Sizce Ayrılmalı mıyım?

Yazdıklarından sevgilin seni garantide görüyor gibi geldi.Belkide kaybetme korkusu olmadığından çaba gösterme gereği duymuyor.

Normalde sende umursama yüz verme kendini geri çek derdim ama günaydın mesajları atmışsın 14 şubat gelmiş.Mesajlarına hala geri dönüş olmamış.Hasta oldu desem hastaykende mesaj atabilir.Arkadaşının numarası varsa onu merak ettim birşeymi başına geldi diye sor ne olduğunu öğren.

Eğer keyfi olarak aramıyor sormuyorsa yapacağın şey belli.Güle güle dersin.

Bu arada sen çok güçlü ve düzgün bir kızsın.Umarım herşey gönlünce olur

Son düzenleme:

Evet canım öyle garanti görüyor bencede. Çünkü birazcık korku yaşayan böyle yapmaz. Cidden vazgeçmek üzere olduğum zamanlar çok ilgili dedim ya, öyle zamanlar niye duruşu stabil değil o zaman. Ben şimdi arasam kızsam açar telefonu ama, öyle bir gerekçe sunar ki ben haksız konumuna düşerim. Hep böyle oluyor bu. Tabiki insan bilinç altında inanmak istemiyor, birşeylerin ters gittiğine eminsin ama. Şimdi adam sana kuzenim amaliyattaydı dese sende ona tutupta sana inanmıyorum diyemiyorsun anlatabildim mi. Hiç sorma işine bile girmiyim diyorum nasılsa kendi aramaya başlar.. Aramalarını açmam.. Çok haklı gerekçesi varsa ben yazmayınca mesaj atacaktır, açıklamak için. Ama ben bu şekilde tepkisiz kalarak bitirmek istiyorum inşallah kararımdan vazgeçmemde, sağlam bir duruşla önüme bakabilirim zaten istediğim şey bu.

Güzel sözlerin için de çok teşekkür ederim canım, çok incesin. İnşallah

Son düzenleme:
ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım hatta 2 gün önce ayrıldım üşenmezseniz bakın konularıma.
inanın geçirdiğiniz vakte yazık yazık ediyoruz bu insanlarla harcadığımız günlere

Bu adamı seviyor olamazsın. Senin önemsediğin günlerle ve yolculuk sonrası sağ salim gidip gitmediğinle bile ilgilenmiyor. Bunlar çok önemli göstergeler aslında. Desen de niye her uzun yolculukta kaza mı oluyor falan deyip seni gereksiz bi konuya takmış duruma düşürür. Kendimden biliyorum. Belki çok etkileniyorsun hala adamdan ya da çok alıştın. Ama kesinlikle senin önemsediğin şeyleri önemsemeyen birini sevemezsin. Lütfen seviyorum deme.

Canım okudum senin yazını iyi yapmışsın bence abartmış biraz zaten. Bir kere alenen yalanını yakalamışsın. Benim için söylediklerinde de haklısın.

Aynen canım zaten ne söylesem öyle önemli bir gerekçe sunuyor ki ortaya direkt haksız konumuna düşmüş oluyorum zaten öyle olunca da haliyle bir şey de diyemiyor insan. Yani sende demişsin kendimden biliyorum diye , bu da aynı öyle bir şey işte

Siz çoktan ayrılmışsınızda niyeyse senin haberin olmamış...

Neyseki diğer arkadaşlar konuyu bütünüyle okuyor teşekkür ederim onlara gerçekten.
Bende okudum. Konunun tamamını okumadan hiç yorum yazmadım burada :)) Siz adamda yoksunuz zaten. Daha nasıl beraberiz diyebiliyorsunuz hayret....
Yorumumu anlayan arkadaşlara teşekkür ederim bende...

Bende okudum. Konunun tamamını okumadan hiç yorum yazmadım burada :)) Yorumumu anlayan arkadaşlara teşekkür ederim bende...

Şuan bi sempatik geldi cevabın :) sana da teşekkür ederim canım aslında ne demek istediğini anladım o sigara içen şeye bir sinir oldum

Ve AYRILDIM
Korktuğum gibi olmadı en azından şuan gayet iyiyim . İnşallah ilerleyen zamanda da şuanki gibi olurum

Ohhh ne heyecanlı,,, Yeni başlangıçlara

Amin canım . Şu çivi çiviyi söker sözü doğru da. Biraz zaman geçsin gerçekten birinden hoşlanırsam ancak öyle. Bu msj mı görünce kesin beni suçlu pozisyonuna düşürecek yine öyle bir gerekçe yazacak ki bana. Vicransız olcağım kesin. Ben sadece bitirdiğimi söyledim ama o açıklama yapar

Çok saçma bi ilişki.10 dklık yolda bile eve varınca haber ver diyenler varken bide başka şehire gidince bile merak edip aramayanlar.ben buna şaşırıyorum.böyle olmamalı tabiki ne demek gün boyu haber alamamak msjlara cevap vermemek falan.böyle bi ilişki yaşayacagınxa ayrılında aglayın nolmuş

Ayrıldım zaten kız :)

Manevi olarak yanında hissetmediğin birini kaybetmekten neden korkuyorsun ki? Aşk, sevgi vs bu kavramlardan tam olarak ne anliyosun? Varlığı yokluğu bir olan seni ciddiye alıp mesajına bile üst üste cevap vermeyen, seni değerli hissettirmeyen birisini kafanda çok buyutmussun bence.

Manevi olarak yanında hissetmediğin birini kaybetmekten neden korkuyorsun ki? Aşk, sevgi vs bu kavramlardan tam olarak ne anliyosun? Varlığı yokluğu bir olan seni ciddiye alıp mesajına bile üst üste cevap vermeyen, seni değerli hissettirmeyen birisini kafanda çok buyutmussun bence.

Şimdi tekrar baştan yazmıycağım canım konunun geneline yayıldı zaten. Ordan okuyabilirsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…