Sizce aşk mı mantık mı?

Yazmama gerek bile kalmadı

Zannedersem evliliği sadece aşk ya da sadece mantık tek başına yürütmüyor.Kim buldu ise bu aşk veya mantık evliliği saçmalığını...Bulan kişi de kararsız kaldığından mutsuzdur bence:))

Ben olsam duygularımı seçerim. Sonradan sevgi oluştuğuna inanmıyorum, sadece alışkanlık oluyor.
İlkiyle denersiniz olmadı ayrılır duygularınıza hitap edecek başka seçenekleri değerlendirirsiniz.
Erkeklerin hepsi sonradan odunlaşıyor, mantıkla seçilen hatalarında daha fazla göze batar.

Niye ille ikisinden birisi olmak zorunda? Ask ile mantik arasinda kalmak diye bisey yok. Ikiside dengeli olmali. Yani bu 2 kişide ellenmeli.

Sadece bu durum icin degil her olayda mantiginla hareket derim

biraz ask biraz mantik olmali. Seni hic kirmayacak ama ayni zamanda hoslanabulecegin birine bak bence. Ama illa sececeksen mantik olmalidir. Kirildiktan uzuldukten sonra aski napcksin bitcek gitck

Daha flört aşamasındayken sizi kırmaktan çekinmeyen bir insan sevgililikte, evlilikte hiç çekinmeyecektir. Belki Allah korusun şiddete kadar gidebilir. Bir de bana ciddi düşünmüyor gibi geldi. Bence ikinci adayı yakından tanımaya çalışın. Belki bir şeyler hissedersiniz. Baktınız hissedemiyorsunuz bitirip sevebileceğiniz birini bulursunuz.

ilkini seçersen cok zor bir ilişki olur sinir küpü adam belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…