:(Sizce ayrılmalı mıyım ne yapayım nolur yardım edin

soguklarkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
334
15
118
4 aylık bir ilişkim var.Sevgilimin facebookunda eskı konustugu kızı sureklı arattıgını gordum neredeyse her gırdıgınde aratmıs . ve bunun dısında cınsel ıcerıklı hıkaye aramıs faceteten kızı neden arattıgını sordum ınkar ettı sureklı farklı farklı yalanlara basvurdu.çok sıkıstırdım hıcbır mantıksız acıklaması yok.sızce ne yapayım bı yol gosterın cok sogudumm

Cinsel anlamda baktığı şeye birşey diyemiyorum ,ama eski kız arkadaşını meraktan da aratmış olabilir sebeb neyse ne siz soğuduysanız biraz mesafeli olun biraz ayrı durun bi bakın bakalım özlüyormusunuz ,hoşgörüyormusunuz ,yok bitmişse de yapcak bişi yok

Yalanlar yalanlar ah bu yalanlar durust olsa ne olur sanki Allah yardim etmis ne diyim

valla arada sırada eski kız arkadaşını aratması normal dicem de, neredeyse her açtığında diyorsun, biraz şüpheli, belkide ilişkiniz tam oturmadığından olabilir
ama herhalukarda diğer söylediğin can sıkıcı

Surekli farkli farkli yalanlara basvurdugunu soylediginiz...

Cinsel icerikli hikayeler arattigini bildiginiz ...

Ve sadece dort ayda bu kadarina tanik oldugunuz bir adam ileride neler yapar...

Ayrica sorun kizi aratmasi degil...

Yalan soylemesi...

evet ama ben kendısıne cınsel ıcreıklı bıseyler gordugumu soylemedım kızın sokuyla sızınde deıdgınız gıbı mantıklı bır acıklama yapmıyor bana yalan soyluyor ınkar edıyor merak ettım baktım dıyemıyor tek yaptıgı yalvarmak

Düzme erkek yalanı işte.
Ayrıl.zaten yeni ilişkiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…