Sizce Ayrılmalı mıyım?

konu sahibi etkilenmiş yine de üzülmüş kızlar kötüydü ama girmemiş yazmamış bana da merak ettim

destek olalım ona lütfen yersiz eleştirmeyelim güzel bir kalbi var burada kötü laf edilir diye çekinip yazamıyor etkilendiğini yapmayın lütfen herkes toyluğunda bu tarz bağlanmalar yaşamıştır destek olalım hemcinsimize üzülmesin boşa

umarım barışmamıştır

ayrıldığımda ağlamaktan üzülmekten korkuyorum diyorsun. sana şöyle diyeyim. ayrıldığında ağlamak üzülmek mi daha zor yoksa bir ömrünü böyle seni umursamayan sadece seni kaybedeceğinden tırstığı anda sevdiğini söyleyen birinle geçirmek mi daha zor? hayatını nasıl biriyle geçirmek istediğine karar ver önce. ayrıl yada ayrılma demek hiç birimize düşmez. ama hayatını geçirmek istediğin çocuklarının babası olmasını istediğin adamın nasıl biri olmasını istiyosan ona göre düşün. şimdiki zaman geçer elbet. ama bundan 10 20 yıl sonra sen bu adama hala ilgisizsin dersen beni böyle kabul ettin evlendin işine gelirse der. anlatabildim mi? şimdiden sana böyle davranan biri evlenince dahada ilgisiz olur hem. düzelme ihtimalide var tabiki ama yıllarını yazık etme. her birey değerlidir. ve değerli olduğunu hissetmek ister. ilgi demek her an arasın herşeyi haber versin demek değildir. sana önemli olduğunu hissettiren insan günde bir kere konuşmayla bile hissettirir zaten. özür dilerim yaa aman nasılsa affeder moduna girmesine izin verme hayatındaki insanın. nasılsa yaparım yaparım özür dileyince affeder mantığı oluşur sonra. umarım mantıklı ve doğru bir karar verirsin. hayatında yok gibi olan biri için sakın ağlama. sınav dönemi ve zor zamanlarında yanında olmayan adam sen hamileyken zor zamanlardan geçerken hiç yanında olmaz.

Canım ben onu daha önce söyledim ona seninle geleceğimi göremiyorum demiştim Önemli bir anımda yine yalnız bırakmıştı. O da sen bu durumun bütün hayatımıza yansıycağını düşünüyorsun ama öyle bir şey yok şuan sadece yorgun oluyorum stresli oluyorum vs. benim hayatım böyle evlenince tabii ki herşey farklı olacak demişti. Bu arada ben ayrıldım ondan bana öyle bir msj attı ki. Bu yazımda da belirtmiştim ben bariz haklıyken dahi bir kere haklı çıkamıyorum neticeye bakarsak. Çünkü mesela kuzenim kaza yaptı şu bu gibi ağır birşey söylüyor ve ben verdiğim tepkiden dolayı özür dileyen taraf olmak zorunda kalıyorum yine bir msj attı ve ben bariz haksız konumuna düştüm , ortalığı velveleye veren taraf gibi kalakaldım.

Sevgili ne demek? Sevgisini ilgisini hissetiğin senin de karşılık verdiğin karşı cins. Sizin ki sevgililik olmamış ki.

Boşver canım hiç üzülme hiç hemde. İyi yapmışsın ayrılmakla da. Sana vicdan yaptırmak için doğruyu söylemiyor belkide. Çok iyi kalpli birisin belli. Allah güzel kalplilerle karşılaştırsın seni.

Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için yani bende artık bu kadarda olamaz hep mi haksız konuma düşebilirim, mantıksız doğruyu mu söylemiyor ki diye düşünüyorum tabi . Ama adam senin önüne bu kadar kötü bir tablo koyunca ne diyebilirsin ki doğru olmadığını bile sezsen uyduruyorsun diyemezsin. Diyebileceğin türden mesaj olmuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…