zaten tam olarak sevememişsin, ısınamamışsın, onunda tavırları belli. bence şimdiden ayrılmak mantıklı. ilerki zamanlarda daha da üzülmemen için söylüyorum bunu. sen bilirsin yine de. ama soruyor musun araması gerekirken neden aramadığını. belki de işi vardır fırsat bulamamıştır ne biliyim işte.
bu arada yaşını öğrenebilir miyim?
aslinda doğru karmaşık yazmısım . onu seviyorum ama cok seviyorum sevmeseydim simdiye cokdan ayrilirdim ama sebebsiz kiskancliklari var mesela kızlarla dışarıya cıkmamı istemiyor kiz kiza olunca erkekler soz atar diyor sacma degilmiki. bu yuzden cikamiyorum soylediklerinide yapmayinca kiziyor .canım ben senin yazından hiç bişey anlamadım seviyorum onsuz yapamıyorum diyorsun ayrılıyorsun ve çok kıskanç diyorsun erkek adam sevdğini kıskanır bunda tuhaflık ne anlamadım bence sen ne istediğini bilmiyorsun kusura bakma :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Peki hiç sordun mu?
Neden bana karşı böyle duyarsız ve umursamaz sın diye...:umursamaz:
Peki hiç sordun mu?
Neden bana karşı böyle duyarsız ve umursamaz sın diye...:umursamaz:
haklisin galiba yine basladi aramamaya sormamaya . Su an sinirimden agliyirum. Kavga ettim niye arayip sormuyorsun dedim. zamani gelince zaten hep birlikte olacagiz dedi. Bende artik istemiyorum dedim. Hoscakal dedim oda hoscakal dedi.ya kizlar cok uzgunum ondan ayrilamiyorum. Ne istedigini bilmeyen sevgilim var. Ama artik cok yoruldum gucum kalmadi. ona mesaj yazmak istiyorum bitti diye . Ama ne yazacaimida bilmiyorumanladığım kadari ile bu ilişki biraz yalama olmuş ayrıl barış ayrıl barış hesabında...
ben kendi yaşadığımdan bir şey diyeyim sana bu tip erkekler inan ki değişmiyor balık baştan kokusunu belli ediyor çünkü bende de böyle bi zatı muhterem vardı.
ben seni böyle çekemem dedim resti çektim ve ayrıldım sözde o zaman seviyorDUM.hiç kendini boşuna üzme bence düzelmesinide bekleme bu türlerin cinsleri hep aynı.
Şimdi 4 senelik bi ilişkim var çok mutluyum en azından sözünün eri bir sevdiğim var:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?