- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
İyi etmişsin bi hışımla yazarken en mesajında ayrıldıgın detayını kaçırmışım.ohhh Sefan olsun
Aslında onun tavırları senin içindeki sevgiyi köreltmiş haklı olarak.ayrılıklarda bizi zorlayan şey sevgi değil alışkanlıklar bence.hadi bakalım bundan sonra hakkında hayırlısıAynen ya uğraşamıcagım valla gençligime de yazık ayrıcada ağlarım sanmıştım allaha şükür ilk defa ağlamadım. Aceba buraya konu açtığım için mi ki bilemedim.
Aslında onun tavırları senin içindeki sevgiyi köreltmiş haklı olarak.ayrılıklarda bizi zorlayan şey sevgi değil alışkanlıklar bence.hadi bakalım bundan sonra hakkında hayırlısı
Cnm zten adam msjlarina bile cvp vermiyomus naptigin ne ettigin bence o adamin umrunda bile degl birde ayriliyimmi diye soruyosn ya
boyle ılıskı mı olour ya hayatında hıc olmasın daha iyi. lutfen sana deger vermeyenı yanında olmayanı merak etmeyenı hayatına alma. bu adamdan bı cacık olmazç
Canım üşenmedim butun cevaplarını okudum. O kadar naif bi ruhun var ki. Ve emin ol en dogrusunu yaptin. Kuzeni ameliyat olsa dahi mesaj yazmak sadece 10 saniyesini alır bi haber verebilirdi. Eger gerçekten isteseydi gun icin de hic mi lavaboya dahi gitmiyo ozaman bile yazabilirdi. Asla pisman olma. Iyi yonleri tabi bi ki vardır durduk yere aşık olmazsin. Ama seni inciten seyleri dusunup o iyi yonlerini hatirlama. Ve emin ol sen güçlü kalicaksin ben inaniyorum. Insallah kaderinde ki hayırlı olan kimse bir an once çıkar da karşına her şeyi unuttur çünkü sen cok hakediyosun bunu. Canim bide merak ettim nasil bi mesaj atıp ayrıldın?
Tek merak ettiğim şey yas olduKızlar erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz fakat manevi anımda önemsediğim hiç bir anımda yanımda yok . Mesela doğum günümde ayrıydık o sebep olmuştu ve kutlamadı, sınavıma hazırlandığımda.. sonra şehir dışına iş dolayısıyla gittiğim zamanlar vardınmı bile yazmıyordu. Zaten canıma tak etmişti manevi olarak varlığını hissetmiyorum tam kopacak gibi olduğumda deli gibi ilgili oluyor ve gerçekten seviyorum onu. Normal zamanlarda da ilgisiz . Geçenlerde telde kırıldığımı söyledim, dedimki hiç bir anımda yanımda hissetmiyorum seni diye hatta bilerek dedim ki bari bu 14 şubatı kutla dedim gülerek sadece merak ettim söylediğimde yapar herhalde diye görmek istedim ne yapacağını ve hala kutlamadı. Dün sabah günaydın aşkım yazmıştım ona cevap da atmadı bende dün gece selzeniş ettim msjda ama onada cvp yok ve bugünü de kutlamadı. Hala ondan ses yok. Aslında ayrılırsam ağlamaktan korkuyorum çünkü burda konu açmıştım çok hassasım ve ayrılık gibi durumlarda kötü oluyorum . Birde deediğim gibi benim kopma noktasında oldugumu anladığında özür dilerim bebeğim vs seni çok seviyorum diyor ama hep kopma noktalarında onun haricinde hayatımda yokmuş gibi..
Öncelikle merhaba yazdiklarinizi okudukça bu işte bir yanlislik var diye dusunmeye başladim bu adamı iyi taniyor musunuz evli vs olmasin yoksa bi var bi yok hiç normal değil anneniz icinde acil şifalar diliyorum hayat cok kısa biz kadınlar nedense bizi üzen herşeye sabretmek zorundaymisiz gibi hissediyoruz kendimizi
Hakkında hayırlısı olsun karşına umarım seni hak edecek birisi çıkar bundan sonraAyrıldım canım bitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?