Sizce Ayrılmalı mıyım?

Ayrıl ayrıl diyecek başka birşey yok. Böyle böyle güçleniyor ya zaten insan. Hem ben inanıyorum sen bunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Çünkü onun bu haline tahammül edebildikten sonra yokluğunun üstesinden hayli hayli gelirsin. Hem şimdi onun sorumsuzluklarını gördükçe üzülüp ağlamıyor musun ? İnan en fazla 1 hafta ağlarsın. Tekrar ediliyorsa aynı hatalar, özür dilemenin hiçbir manası yok. Belki o da senin gibi ayrılığa cesaret edemiyor ama devam ettirmekte istemiyor.

Geçmişte bir ilişkimde çok ağlamıştım ordan birşey oldu bende kesinlikle güçlü olmak istiyorum ayrılık aşamasında o yüzden usulünce bir yol seçeyim ki zerre üzülmeyeyim istiyorum. Sağlam durmak istiyorum bitirdiğimde. Ne pişman olayım ne ona kanayım ne ağlıyayım. Güçlü durabilmek istiyorum kısaca

Simyacı kitabında çok sevdiğim bir söz vardır: "Acı çekme korkusu, acı çekmenin kendisinden daha kötüdür."

Anladığım kadarıyla biraz zor zamanlar geçiriyorsunuz, anneniz de hasta ve doğal olarak her insan gibi bir desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Fakat anlattığınız kadarıyla o desteği zaten vermiyor erkek arkadaşınız, yol verin gitsin ki en azından destek verecek birilerine yer açılsın hayatınızda..

Çok teşekkür ederim empati kurarak bir mesaj yazmışsın çok sağol canım. O ne istediğini bilmiyor benim fikrim bu, yoksa normal değil zaten bu davranışları. Ayrılık konuşmasını nasıl yapabilirim sence yada yapmalımıyım? Yapmadan mı bitirmeliyim ?Haklısın, ben sadece konuşma yapsamda yapmasamda söylediğim tek cümleden pişman olmayacak şekilde bitirmek istiyorum ki üzülecek nedenim olması

Iyide böyle sorumsuz bir insana tahammül etmek gerçekten çok güç gerektirir. Sen çok güçlüsün. Üstesinden gelebilirsin.

Anladım güçlü olmak için sebep aramana gerek yok.Güçlüsün.Çünkü haklı olan sensin ve vicdani bir meselede olamaz sende sonuçta umursamayan sen değilsin o, aramayan o, sadece ayrılacağını anlayınca sana psikolojik baskı uygulayıp kendini acındıran o.Neden üzülesin ki cnm hata sende değil dimdik dur ve ona hakettiği gibi davran.

Bana degisik geliyor boyle 2-3gun hic iletisim kurmayan sevgililer. Sanirim erkek arkadasiniz o tiplerde birisi ama siz benim gibi birisiniz galiba haberdar olmak isteyen gun icinde konusmak isteyen
İki zit karakter
Ayrilip ayrilmama konusu cok onemli bizim karar verebilecegimiz bir durum degil ama disardan bakilinca olumsuz gibi duruyor

Bak ben tam vazgeçiyorum ya mesela aramaya başlıyor diyorum ki zamanında nerdeydin ben seni unutuncamı dönüyorsun diyorum öyle bir şey diyorki inansammı innanmasammı oluyorsun vicdanıma dokunuyor mesela teyzem amaliyattaydı kuzenim kaza yaptı bazen teli evde unuttum mesaideydim. Bence bahane ama adam öyle deyince ispatın yok ortada inanmıyorum uyduruyonsun da denilemiyor inanmasanda. Şimdi bana eminim çok iyi bir heden sallar. Suçlu pozisyonuna düşerim eminim yani.

Aglayacagim diye mi ayrilamiyosun? Seninle ilgilenmeyen birisi var. Sen buna iliski diyorsun ama normal bir iliski degil. Sirf hayatinda biri olsun diye sana deger vermeyen birine niye hayatinda yer veriyorsun ki? Ayrilman icin once baska birisini mi bulman gerekiyor aglamamak icin. Daha once de arkasindan agladigin olmus ama sonra yeni bir iliskin olmus. Bu bitince de olur merak etme. Ama o yeni birinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyor. Kendinde o gucu bulman gerekiyor.

Önemli değil canım.. Bence bugüne kadar kullanmadığın bir yol dene. Ona açık bir kapi gösterme ,affedebilceğini hiç düşünmesin. Eminim sen şimdiye kadar ilgisiz kalma , aramama gibi yolları denedin.. Belki sonra o seni arayıp hayırdır dedi. Ona böyle giderse ayrılırım deme. Bittiğini ve bir şans daha vermeyi haketmediğini söyle. Kolay gelsin.

Niye berabersiniz anlamadım. Ne fiziksel ne de manevi olarak yanınızda değil. Ağlamaktan niye korktuğunuzu da anlamadım. Ağlarsınız geçer biter.

Yalnız bu son olayda dün sabahtan beri hiç haber alamadıysanız belki başına bir şey gelmiştir, bir sebebi vardır. Önce bir işin aslını öğrenin, sonra karar verirsiniz.

Hayatının hiçbir anında yanında olmamış bence bitir bundan bile haberi olmasın -zaten hiçbir şeyinden haberi olmadığı gibi. Yani ortada bırak..
Seven sevgili nasıl aramaz sormaz merak etmez mesajlarına cevap vermez..
Ortada bir ilişki bile yok aslında

Benim ki her gün konuşmak istemek değilde en azından yazdığımda cvp versin yokmuşum gibi o ne öyle. Geçen haftalarda 10 güne yakın sabah akşam yazıyordu ben 10 dk yazmasam tam 10 dk dır yazmıyorsun diyordu, e bunu kendi hep yapıyor hemde dakika değil gün yani o zaman ben ne yapım sadece onun aşkı depreşince mi ilerlicek bu ilişki.. sabretmekten de yoruldum yani . Aynen olumsuz duruyor farkındayım canım

Valla açık söyleyim önemsediğim hiçbir anımda yanımda olmadı kendinede söyledim geçen yazdım msj bu sinirlendi ben teli evde unutmuştum o gün işteydim ertesi gün sabah gittim de haklısın ama olay bu, keyfi değil yazmış sonrada atarlanıp ayrıldı msj attı. Bende yazmadım arkamı dönüp yattım. 20 dk sonra aradı msj yazmaktan yorulma diye aradım şimdi dolduruyorsundur dedi. Bende valla artık hareketlerin o kadar tanıdıkki tükendim arkamı dönüp yatmıştım dedim. Sonra bu benimle barıştı o an. Seviyorum, şunlardan dolayı vs sen haklısın ama ne yapıyım yapabildiğim bu kardeşimde kızdı bugün dedi. Seni seviyorum dedi 2 saat konuştuk sonra yok ortada işte

Sert şekilde algılamış olabilirsin ama o şekilde yazmadım. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. O öyle bir yazdığım yerleri okumamış say. Ayrılmalısın. Zor geliyordur acı çekecek dayanamayacak hissi doğabilir ama alışınca neden katlanmışım bu kadar diyeceksin.

Cnm bırak ne düşünüyorsa düşünsün öyle birinin gözünde suçlu olsan ne olur.Bir ömür bunla geçer mi ? Yazık sana kendine yazık etme azıcıkta olsa kendini düşün.

Kendine bunu yapma,
Seven insan her durumda yanında olmaya çalışır ilgilenir merak eder, ilişkinizde bunların hiç biri yok. Hastayım diyorsun en çok bunun için yanında olması, seni üzmemesi gerekirdi.
Ne yaparsa yapsın affedeceğine alışmış, öyle bir tekme vur ki neye uğradığını şaşırsın.
Bu kişiye harcanan vaktine yazık hele üzülmene asla değmez.

, öyle bir tekme vur ki neye uğradığını şaşırsın.
Bu kişiye harcanan vaktine yazık hele üzülmene asla değmez.

Haklısın canım ya aslında en güzeli yokmuş gibi hiçbirşey yazmaya değer bulmadan ayrılmak sanırım.. onun bana ben yokmuşum gibi davranması gibi. Şimdi birşey yazıp da münükaşa etmeye de gerek yok . Bana yaptığı davranış kendine yapılırsa bir daha kızlara nasıl davranılması gerektiğini öğrenir. Zaten dünün üstüne bugünden sonra tepki vermediğimi görünce bir iki güne aramaya başlıcaktır o zaman görür anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…