Sizce Ayrılmalı mıyım?

Aynen ya uğraşamıcagım valla gençligime de yazık ayrıcada ağlarım sanmıştım allaha şükür ilk defa ağlamadım. Aceba buraya konu açtığım için mi ki bilemedim.
Aslında onun tavırları senin içindeki sevgiyi köreltmiş haklı olarak.ayrılıklarda bizi zorlayan şey sevgi değil alışkanlıklar bence.hadi bakalım bundan sonra hakkında hayırlısı

Aslında onun tavırları senin içindeki sevgiyi köreltmiş haklı olarak.ayrılıklarda bizi zorlayan şey sevgi değil alışkanlıklar bence.hadi bakalım bundan sonra hakkında hayırlısı

Olabilir aslında sürekli ilgisizliğinden yokluğuna alıştım otamatikmen. Ya o pişman olup bir gün arıyacaktır ben eminim. Ama yok yani haklısın o kadar bıkmışım ki. Gr üzülmedim zaten msj atıp engelledim inşallahta aramaz böyle biter gider. O bir şey diyor ben birşey diyorum uzuyor gidiyor. Asıl o süreçler üzücü

Cnm zten adam msjlarina bile cvp vermiyomus naptigin ne ettigin bence o adamin umrunda bile degl birde ayriliyimmi diye soruyosn ya

boyle ılıskı mı olour ya hayatında hıc olmasın daha iyi. lutfen sana deger vermeyenı yanında olmayanı merak etmeyenı hayatına alma. bu adamdan bı cacık olmazç

Benim bu konuyu açma nedenim ayrılayım ayrılmayayım mı değildi arkadaşlar ileriki sayfalarda yazdım zaten ayrıldığım zaman kötü olursam destek olur musunuz diye açtım , ettileniyorum diye

iyi yapmışsın

sevgililer gününde sesi çıkmayan adamdan sevgili mi olur ya?

farklı şehirdeyseniz başkasıyla bile geçirmiş olabilir gününü.

bu ilgisizlik değil sevgisizlik sana sevgisi olan adam böyle yapmaz az düşünceli olur.

dedim bak kafan rahatlamıştır kesin. engelle numaralarını da uzamasın ayrılık muhabbeti. cepte tutamasın seni aklınca artık.

Canım üşenmedim butun cevaplarını okudum. O kadar naif bi ruhun var ki. Ve emin ol en dogrusunu yaptin. Kuzeni ameliyat olsa dahi mesaj yazmak sadece 10 saniyesini alır bi haber verebilirdi. Eger gerçekten isteseydi gun icin de hic mi lavaboya dahi gitmiyo ozaman bile yazabilirdi. Asla pisman olma. Iyi yonleri tabi bi ki vardır durduk yere aşık olmazsin. Ama seni inciten seyleri dusunup o iyi yonlerini hatirlama. Ve emin ol sen güçlü kalicaksin ben inaniyorum. Insallah kaderinde ki hayırlı olan kimse bir an once çıkar da karşına her şeyi unuttur çünkü sen cok hakediyosun bunu. Canim bide merak ettim nasil bi mesaj atıp ayrıldın?

Teşekkür ederim canım çok sağol, inşallah canım, özel mesaj attım sana bakar mısın?

Çok güzel kalbin var. Koru kalbini iyi bak ona.
Ayrılmak en doğru karar. Ve geri dönme kararından diren, zorla kendini. Ağlasan dahi barışma. Gerekirse her gün ağla rahatla.
Kendini önemse.
8 saniye filmini izlemiş miydin. Tavsiye ederim.
Bu güzel ülkemin güçlü kadınlara ihtiyacı var. Üzmeyin kendinizi.
Doğru insan çıkacaktır karşınıza. Kendine güven.

Tek merak ettiğim şey yas oldu
Yorumumu ona göre yapıcam çünkü ..

Öncelikle merhaba yazdiklarinizi okudukça bu işte bir yanlislik var diye dusunmeye başladim bu adamı iyi taniyor musunuz evli vs olmasin yoksa bi var bi yok hiç normal değil anneniz icinde acil şifalar diliyorum hayat cok kısa biz kadınlar nedense bizi üzen herşeye sabretmek zorundaymisiz gibi hissediyoruz kendimizi

Ayrıldım canım bitti yani

kesinlikle ayrıl. yani daha siz flörtleşirken bu kadar ilgisizse çok yorulursun söyleyim yani. üstelik ağzınla söylemişsin de. evli bir ablan olarak boşver önüne bak en güzel günlerini değen insanla geçir diyorum

Çemberin dışına çık.

Nötr olmaya çalış.

İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapmak için zorlama.

Ağlamak istediğinde ağla, eğlenmek istediğinde eğlen.

Kendinden değil başkasından bahseder gibi ol '' Ayrılmam gerekiyordu ayrıldım,böyle olması gerekiyordu böyle oldu'' gibi gibi.
Denizde boğulmak üzeri olan biri çırpınırsa batar,eğer akışına bırakırsa suyun yüzünde durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…