- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Minikgirl35
-
Kızlar erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz fakat manevi anımda önemsediğim hiç bir anımda yanımda yok . Mesela doğum günümde ayrıydık o sebep olmuştu ve kutlamadı, sınavıma hazırlandığımda.. sonra şehir dışına iş dolayısıyla gittiğim zamanlar vardınmı bile yazmıyordu. Zaten canıma tak etmişti manevi olarak varlığını hissetmiyorum tam kopacak gibi olduğumda deli gibi ilgili oluyor ve gerçekten seviyorum onu. Normal zamanlarda da ilgisiz . Geçenlerde telde kırıldığımı söyledim, dedimki hiç bir anımda yanımda hissetmiyorum seni diye hatta bilerek dedim ki bari bu 14 şubatı kutla dedim gülerek sadece merak ettim söylediğimde yapar herhalde diye görmek istedim ne yapacağını ve hala kutlamadı. Dün sabah günaydın aşkım yazmıştım ona cevap da atmadı bende dün gece selzeniş ettim msjda ama onada cvp yok ve bugünü de kutlamadı. Hala ondan ses yok. Aslında ayrılırsam ağlamaktan korkuyorum çünkü burda konu açmıştım çok hassasım ve ayrılık gibi durumlarda kötü oluyorum . Birde deediğim gibi benim kopma noktasında oldugumu anladığında özür dilerim bebeğim vs seni çok seviyorum diyor ama hep kopma noktalarında onun haricinde hayatımda yokmuş gibi..
Yazdıklarından sevgilin seni garantide görüyor gibi geldi.Belkide kaybetme korkusu olmadığından çaba gösterme gereği duymuyor.
Günaydın mesajları atmışsın 14 şubat gelmiş.Mesajlarına cevap gelmemiş.Hasta oldu desem hastaykende mesaj atabilir.Arkadaşının numarası varsa onu merak ettim birşeymi başına geldi diye sor ne olduğunu öğren.
Eğer keyfi olarak aramıyor sormuyorsa yapacağın şey belli.
Bu arada sen çok güçlü ve düzgün bir kızsın.Umarım herşey gönlünce olur
ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım hatta 2 gün önce ayrıldım üşenmezseniz bakın konularıma.
inanın geçirdiğiniz vakte yazık yazık ediyoruz bu insanlarla harcadığımız günlere
Bu adamı seviyor olamazsın. Senin önemsediğin günlerle ve yolculuk sonrası sağ salim gidip gitmediğinle bile ilgilenmiyor. Bunlar çok önemli göstergeler aslında. Desen de niye her uzun yolculukta kaza mı oluyor falan deyip seni gereksiz bi konuya takmış duruma düşürür. Kendimden biliyorum. Belki çok etkileniyorsun hala adamdan ya da çok alıştın. Ama kesinlikle senin önemsediğin şeyleri önemsemeyen birini sevemezsin. Lütfen seviyorum deme.
Siz çoktan ayrılmışsınızda niyeyse senin haberin olmamış...
Bende okudum. Konunun tamamını okumadan hiç yorum yazmadım burada :)) Siz adamda yoksunuz zaten. Daha nasıl beraberiz diyebiliyorsunuz hayret....Neyseki diğer arkadaşlar konuyu bütünüyle okuyor teşekkür ederim onlara gerçekten.
Bende okudum. Konunun tamamını okumadan hiç yorum yazmadım burada :)) Yorumumu anlayan arkadaşlara teşekkür ederim bende...
Ben o emolojileri hep yanlış kullanıyorum zaten...Şuan bi sempatik geldi cevabın :) sana da teşekkür ederim canım aslında ne demek istediğini anladım o sigara içen şeye bir sinir oldum
Ohhh ne heyecanlı,,, Yeni başlangıçlaraVe AYRILDIM
Korktuğum gibi olmadı en azından şuan gayet iyiyim . İnşallah ilerleyen zamanda da şuanki gibi olurum
Ohhh ne heyecanlı,,, Yeni başlangıçlara
Çok saçma bi ilişki.10 dklık yolda bile eve varınca haber ver diyenler varken bide başka şehire gidince bile merak edip aramayanlar.ben buna şaşırıyorum.böyle olmamalı tabiki ne demek gün boyu haber alamamak msjlara cevap vermemek falan.böyle bi ilişki yaşayacagınxa ayrılında aglayın nolmuş
Manevi olarak yanında hissetmediğin birini kaybetmekten neden korkuyorsun ki? Aşk, sevgi vs bu kavramlardan tam olarak ne anliyosun? Varlığı yokluğu bir olan seni ciddiye alıp mesajına bile üst üste cevap vermeyen, seni değerli hissettirmeyen birisini kafanda çok buyutmussun bence.
İyi etmişsin bi hışımla yazarken en mesajında ayrıldıgın detayını kaçırmışım.ohhh Sefan olsunAyrıldım zaten kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?