Sizce Ayıp mı ettim?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
27 temmuzda nişanlandım taze nişanlıyım yani.. :)..
daha önce nişanlımla plan yapmıştık nişandan snra gezeriz iğneadaya gideriz dedi ii olur dedim ilk gunumz olacak gezeriz. (Nişan için araba kiraladı.)
almanyadan nişan için gelen yengesi var çok sever çok tatlı kadın.. Kırklareline gidecekmiş bende sizinle gelsem sabahtan beni bıraksanz aksamda ne zaman dönersenz birlikte dönsek demiş . nişanlım bana sormadan cvp vermek istememiş neyse bana sordu bende olur naslsa araba var dedim..
nişan gecesi nişanlım bana ya iğneadaya gideceğiz ya dedi yarın evet dedim akşam 4te dönsek olurmu dedi neden dedim ? eniştesinn çok yakın komşusu varmış oğlu yurtdısına çıkacakmış davet etmişler..(Ailecek tanısıyorlr) ben basta ses çıkarmadım sustum o telaştan herkes bizi çağırıyodu..

sonra sabah oldu uyuya kalmışz annem 6 gibi kaldırdı eee kızım gitmiyormsnz diye ara gidin gezin dedi bende aradım nişanlımı uyuya kalmşm özür dilerim hemen hazırlanıyorum dedi bende gerek yok dedim ya istdan iğneada 3,5 saat dedim saat 10da oradayız 4te istda olmak için 1 gibi çıkmak lazım dedim 2-3 saatlık iğneadada ne yapıcaz dedim sen işini hallet başka zaman gideriz dedim..
olmaz öyle şey kapat ben halledicem dedi.
yengesi ve kızkardesi ile konusmus .. yengesi hak vermiş siz planınızı daha önceden yaptınız bozmayın demiş gidin. kızkardesi ne demiş bilmiyorum.. ayıp mı ettim acaba ? nişanlma söyledim saçmalama diyo bir sorun yok biz daha önce plan yapmıştık . bende dayanamadım enişten biliyor bziim yeni nişanlandıgımızı planımızı niye böyle dedi ki dedim hadi dedim o dedi sen neden eniştene durumu açıklamadın. ya son nokta söyledi eniştem dedi size geliyrduk o heyecanla telaşla akıl edemedim dedi. sizce yanlış bişiy var mı burada?
yani yanlış mı anlaşıldım ?

Haklısın vicdan yapma

Bu kadar düşünme eğlenmene bak herkes bilsin ona göre davransın
ya haklıyımda yıne de sormak istedim.. içim rahat eğlendmde .. daha önce plan yapan bizdik zaten.. böle söylemeleri garip geldi biliyosun niye huzursuzlk yaratıyosun bişiy çıkarıyosun. .

Haklısın vicdan yapma
yapıyorum ya :) hatta nişanlm sey de dedi yengemn gelmesini de kabul etmeyebilirdin dedi, takılma biz daha önceden yaptık planımızı dedi. ya dedim ne olacak biz o tarafa gidiyoruz zaten sabah bırakıp aksam dönrken alacağız bişiy yok bunda dedim .. sonradan sen 4 diyince yol yorgunlugu olacak dedim..

ya haklıyımda yıne de sormak istedim.. içim rahat eğlendmde .. daha önce plan yapan bizdik zaten.. böle söylemeleri garip geldi biliyosun niye huzursuzlk yaratıyosun bişiy çıkarıyosun. .
Öncelikle tebrikler. Aramıza hoşgeldin. Bundan sonra böyle şeyler çok olacak. O yüzden takılma. Eğlenmeye bak.

Hiiiçççç yapma. Kafalarına göre ekleme yapmamayı öğrensinler. Tamam zaten yol üstü giderkende bırakılabilir onda bi sorun yok ama dönüş şu saatte olsun demek saçma. Şimdiden biraz biraz sesini çıkar sormadan plan yapamasınlar . Nişanlınında sana sorup öyle cevap vermesi hoş bi detay

Eveeet evlilik yoluna hoşgeldiniz.
Hemen aile dertleri başlıyor.
Allah yardımcın olsun bacım .d

Öyle olur. Sonra dayı oğlu gelmiş annem çağırıyor falan filan. Bekar olsa bizim oğlan geziyo rahatsız etmeyelim nişanlı, evli ise aileye uyacak gelsin el öpsün. Durum bu.

Öncelikle tebrikler. Aramıza hoşgeldin. Bundan sonra böyle şeyler çok olacak. O yüzden takılma. Eğlenmeye bak.
yok takılmam yeter ki nişanlım sessiz kalmasın susmasın .. eğer haklıysam hep böyle yanımda olsun geri kalan kim ne derse kim ne yaparsa umurumda olmaz..

evet sorması çok hoşuma gitti hatta bana sordugun için önce tşk ederim dedim :) o da sorucam tabi yengem yarın almanyaya gidecek ben sennle basbasa kalıcm dedi :)
anca böyle bişiyler oldugunda böyle ses çıkarabilirim .. Anlamışlardır..

Çokta kalp kırmalık bi durum olmamış şükür ki nisanlınız ve ailesi anlayıslı insanlarmış gerçekten..

planı önceden yapmışsınız milletin son dk iş çıkarmaya çalışması saçma olmuş sal gitsin ya sizin saatlere uyum sağlayacaklar ya da kendi başlarının çaresine bakacaklar onu al onu bırak dolmuş mu işletiyorsunuz kendinize küçük bi gezi mi planlıyorsunuz

Çokta kalp kırmalık bi durum olmamış şükür ki nisanlınız ve ailesi anlayıslı insanlarmış gerçekten..
yok olmadı ama sessizde kalınacak bi durum değildi ki ist içi bi yer olsa ki olsa bile ben planımı daha önce yapmşm..

Bizde de öyledir nişanlılıktan beri bi yere mi gidilecek biri mi gelecek önce bana sorar eşim nişanlınızla mutluluklar bu günleri bol bol gezerek geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…