- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
o amacla gırmedım kendısı bı sey bakmam ıcın sıfresını verdı o sekılde farkettım daha once sıfre falan ıstemedım ondanTelini mi laptopu mu her ne kurcalıyorsan bundan vazgeç
ona karsı hıcbır sey hıssetmedıgını soyluyor ama sureklı aratmıs kızı bır de kabul etmıyor faceım acık kalmıstır arkadaslarım bakmıstır dıyo ama boyle bı ımkan yok arkadasları sureklı gırıp nıye bundan baksın kızaAklı ondaysa gitsin o zaman
cinsel anlamda olan mıvalla arada sırada eski kız arkadaşını aratması normal dicem de, neredeyse her açtığında diyorsun, biraz şüpheli, belkide ilişkiniz tam oturmadığından olabilir
ama herhalukarda diğer söylediğin can sıkıcı
evet ama ben kendısıne cınsel ıcreıklı bıseyler gordugumu soylemedım kızın sokuyla sızınde deıdgınız gıbı mantıklı bır acıklama yapmıyor bana yalan soyluyor ınkar edıyor merak ettım baktım dıyemıyor tek yaptıgı yalvarmakSurekli farkli farkli yalanlara basvurdugunu soylediginiz...
Cinsel icerikli hikayeler arattigini bildiginiz ...
Ve sadece dort ayda bu kadarina tanik oldugunuz bir adam ileride neler yapar...
Ayrica sorun kizi aratmasi degil...
Yalan soylemesi...
evet yaşını ondan sordum ama küçükte değilmişcinsel anlamda olan mı
Düzme erkek yalanı işte.ona karsı hıcbır sey hıssetmedıgını soyluyor ama sureklı aratmıs kızı bır de kabul etmıyor faceım acık kalmıstır arkadaslarım bakmıstır dıyo ama boyle bı ımkan yok arkadasları sureklı gırıp nıye bundan baksın kıza
evet meraktan aramıs olabılır ama bunlar hıc cıkmamıslar sadece konusma donemı olmus ama bı ınsan arar mı her gırdıgınde
bana bu durumlar olmadan kızda bahsettı sevgılı olmadıklarını falan soyledı ama kızın profılı takıbe almıs resmen neredeyse benım profılıme baktıgı kadar ona da gırmısAklı onda demek ki.. Ayrılmalısın zaten 4 ay olmuş ilerde farklı bi hatada suan ayrılmadıgına pişman olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?