:(Sizce ayrılmalı mıyım ne yapayım nolur yardım edin

Yani?

Yalvararak yalan soyleyince yalandan sayilmiyor mu?

İyi ileride biriyle sarmas dolas yakalasaniz onu da inkar eder yalvararak...

Yaptiginin arkasinda duramayan ustune bir de inkar ve yalanla karsisindakini aptal yerine koyanlarla birakin iliski yasamayi muhatap dahi olmamanizi oneririm...

kesınlıkle haklısınız ben ne yapacagımı sasırdım

bende bunu dıyorum ona ıcınde kalmıs o bellı dıyorum.senınle ne ısım vardı o zaman dıyor delırcem aglamakta helak oldum
Benim eski sevgilim ilişkimizin ilk 6 ayında sürekli eski sevgilisini aratırdı, görürdüm sorardım ama "arkadaşım bakmış" derdi.. Beni istemeyen bir arkadaşı vardı onu bahane ederdi, aramızı bozmak istiyor diye. İnanmak isterdim ama içim içimi yerdi. Hatta birgün kızı engelledik ve bir baktımki adını bulamayacağı halde yine aratmış ve üste cıkmıştı nasıl aratabilirim engelli diye.. Ama o kıza zamanında çok aşıkmış, zor unutmuştu. Sonra adam bana bir aşık oldu, kızın adını duyunca gözleri dolan adam takmamaya başladı.
Affetsende içinde şüphe olacak ve güvenin olmayacak. Ben 1,5 yıllık ilişkimde hergün onu düşündüm. Acaba baktı mı ne yaptı diye. Değmez canım bitir, icinde o şüpheyle o ilişkiyi yürütemezsin. Ben hergün kavga ediyordum güvenmediğim icin. Yapmamış olsada inanmıyordum. Hayatı kendime zorlaştırmıştım. Gerek yok.

bu kız kadar aratılan normal kız arkadasarı da var yalnız bunu nasıl degerlendırıyorsunuz
Aklı fikri başkasındadır canım. Hayatındaki kadını önemsese bu kadar başkalarına bakmaz. Bu her ne kadar normal arkadaşta olsa.
Cinsel içerikli şeylerede bakıyo diyosun. Belliki takılmalık birilerini arıyor

bu kız kadar aratılan normal kız arkadasarı da var yalnız bunu nasıl degerlendırıyorsunuz

Kizlara cok duskun oldugu seklinde...

Neden kendinizi avutmaya calisiyorsunuz?

Bu kizi cok sık aratmasindan sikayetcisiniz ki bence asil problem bunu inkar edip yalan soylemesi...

Bu durumda diger kizlari da bu kiz kadar aratiyorsa ucani kacani affetmiyordur...

Hangimiz erkek arkadaslarimizi aratiyoruz?

Listede olana guncellemesi geldikce bakarsiniz onun disinda erkek arkadaslarimizi neden aratip duralim?

Sizin kafaniz fazla karismis...

Lutfen sizi yalan soyleyerek hayatinda tutmaya calisan, kendine soz geciremeyip sonra da yaptiklarinin arkasinda duramayan birinden ayrilirsaniz pisman olursunuz diyerek degersizlestirmeyin kendinizi...

Ya da devam edin, daha cok yalana maruz kalin ve siz degil o sizi terk etsin ileride...

Bakin bakalim o zaman mi daha cok pisman olacaksiniz simdi mi...

Kaybetmekten korktugunuz kisiye bakin Allah askina...

bende bugun ona aynı bu cumlelere benzeyen cevaplar verdım yurutemem dıye yalvardı yakardı ama bu saatten sonra olan olmus artık

haklısınız cok buyuk hata yaptım ama hatalardan ders almam lazım tecrube oldu ne dıyeyım

zamanında kız buna yaklasmıs bulusmuslar falan bu kızın hareketlerınden hoslanmamıs mesajlarına donmemıs bu sekıle sevgılı olamamıslar hiç

Kesin bizim yuz vermedigimiz adamlar da 'o bana yaklasti ben hoslanmadim' diyordur arkamizdan...

Ama her ne hikmetse her gun hesabimizi aratmaya devam ederler...

Sevgili adayi bunu fark edince de yalan soyleyip inkar ederler...

Sorsaniza kizi istemeyen kendisi oldugu halde hesabinda ne isi varmis surekli?

Cok uzuluyorum hem cinslerimin boyle alay eder gibi ayakta uyutulmasina...

özellikle altı çizili yere imzamı atarım

Böyle bir durumda ben olsam şutlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…