- 20 Haziran 2011
- 334
- 15
- 118
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
-
evet asırı meraklı herkesı takıp eder faceten falan arastırır benım arkadaslarımı bıle aılemı bıle hatta neden boyle bılmıyorumhareketler dokumune gırdım mesela herhangı bır tarıhte arama lıstesınde yanı o gunun llsıtesınde hem va hem ben o sekılde
kız eskı sevgılısı değil bı sure gorustugu ancak sevgılı olmadıgı bırıbir değil iki değil sürekli aratmış neyin merakı olabilirki bu kadar.demekki aklı hala eski sevgilide.cinsel içerikli aratmalara ne diyeceğimi bilemiyorum ama iğrenç soğutucu bi durum
ara vermek istiyorum diyin bu söylediğin şeyler kafamı karıştırdı ve ben gelemem böyle şeylere falan diyin4 aylık bir ilişkim var.Sevgilimin facebookunda eskı konustugu kızı sureklı arattıgını gordum neredeyse her gırdıgınde aratmıs . ve bunun dısında cınsel ıcerıklı hıkaye aramıs faceteten kızı neden arattıgını sordum ınkar ettı sureklı farklı farklı yalanlara basvurdu.çok sıkıstırdım hıcbır mantıksız acıklaması yok.sızce ne yapayım bı yol gosterın cok sogudumm
pekı bu ara sonrası ne olcakara vermek istiyorum diyin bu söylediğin şeyler kafamı karıştırdı ve ben gelemem böyle şeylere falan diyin
hareketler dokumune gırdım mesela herhangı bır tarıhte arama lıstesınde yanı o gunun llsıtesınde hem va hem ben o sekılde[/QUOTE
teşekkürler.. o zaman canım çok garip.. 4 ay bence çok kısa bir süre zaten.. şimdiden güvenin sarsılmış, aklın karışmış.. niye uğraşasın böyle durumlarla..
yani bu ara esnasında o kendine gelip düzelirse sizindir ama aklı başkalarına giderse güle güle diyiin. siz bu arada onnu unutmaya programlayın kendinizi işte, hiç aramayın sormayın ama hayatınıza soon gaz devam edin. delirsinpekı bu ara sonrası ne olcak
daha ne konusabılırım kı ınkar etmekten vazgec artık kaul et dıyorum onada yanasmıyor.eger evet merak ettım baktım deseydı belkı bu durumda olmazdım bu kadar ama kabul etmıyor hıcbı sekılde o sureklı yalvarma bır sans daha ısteme modundaAyrılık için erken öncelıkle konusun , konuşmanın gidişaatına gore karar verın .sevgilinizi siz daha ıyı tanırsınız .
ne fark ederki?sonuçta aklının bir köşesinde başka birisi olduğu bellikız eskı sevgılısı değil bı sure gorustugu ancak sevgılı olmadıgı bırı
ben varken o kızı arıyorsa ben yokken her turlu gıder zaten ben katılıyorumyani bu ara esnasında o kendine gelip düzelirse sizindir ama aklı başkalarına giderse güle güle diyiin. siz bu arada onnu unutmaya programlayın kendinizi işte, hiç aramayın sormayın ama hayatınıza soon gaz devam edin. delirsin
o da bunu dedı eger bole sey olursa ıstedıgını yap bı sey demıcem dedı işte sınek murdar değil mıde bulandırır sarstı bı kere guvenımıEger bi şans ıstıyorsa ,içinizdende gelıyorsa sansı verın .herkez ıkıncı bı sansı hakeder .bu sansın sonucunda aynı seyler yasandgı takdırde bir daha donmıcegnızı soyleyın .
canım bir güzel ayrıl şimdiye kadar unutmayan unutmazda yazık sana gerçek sevene herkes layıkdır bence4 aylık bir ilişkim var.Sevgilimin facebookunda eskı konustugu kızı sureklı arattıgını gordum neredeyse her gırdıgınde aratmıs . ve bunun dısında cınsel ıcerıklı hıkaye aramıs faceteten kızı neden arattıgını sordum ınkar ettı sureklı farklı farklı yalanlara basvurdu.çok sıkıstırdım hıcbır mantıksız acıklaması yok.sızce ne yapayım bı yol gosterın cok sogudumm
bu kadar kör olamam bıle bıle kendımı aptal yerıne koyduramammuhtemelen kız bunu şutlamış, genelde erkekler her ne kadar ben ondan ayrıldım derse de...
aklı kızda kalmış... sadece unutamayan, seven, onu merak eden erkek arar-araştırır.
acaba sevgilisi var mı
o çocuktan ayrıldı mı
yeni fotoğraflarında nasıl görünüyor
orasını burasını görüp mastürbasyon yapabilir miyim ... gibi seçenekler mevcut..
yine her ne kadar yalvarıp yakarıp ağlasa da... erkekler çok güzel yalan söyler, çok da güzel oyunculuk sergilerler.
elbette gözlerini kapatıp ilişkiye devam etmek de yine sana kalmış..
bugün itiraf ettirdimKizlara cok duskun oldugu seklinde...
Neden kendinizi avutmaya calisiyorsunuz?
Bu kizi cok sık aratmasindan sikayetcisiniz ki bence asil problem bunu inkar edip yalan soylemesi...
Bu durumda diger kizlari da bu kiz kadar aratiyorsa ucani kacani affetmiyordur...
Hangimiz erkek arkadaslarimizi aratiyoruz?
Listede olana guncellemesi geldikce bakarsiniz onun disinda erkek arkadaslarimizi neden aratip duralim?
Sizin kafaniz fazla karismis...
Lutfen sizi yalan soyleyerek hayatinda tutmaya calisan, kendine soz geciremeyip sonra da yaptiklarinin arkasinda duramayan birinden ayrilirsaniz pisman olursunuz diyerek degersizlestirmeyin kendinizi...
Ya da devam edin, daha cok yalana maruz kalin ve siz degil o sizi terk etsin ileride...
Bakin bakalim o zaman mi daha cok pisman olacaksiniz simdi mi...
Kaybetmekten korktugunuz kisiye bakin Allah askina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?