:(Sizce ayrılmalı mıyım ne yapayım nolur yardım edin

bir değil iki değil sürekli aratmış neyin merakı olabilirki bu kadar.demekki aklı hala eski sevgilide.cinsel içerikli aratmalara ne diyeceğimi bilemiyorum ama iğrenç soğutucu bi durum

ara vermek istiyorum diyin bu söylediğin şeyler kafamı karıştırdı ve ben gelemem böyle şeylere falan diyin

Ayrılık için erken öncelıkle konusun , konuşmanın gidişaatına gore karar verın .sevgilinizi siz daha ıyı tanırsınız .

Ayrılık için erken öncelıkle konusun , konuşmanın gidişaatına gore karar verın .sevgilinizi siz daha ıyı tanırsınız .
daha ne konusabılırım kı ınkar etmekten vazgec artık kaul et dıyorum onada yanasmıyor.eger evet merak ettım baktım deseydı belkı bu durumda olmazdım bu kadar ama kabul etmıyor hıcbı sekılde o sureklı yalvarma bır sans daha ısteme modunda

aslında bu o kıza karşı ilgi duyduğu anlamına gelmez hangi birimiz yapmıyoruz ki? sırf meraktan kim ne yapıyormuş diye ekli olmayan eskilerin profillerine hangimiz bakmıyoruz ? özellikle biz bayanlar bence bunu daha fazla yapıyoruz ve bu o kişiye ilgi duyduğumuz anlamına gelmiyor ama hergün bakma gereği duyuyorsa o zaman durup bir düşünmenin zamanıdır.

Eger bi şans ıstıyorsa ,içinizdende gelıyorsa sansı verın .herkez ıkıncı bı sansı hakeder .bu sansın sonucunda aynı seyler yasandgı takdırde bir daha donmıcegnızı soyleyın .

ben varken o kızı arıyorsa ben yokken her turlu gıder zaten ben katılıyorum
Eger bi şans ıstıyorsa ,içinizdende gelıyorsa sansı verın .herkez ıkıncı bı sansı hakeder .bu sansın sonucunda aynı seyler yasandgı takdırde bir daha donmıcegnızı soyleyın .
o da bunu dedı eger bole sey olursa ıstedıgını yap bı sey demıcem dedı işte sınek murdar değil mıde bulandırır sarstı bı kere guvenımı

canım bir güzel ayrıl şimdiye kadar unutmayan unutmazda yazık sana gerçek sevene herkes layıkdır bence

muhtemelen kız bunu şutlamış, genelde erkekler her ne kadar ben ondan ayrıldım derse de...
aklı kızda kalmış... sadece unutamayan, seven, onu merak eden erkek arar-araştırır.
acaba sevgilisi var mı
o çocuktan ayrıldı mı
yeni fotoğraflarında nasıl görünüyor
orasını burasını görüp mastürbasyon yapabilir miyim ... gibi seçenekler mevcut..

yine her ne kadar yalvarıp yakarıp ağlasa da... erkekler çok güzel yalan söyler, çok da güzel oyunculuk sergilerler.
elbette gözlerini kapatıp ilişkiye devam etmek de yine sana kalmış..

bu kadar kör olamam bıle bıle kendımı aptal yerıne koyduramam

bugün itiraf ettirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…