularımı da göz ardı etmesem mi diye düşünüyorumİkinciyi kaçırma
Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorumBiriyle flört ederken ,başka birinin sizinle ilgilenmesine neden izin veriyorsunuz ?
1 2 haftada nasıl anladın adamın iyiliğiniSon zamanlarda flört ettiğim biri var. Kendisinden çok etkileniyorum ama biraz fazla otoriter her şeyi kendi yönetmek istiyor ve fazla ataerkil. Kesinlikle kaba saba biri değil ama fazla erkek erkek. Duygularım aşırı yoğun bu kişiye karşı. Beni bir iki kere kırmışlığı var bu arada ağır konuştu biraz. Sonra kendi pişman oldu özür diledi.
Bir iki haftadır da benimle ilgilenen birisi var. Çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz. Aşırı kibar birisi kırmaz üzmez çok düşünceli sürekli güzel sözler söylüyor. Ama duygusal anlamda çok bir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı.
İleriye yönelik düşündüğümde aşk mı mantık mı karar veremiyorum ama bir karar vermem de gerek çünkü diğer arkadaş açılacak hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
5-10 senede de tanıyamıyor insanlar birbirlerini. 1-2 haftada çokça vakit geçirdik sohbet ettik ilk izlenimim bu yönde en azından.1 2 haftada nasıl anladın adamın iyiliğini
Ne alaka ahlak bekçisi olmaya ne kadar meraklıyız yahu. İkiside sevgilim değil bir şey değil. Üstelik hoşlandığımı belirttiğim adam kendi bana diyor anlam yüklemeyip birbirimizi tanıyalım diye. Kimseyi kandırmıyorum aldatmıyorum. Gerçekten tuhafsınız ya kadınlar erkeklerle arkadaşlık edip tanıma yoluna gidince birazcık rahat oldu mu etiketliyorsunuz. Aynı şeyi erkek yapsa flörtöz oluyor. Neyse bir şey demiyorumKarar vermek icin birkac kisiyi daha mi ekleseniz?
Evet zaten ben hemen bir şeyler isteme peşinde değilim ilişki düşünmüyorum bu ara. İki taraftan da bir açılma görmedim zaten tanışıyor gibiyiz ama olurda birisi açılır bir adım ileriye taşımak isterse diğeriyle iletişimi kesmek isterim. Bu yüzden şimdiden biraz önümü görmek istiyorum fikir almak istedim.Fazla erkek erkek nedir? Otoriter olmak erkeklere bahşedilmiş bir özellik mi?
Cinsiyetçi kalıplarınız var besbelli bence ilk aday size gider, azıcık naz yaparsınız ama yola gelirsiniz onun dedikleri konusunda.
İkinci kişi hakkında konuşacak olursam da zaten birkaç haftadır konuştuğunuz biriyle gülmek, eğlenmek normali. Drama mı olması gerekiyor? Ve iki kişiden de bağımsız hemen ne olacağına karar vermek zorunda değilsiniz, bu yaptığınız ilişkiyi zorlamak, oldurmak olur. Zamanla yolunu bulmalı.
Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorum
Beni de tek düşündüren kısım o zaten fazla baskın ve ataerkil2 olmaz bence hiçbir hissiyat yok ortada
1den hoşlanıyorsun belli ki o yüzden 1 olabilir diyorum. Ataerkil erkeklerden hiç hazzetmem ister al ister alma sen bilirsin
Teşekkür ederim :)O halde duygusal açıdan kime yoğunsanız onu daha çok tanımaya calışın derim.Olursa olur olmaZsa olmaz .
Beni de tek düşündüren kısım o zaten fazla baskın ve ataerkil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?