Sizce aşk mı mantık mı?

Şöyle sorun edemez ben aslında ciddiydim biraz bu kişiyle ama kendisi sadece tanıyalım şimdilik birbirimizi deyince biraz daha flörtün altında ilerliyoruz.
Evet kırıcı konuşmasını bende ilk başta hazmedemedim ama çok özür diledi ve zor bir iş var zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Bende bir şans daha verdim.
Ama dediğinize katılıyorum illa ilişki yaşayacağım diye bir şey yok olur da tercih durumunda kalırsam diye düşündüm aslında.

Hem mantık hem hissiyat. Daha sevgili bile olmadan kırıcı davranan, size uymayan davranış kalıpları olan birini değerlendirirken mantığınızı da kullanmak zorundasınız. Sonradan çok üzülürsünüz. Aynı şelilde ikinci kişiye karşı hisleriniz yoksa bu iş yürümez, hoş sonradan da duygularınız oluşabilir ama deneme kararı sizin insiyatifiniz tamamen

Birisi açılınca düşünürsünüz madem

bence sen birinciyi al geç ablam.

ikincisi belli ki kadın ruhundan anlayan adam gibi adam. daha düzgün birisi belli. bırak o düzgün olan yani ikinci eleman kendisine layık birine kalsın. başkasına yoğun duygular hisseden bir kadının cebinde durmayı hak etmiyor zira.

o ilkine bayılan çok kadın var ülkemizde, kırsın, etsin, masaya yumruğunu vurup erkeğim ben desin, yapsın etsin ama anlam yüklemeyelim desin (muhtemelen onun elinde de tıpkı sendeki gibi senden başka seçenek de vardır) o yüzden bence ilkiyle daha uyumlusun.

Flortun anlami zaten tanima degil mi? Baktiniz iyi gidiyor, o iliski belli surede sevgililige evrilir. Adamin cok anlam yuklemeyelim diye belirtmesi ilginc oldugu gibi biraz da olumsuz cagrisimlar uyandirdi bende.

Bir flortunuz varken biri daha sizinle ilgileniyor ve siz de ilgisine cevap vererek onu da flort listesine almissiniz ki yazi mi tura mi diye soruyorsunuz.

2 haftalik adami kirmaz, uzmez seklinde genis zamanli fillerle betimlemek de bir degisik. Bir zahmet 2 haftada da guzel seyler soylesin hani.

Siz benden daha tuhafsiniz.

2. eğer size rol yapmıyorsa gerçekten öyle biriyse bu türlerin nesli tükenmek üzere, havada kaparım. 1. seçeneğe dönüp bakmam. Bu çok kişisel bir soru ancak benim fikrim bu yönde. Kibar ve düşünceli adam bulmuşum öteki kadar "erkek erkek" olmasa da olur.

Sizi kiran agir konusan erkeklerle isiniz olmasin. Ben kibar insandan her yanayim. Esimde öyle mesela. Ben ona öyle pat küt asik olmadim, ama öyle bir sevdim ki tanidikca, bugün ondan baskasini yanimda düsünemiyorum bile.

Evrenin kurallarindan biri bence bu. Ne zaman iki kisi arasinda kalsam ikisi de olmadi. İkisini de elerdim ben olsam ama tabii ki siz bilirsiniz

Fazla erkek erkek olmayı ataerkillik sayıyorsanız siz mantığı seçin. Ya da neyse her türlü mantığı seçin.

Duygularınla hareket edersen mutsuz olmaya mahkumsun ama mantığını kullanırsan sessiz sedasız seviyeli bi hayatın olucak gibi geliyor

Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorum
Bu şekilde cevap verdiyse ciddi düşünmez bence...Bu detay dikkat edin.Şimdiden kalp kırıcı şekilde konuştuyosa.İleride daha çok sıkıntı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…