:(Sizce ayrılmalı mıyım ne yapayım nolur yardım edin

bunu bende cok dusundum hemde fazlasıyla kızın aıle hayatına uygun olmadıgını falan soyledı bende pek takılmadım

özellikle altı çizili yere imzamı atarım

Degil mi ama?

Yok kizin mesajlarina donmemis, kizdan hoslanmamis da o yuzden sevgili olmamislar...

Kiz sacinin telini koklatsa gunlerce kendine gelemez ama atip tutuyor arkasindan...

Yoksa dort aylik iliskide kizin hesabinda ne isi olacak surekli, kuyruk acisindan inkar ediyor bir de...

Erkegin kezbani da boyle oluyor iste...

kesınlıkle haklısınız

aratmasına takılmayın bence.bende aratırım.arkadaşımla beraberler şuan ayrıldılar mı devam mı diye kontrol ederim.hiçbi duygum yok.aranızda cinsel münasebet yoksa cinsel hikayeler aratması da normal.ama yalan söylemesi bütün güveni alt üst eder.ayrılmalısınız diyemem ama güven çok önemli.

farklı gorusler olunca kafam cok karısıyor zaten suan bıle cok karmakarısıgım.buna bı yon vermek lazım ne yapcam ben kız onun aklında olmasa nıye aratıp dursun kızla daha once sevgılı olmadıgı halde

cinsellik yaşadığı halde hikaye video aratanlara ne demeli...
bu konu çok derin ya ben sevgilimin böyle bişey yaptığını görseydim sanırım ona hiç çaktırmazdım.
ama eski kız arkadaş sorun olurdu..

tamam bunu ona sordunmu?
aklın onda kaldıysa neden benimlesin dedinmi?
birde arkadaşın senin aramalrı o hikayelride göreceğini bile bile nasıl şifresini verebildi..
hikayelerden bahsedip asla yüzgöz olmayın.ama o kızı aratmasını sorun.

ev
hıcbısey hıssetmıyorum dıyor ama madem hıssetmıyosun nıye bakıp duruyosun be adam derdın ne off off

Bunu onunla yuzyuze konusun ve ilişkinize ona göre yön verin .Bir aşkı atmak kolay olmuyor 4 ayda cokta kısa bir süre degıl bence ..

ev

hıcbısey hıssetmıyorum dıyor ama madem hıssetmıyosun nıye bakıp duruyosun be adam derdın ne off off
bilinçaltı ve merak öyleyse..sen eski erkek arkadaşlarını yada beğendiğin birini aratsan ne düşünürdü acaba..en iyisi hiç face kullanmamak

evet dedım benımkadar o kızı aratmıssın neden benımlesın dedım.ben aratmadım arkadaslarım aratmıs dedı yanı yalan oldugu cok acık yanı.şifre olayına gelınce kendısı hemen verdı sanırım unuttu cunku tum aramalar duruyor

insan ona buna değilde en çokta gözlerinin içine bakarak yalan söylemesine üzülüyor...bende benzer bi durum yaşamıştım.hep derdim bugün bu konuda küçük yalanlar söyleyen,yarın başka konulardada yalan söyleyebilecek bana..
Oysa gerçek sevgide tek bir yalan olmamalıydı ama napalım...nitekim korktuğum başıma geldi.sonrasındada yalanlar oldu ve ayrıldık.
sizde dikkatli olun.güven sevgiden daha önemli çünkü.

ya aşırı meraklı ya yalancı ya o kıza karşı bişeyler hissediyor..

hepsi kötü.. karar sizin..

soru: kızı kaç kez arattığını nereden anladınız? sizin sayfanıza baktığı kadar bakmış bunu nereden anladınız? merak ettim..

hareketler dokumune gırdım mesela herhangı bır tarıhte arama lıstesınde yanı o gunun llsıtesınde hem va hem ben o sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…