- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.610
- 898
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Niye berabersiniz anlamadım. Ne fiziksel ne de manevi olarak yanınızda değil. Ağlamaktan niye korktuğunuzu da anlamadım. Ağlarsınız geçer biter.
Yalnız bu son olayda dün sabahtan beri hiç haber alamadıysanız belki başına bir şey gelmiştir, bir sebebi vardır. Önce bir işin aslını öğrenin, sonra karar verirsiniz.
Şimdi mutlu musun ki ayrılıp mutsuz olmaktan korkuyorsun? Anlattıklarından yola çıkarak seni pek de önemsemeyen birisi, e böyle birisiyle daha ne kadar ilerleyebilirsin ki? Baştan otur sakince düşün, içinde soru işaretleri varsa konuşmayı dene ama baktın olmuyor ise ayrıl ve önüne bak.
Sevgilin mi var da ayrılacaksın. Anlayamadım.
Sevgili kavramını ben çok yanlış biliyorum o zaman!
Arkana bakmadan uzaklaş derim. Hatta sana ulaşmasını da engelle. Uzak tut kendinden.
Şunu yapmayın gözünüzü seveyim sevgilim olmasa konuyu niye açayım 1,5 yıldır sevgililiz iyi veya kötü olması geriktiği gibi olmadığının farkında olmasam konuyu açmam. Sonuçta ben olumsuz yanlarını anlattım tabiki iyi taraflarıda var 3 gün önce 2 saat konuştuk 3,4 günde bir konuşuruz ama konuşunca teli 3 saatten önce kapatmayız ondan bir gün öncesi canım problemlerimiz olunca arkadaşlarına anlatma ileride evlenince bana düşman olurlar. Ben tayinimi aldırcam senin olduğun şehire söz veriyorum dedi . E bunları anlatmıyorum tabi çünkü diğer yaptığı yanlışlarını bunlar örtmez benim gözümde. Sonuçta bilmediğim bir yere gittiğimde bana vardın mı yazmıyorsa bi Adam ben bunu kaldıramıyorum. Sonraki gün 3 saat konuşmanın anlamı yok yani benim için
Sevgili gibi davranmıyor o yüzden öyle yazdım.
Yazdığınız olumsuz özellikler ayrılmanızı gerektirecek cinsten.
Şu yukarıda yazdığınız iyi yönleri normal bir aarkadaşınızda yapar.
Aslında sizde gerçeğin farkındasınız yalnız kalma fobisi var.
İyice bağlandıktan sonra o ayrılacağına siz şimdiden ayrılın.
Kendinize yakışırıyorsanız bu tarz bir ilişkiyi ayrılmayın mutluluklar derim.
Niye senin normal arkadaşların sana ileride evlenince beni kötü bilmesinler önceki sayfalarda yazdım okursanız eğer. seni seviyorum ayrılmayalım, senin olduğun şehire tayinimi aldırcam aşkım söz veriyorum mu diyor? O zamanbenim arkadaşlık anlayışım farklı.
Diğer yazdıklarınıza gelirsem onlarda haklısınız zaten yalnız kalma fobisi var mı bilmiyorum ama oladabilir tabi ayrılma konusunda zaten haklısın
Kalbime dokunan bir şey yok söylediğiniz o cümlelerde. Herhangi biri, normal yazıştığın bir erkek kızı avutmak için alelade söyleyebilir o cümleleri. O cümlelerin hiç bir yerinde sevgi yok.
Sende bizler gibi, burada sana yorum yazan kk. üyeleri gibi, düşünüyorsun. Ama cesaret edemiyorsun. Bu adamla devam edeceksin yoluna, ayrılamayacaksın. Sana da yanlış geliyor 'manevi yönden yanında olmaması' seni incitiyor. Neden o gücü kendinde görmüyorsun. Hayatında olmasa daha iyi olur. Yine çıkar biri karşına. Ruhuna, kalbine dokunan biri olmalı. Bir insanı uzaktan yazışarak, telefonlaşarak tanıyamazsın.
Sevgi yok dersen anlarım, hatta sevgili gibi davranmıyor da doğru kelime ama ortada sevgili mi varda AYRILACAKSIN deyince yanlış oluyor .
Evet bende sizler gibi düşünüyorum canım zaten her msj da söyledim . Manevi olarak olması gereken zamanlarda yanımda olmaması kırıcı.hatta bunu da konuştuk geçen hafta ben ayrılmak istediğim sırada ben yoruldum artık istediğimde yoksun dedim. Sen şuanki olan tablonun bütün hayatımıza yansıycağını düşünüyorsun ama öyle olmıcak dedi. Konuştuğumuzda ruhuma dokunuyor bir şekilde aslında, kibarlığı erkeksi oluşu saygılı oluşu ses tonu üslubu diksiyonu istediğim gibi tam ben zaten tip vs değil konuşmaya bakarım genelde. Ama dediğin gibi manevi olarak hiç birşekilde yanımda yok ben bunu kaldıramıyorum ve bu beni incetiyor evet. evlenince böyle yapar diye de korkuyorum bugüne kadar benim sabrım sayesinde kopmadık. Yoksa onu böyle hiçbir kız çekmez
yokluğundan korkuyorsun ya adamın?
e adam zaten yok ki be canım?
ayrılsan ne değişecek? hiçbir şey.
a pardon şu değişecek neden şöyle yapmıyor diye üzülmeyi bırakacaksın.
ne kadar bunalmıştır kimbilir için. rahatlamaya ihtiyacın var. sal ipini gitsin. değer mi düşünmeye yormanı kendini?
Sevgili mi var da ayrılacaksın demem: 'sevgili gibi davranmıyor' anlamındadır.
Ayrılmak istemiyorsunuz. Sizde ona onun size davrandığı gibi davranın düşmeyin üzerine manevi yönden sizde yanında olamayın. O size nasıl davranıyorsa sizde öyle ona öyle davranın. Ayrılmak istemediğiniz için birde bu şekilde devam edin ilişkiye.
Zorlayın kendinizi tutun. Ona ayna olun. Kendini görsün. Erkekler anlatmayla görmez, davranışlarla görür.
Tam ayrılacak gibi olduğumda ilgi gösteriyor sevdiğini söylüyor diyorsunuz. Sizde hep bu şekilde davranın. Üzgün, ilişkiden, sevgilinden şikayetçi olun. Her yolu deneyin o zaman.
Siz bile bile mutsuzluğu tercih ediyorsunuz.
Mutluluklar. Düzelir belki inşallah... İyi geceler.
Ayrilinca aglayacagim diye korkuyorsaniz once yeni birini bulun öyle ayrilin:)
Tövbe tövbee
Hem ne demis tarkan tevetoğlu?
Aglamadannn
Ayrilik olmazzz
Hatiralar uslu durmaz
Aglamak da gülmek de ilişkiye dahil. Hayatinizi bir dram filmi gibi görmeseniz?l
Çok beğendim yazını çok güzel olmuş teşekkür ederim canım, haklısın .sanada iyi geceler
Kız o doğru gerçekten hayatıma birin alsam cidden hoşlanabileceğim o şekilde ayrılsam umurumda olmaz çok önceden böyle birşey yapmıştım eski ilişkimde gerçekten aklına bile gelmiyorduAma başka erkekle uğraşmıyım kafamı toplıyım dedim :) ağlama konusunda valla zaten duygusal birşeyim, etkilenmemem lazım geçmişte çok ağladım demekki, istemiyorum ağlamak falan
Kız o doğru gerçekten hayatıma birin alsam cidden hoşlanabileceğim o şekilde ayrılsam umurumda olmaz çok önceden böyle birşey yapmıştım eski ilişkimde gerçekten aklına bile gelmiyorduAma başka erkekle uğraşmıyım kafamı toplıyım dedim :) ağlama konusunda valla zaten duygusal birşeyim, etkilenmemem lazım geçmişte çok ağladım demekki, istemiyorum ağlamak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?