- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Bir tane iyi tarafından bahsetmemişsin bile. Kendine sormalısın bence bu soruyu...
Yok gibi biri.. ayrılır misiniz bilemem ama sonrasında üzülürüm diye korkup şimdi üzülmek bana garip geliyor..
Ayrılmaktan neden korkuyorsun ki ?
şu günlere bu kadar anlam yüklemeyin. Yapamıyorsanız ayrılırsınız olur biter 40 yıllık evlilikler bitiyor ortada çocuklar kalıyor sizin durumunuz daha mı kötü?
Niye sevgiliniz bu adam sizin? Hiçbir neden göremedim. Ağlamaktan korkmayın biraz ağlarsınız geçer bir ömür ağlamaktan iyidir.
Çok bahane üretmişsin. Bu ilişkinin olur tarafı yok. Ayrılırsan 1 gün üzüleceksin ayrılmazsan hergün. Seçim senin...
Hassas etkilenen ayrilik durumlrinda hemen aglayan biri oldugunuzu soyluyorsunuz. Sirf aglamamak icin mi mantiginiza yatmayan bir ilişkiyi kaybetmek istemiyorsunuz. seni mutlu etmek huzura ulastirmak adina soyleyecegimiz cumlelerin hicbirini dikkate almayacagina inaniyorum canim kardesim. Yoksa yazdigin hikayede aslinda hersey asikar ortada. lutfen erkeklerin kullandigi cicili sozlere sevme kilifli eylemlerine karsi durusunuzu keskin tutun. Aklina yatmayan birsey varsa gercekten birsey vardir o işte
Adam sizden çoktan ayrılmış,sadece siz ayrılamıyosunuz.
Acilar sevincler bile program halinde gibi hayatında.neden buna musadee ediyorsun canim.cok uzun uzadiya bişey yazamayacagim ama sana cok net birsey soylemek istiyorum. Bu kişiden egwr ayrilirsan ki dogru olan o gorunuyor sakın ama sakın kendini sevmeden baska birini sevmeye kalkma. Kendini sevdigini düşünmüyorum. Seninle ilgilenen paylasimlarinizin cok oldugu hassas duyarli ilgili bir erkek arkadasin olurda onu kaybedersen o zaman beraber aglariz.ama bu tip egoist ucuz erkeklwr icin suradaki vakit bile cok canim benimEvet bende böyle hissediyorum canım aslında hepinizin ayrıl diyeceğinizi zaten biliyordum ama ben sizden bir şey rica etmek istiyorum ayrılırsam bin eminim kötü olucam bana duygusal destek olurmusunuz diyecektim ayrıldıktan sonra yine kötü olursam öncesi bu konuşu açayımda sonra kötü olduğumda herkes neden kötü olduğumu bilsin bilmiyorum beyki ihtiyaç da duymam ama ya duyarsam diye
Tam tersi kendimi seviyorum hatta çok tatlı buluyorum . Neden program halinde zaten geçmiş konularımda aralarda yazdım hep sinyallerini vermiştim. Çünkü deediğim gibi çok hassasım ilk ilişkimde tam 1 yıl ağlamıştım asla öyle olamam, olmamak için elimden geleni yaparım ikincisi bunu özellikle açtım ki önlemini alayım çünkü benim miğdemde de yara var küçücük bir ağlamam onun kanamasına neden oluyor programlı olmak zorundayım kendimi düşünüyorum . Mesela belki ayrıldım bile yazmadan whatsapımı silerim hattımı dağiştiririm anlatabildim mi nasıl kaldırabileceksem o şekilde yapmam lazım kendim için. Ayrıca her acı geçiyor bu da geçer sadece en az hasarla atlatmak istiyorum hepsi buAcilar sevincler bile program halinde gibi hayatında.neden buna musadee ediyorsun canim.cok uzun uzadiya bişey yazamayacagim ama sana cok net birsey soylemek istiyorum. Bu kişiden egwr ayrilirsan ki dogru olan o gorunuyor sakın ama sakın kendini sevmeden baska birini sevmeye kalkma. Kendini sevdigini düşünmüyorum. Seninle ilgilenen paylasimlarinizin cok oldugu hassas duyarli ilgili bir erkek arkadasin olurda onu kaybedersen o zaman beraber aglariz.ama bu tip egoist ucuz erkeklwr icin suradaki vakit bile cok canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?