- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Cnm gözden uzak olan gönülden ırak olur.Senin yanında değilse ve bu derece umursamaz biriyse daha neyi bekliyorsun bence yol yakınken bırak gitsin.Ağlamaktan korkar mı insan?Ağlamak bir duygudur ve insanın içini ferahlatır.
Ayrıl ayrıl diyecek başka birşey yok. Böyle böyle güçleniyor ya zaten insan. Hem ben inanıyorum sen bunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsin. Çünkü onun bu haline tahammül edebildikten sonra yokluğunun üstesinden hayli hayli gelirsin. Hem şimdi onun sorumsuzluklarını gördükçe üzülüp ağlamıyor musun ? İnan en fazla 1 hafta ağlarsın. Tekrar ediliyorsa aynı hatalar, özür dilemenin hiçbir manası yok. Belki o da senin gibi ayrılığa cesaret edemiyor ama devam ettirmekte istemiyor.
Iyide böyle sorumsuz bir insana tahammül etmek gerçekten çok güç gerektirir. Sen çok güçlüsün. Üstesinden gelebilirsin.Geçmişte bir ilişkimde çok ağlamıştım ordan birşey oldu bende kesinlikle güçlü olmak istiyorum ayrılık aşamasında o yüzden usulünce bir yol seçeyim ki zerre üzülmeyeyim istiyorum. Sağlam durmak istiyorum bitirdiğimde. Ne pişman olayım ne ona kanayım ne ağlıyayım. Güçlü durabilmek istiyorum kısaca
Anladım güçlü olmak için sebep aramana gerek yok.Güçlüsün.Çünkü haklı olan sensin ve vicdani bir meselede olamaz sende sonuçta umursamayan sen değilsin o, aramayan o, sadece ayrılacağını anlayınca sana psikolojik baskı uygulayıp kendini acındıran o.Neden üzülesin ki cnm hata sende değil dimdik dur ve ona hakettiği gibi davran.Geçmişte bir ilişkimde çok ağlamıştım ordan birşey oldu bende kesinlikle güçlü olmak istiyorum ayrılık aşamasında o yüzden usulünce bir yol seçeyim ki zerre üzülmeyeyim istiyorum. Sağlam durmak istiyorum bitirdiğimde. Ne pişman olayım ne ona kanayım ne ağlıyayım. Güçlü durabilmek istiyorum kısaca
Anladım güçlü olmak için sebep aramana gerek yok.Güçlüsün.Çünkü haklı olan sensin ve vicdani bir meselede olamaz sende sonuçta umursamayan sen değilsin o, aramayan o, sadece ayrılacağını anlayınca sana psikolojik baskı uygulayıp kendini acındıran o.Neden üzülesin ki cnm hata sende değil dimdik dur ve ona hakettiği gibi davran.
Önemli değil canım.. Bence bugüne kadar kullanmadığın bir yol dene. Ona açık bir kapi gösterme ,affedebilceğini hiç düşünmesin. Eminim sen şimdiye kadar ilgisiz kalma , aramama gibi yolları denedin.. Belki sonra o seni arayıp hayırdır dedi. Ona böyle giderse ayrılırım deme. Bittiğini ve bir şans daha vermeyi haketmediğini söyle. Kolay gelsin.Çok teşekkür ederim empati kurarak bir mesaj yazmışsın çok sağol canım. O ne istediğini bilmiyor benim fikrim bu, yoksa normal değil zaten bu davranışları. Ayrılık konuşmasını nasıl yapabilirim sence yada yapmalımıyım? Haklısın, ben sadece konuşma yapsamda yapmasamda söylediğim tek cümleden pişman olmayacak şekilde bitirmek istiyorum ki üzülecek nedenim olması
Kızlar erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz fakat manevi anımda önemsediğim hiç bir anımda yanımda yok . Mesela doğum günümde ayrıydık o sebep olmuştu ve kutlamadı, sınavıma hazırlandığımda.. sonra şehir dışına iş dolayısıyla gittiğim zamanlar vardınmı bile yazmıyordu. Zaten canıma tak etmişti manevi olarak varlığını hissetmiyorum tam kopacak gibi olduğumda deli gibi ilgili oluyor ve gerçekten seviyorum onu. Normal zamanlarda da ilgisiz . Geçenlerde telde kırıldığımı söyledim, dedimki hiç bir anımda yanımda hissetmiyorum seni diye hatta bilerek dedim ki bari bu 14 şubatı kutla dedim gülerek sadece merak ettim söylediğimde yapar herhalde diye görmek istedim ne yapacağını ve hala kutlamadı. Dün sabah günaydın aşkım yazmıştım ona cevap da atmadı bende dün gece selzeniş ettim msjda ama onada cvp yok ve bugünü de kutlamadı. Hala ondan ses yok. Aslında ayrılırsam ağlamaktan korkuyorum çünkü burda konu açmıştım çok hassasım ve ayrılık gibi durumlarda kötü oluyorum . Birde deediğim gibi benim kopma noktasında oldugumu anladığında özür dilerim bebeğim vs seni çok seviyorum diyor ama hep kopma noktalarında onun haricinde hayatımda yokmuş gibi..
Bana degisik geliyor boyle 2-3gun hic iletisim kurmayan sevgililer. Sanirim erkek arkadasiniz o tiplerde birisi ama siz benim gibi birisiniz galiba haberdar olmak isteyen gun icinde konusmak isteyen
İki zit karakter
Ayrilip ayrilmama konusu cok onemli bizim karar verebilecegimiz bir durum degil ama disardan bakilinca olumsuz gibi duruyor
Hayatının hiçbir anında yanında olmamış bence bitir bundan bile haberi olmasın -zaten hiçbir şeyinden haberi olmadığı gibi. Yani ortada bırak..
Seven sevgili nasıl aramaz sormaz merak etmez mesajlarına cevap vermez..
Ortada bir ilişki bile yok aslında
Olanı söyledim canım bahane derken ? Öyle bir yazmışsın ki sanki ben sizden ayrılmayın cvbı bekliyorumda ondan açmışım konuyu gibi tam tersi bunlardan dolayı ayrılamıyordum ama artık kalbim kırılıyor diyerek açtım konuyu yani burda ayrılmayın denilirse ben para kazanmıycağım
Cnm bırak ne düşünüyorsa düşünsün öyle birinin gözünde suçlu olsan ne olur.Bir ömür bunla geçer mi ? Yazık sana kendine yazık etme azıcıkta olsa kendini düşün.Bak ben tam vazgeçiyorum ya mesela aramaya başlıyor diyorum ki zamanında nerdeydin ben seni unutuncamı dönüyorsun diyorum öyle bir şey diyorki inansammı innanmasammı oluyorsun vicdanıma dokunuyor mesela teyzem amaliyattaydı kuzenim kaza yaptı bazen teli evde unuttum mesaideydim. Bence bahane ama adam öyle deyince ispatın yok ortada inanmıyorum uyduruyonsun da denilemiyor inanmasanda. Şimdi bana eminim çok iyi bir heden sallar. Suçlu pozisyonuna düşerim eminim yani.
Valla açık söyleyim önemsediğim hiçbir anımda yanımda olmadı kendinede söyledim geçen yazdım msj bu sinirlendi ben teli evde unutmuştum o gün işteydim ertesi gün sabah gittim de haklısın ama olay bu keyfi değil yazmış sonrada atarlanıp ayrıldı msj attı. Bende yazmadım arkamı dönüp yattım. 20 dk sonra aradı msj yazmaktan yorulma diye aradım şimdi dolduruyorsundur dedi. Bende valla artık hareketlerin o kadar tanıdıkki tükendim arkamı dönüp yatmıştım dedim. Sonra bu benimle barıştı o an. Seviyorum, şunlardan dolayı vs sen haklısın ama ne yapıyım yapabildiğim bu kardeşimde kızdı bugün dedi. Seni seviyorum dedi 2 saat konuştuk sonra yok ortada işte
, öyle bir tekme vur ki neye uğradığını şaşırsın.
Bu kişiye harcanan vaktine yazık hele üzülmene asla değmez.
Evet canım doğru söylüyorsunAyrılmalısın. Zor geliyordur acı çekecek dayanamayacak hissi doğabilir ama alışınca neden katlanmışım bu kadar diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?