sizce ayrilmalimiyom cok degisti

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
sevgilimle artık ayrılmak istiyorum tamamen. sizce ayrılmalımıyım şimdi durumu anlatayım sizin yorumlarınız benim için çok önemli.
şimdi biz daha yeni segiliyiz
bundan bir ay once sevgilimin aşırı kiskanclığı ve sinirliliyi yüzünden ben ondan ayrılmak istediğimi söledim ona. o once kabul etmedi ama daha sonra sen bilirsin dedi ve ayrıldık ve ben sonra pişman oldum onsuz yasayamayacağımı anladığım için ve onu cok sevdiğim için kıskanclıklarını bana kizmasını bile hepsini kabul edip aradım ve özür diledim eskisi gibi olmak istediğimi onu sevdiğimi söledim .oda tamam dedi ve barıştık ama eskisi gibi olamadık. hep ben mesaj atıyordum o çok az arayıp soruyor söz veriyor arıcam aramıyor. bu yüzden kaç kere kavqa ettim konuşmak istemiyorsan söle konuşmayalim dedim bitirelim artık dedim oda bana solediki hayır ben seni çok seviyorum fakat vaktim olmuyor seni aramaya neyse bende dedim bitti ozman ama o yok ben seni çok seviyorum diyor . neyse 1 hafta önce dayanamadım artık böyle yapmasına ve artık bitti dedim beni arayip sorma dedim. ve gece mesaj attı bende cevap yazmadım 3 gün sonra tekara mesaj attı bende cevap verdim
"artik beni unuttunmu " yazmışdi bende cevap olarak " bunu sen istedin " yazdım
sonra yine yazmadı ve ben salak bu gun onu aradım .ve konuşduk barişdık. ve yine oyle yapdı arıycam dedi aramadı offff sizce ne yapmalıyım btirmelimiyim bu ilişkiyi ???
tamam ben hata yaptım ondan ayrıldım ama sonra pişman oldum ve bu ayrılık 2 hafta bile sürmedi. o benim değerimi hic bilmiyor. oysa onun yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi varki o kaybeder bence ama onsuzda yapamıyorum onu cok seviyorum şimdi siz soyleyin ne yapmalıyım??? kafam çok karışık. ya gece saat 3 de eve gidiyor arkadaşlarıyla geziyor

Son düzenleme:
canım inan anlamak için defalarca okudum daha acık okunur yazsan
neyse anladıgım kadarına cevap vereyim yazına bile ayrılmak istiyorum yazmışsın kafanda bitmiş anladıgım burada yaptıgım yorum neyi değiştirecek anlamadım
sevdiğini düşünüosun ama istedigin gibi biri deil sanırım o zaman ayrıl derim sana değişir istedigim gibi olur diye bekleme olmaz

bende anlamadım kargacık burgacık karışık olmuş her neyse özetleguclubacismile
madem seviyosan neden ayrılmak istediğini anlamadım
seven insan düzeltemk ister ayrılmak değil aklinialirimsmile

bana göre yani.:delphin:
onun yerinde olmak isteyenler olabilir ama sen onunla olmayı seçmişsin
onu olduğu gibi kabul etmiş değilmisinbenneyaptımki
her neyse seviyosan bırakma
sevmiyosan da zaten sonunda bi bahaneyle bırakıcaksındır:1closedeyes:

zaten tam olarak sevememişsin, ısınamamışsın, onunda tavırları belli. bence şimdiden ayrılmak mantıklı. ilerki zamanlarda daha da üzülmemen için söylüyorum bunu. sen bilirsin yine de. ama soruyor musun araması gerekirken neden aramadığını. belki de işi vardır fırsat bulamamıştır ne biliyim işte.
bu arada yaşını öğrenebilir miyim?

canım ben senin yazından hiç bişey anlamadım seviyorum onsuz yapamıyorum diyorsun ayrılıyorsun ve çok kıskanç diyorsun erkek adam sevdğini kıskanır bunda tuhaflık ne anlamadım bence sen ne istediğini bilmiyorsun kusura bakma :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

papatya falına bak seviyorum sevmiyorum diyeeeohaoldumsmile
ayrılmak istiyorsan ayrılllllmalısınnnn kafamçokkarıştı

zaten tam olarak sevememişsin, ısınamamışsın, onunda tavırları belli. bence şimdiden ayrılmak mantıklı. ilerki zamanlarda daha da üzülmemen için söylüyorum bunu. sen bilirsin yine de. ama soruyor musun araması gerekirken neden aramadığını. belki de işi vardır fırsat bulamamıştır ne biliyim işte.
bu arada yaşını öğrenebilir miyim?

seviyorum cok seviyorum sevdigim icinde ayrilamiyorum . ama boyle davranirsa ayrilmak zorunda kalicam. bana soliyorki seninle evlenmek istiyorum seni cok seviyorum aileside biliyor . ama beni aramiyor sormuyor. hep benim aramami bekliyor :(( soruyorum niye aramadin diyorki i işim çıktı mesaj at o zaman diyorum unuttum diyor
yasim 20 canim canım
sevgilimde bende 20 yasindayiz

Son düzenleme:
canım ben senin yazından hiç bişey anlamadım seviyorum onsuz yapamıyorum diyorsun ayrılıyorsun ve çok kıskanç diyorsun erkek adam sevdğini kıskanır bunda tuhaflık ne anlamadım bence sen ne istediğini bilmiyorsun kusura bakma :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
aslinda doğru karmaşık yazmısım . onu seviyorum ama cok seviyorum sevmeseydim simdiye cokdan ayrilirdim ama sebebsiz kiskancliklari var mesela kızlarla dışarıya cıkmamı istemiyor kiz kiza olunca erkekler soz atar diyor sacma degilmiki. bu yuzden cikamiyorum soylediklerinide yapmayinca kiziyor .
gece saat 3-4 eve geliyor niye sordugumdada erkeklerleydim diyor kisacasi ben erkegim ben istedigim yapa bilirim diyor.evlenince boyle olmiycam diyor simdilik birakda bekarligim tadini cikarayim ama bana bunu yapma onu yapma diyor

eger onun seni sevdigine eminsen birakma ama yok aklimda soru isaretleri kaliyo diyosun ayrılmalisin bence

Peki hiç sordun mu?
Neden bana karşı böyle duyarsız ve umursamaz sın diye...:umursamaz:

Peki hiç sordun mu?

Yok canım bize soruyor:) Ayrıldım, barıştım, ayrıldım, barıştım. Erkek arkadaşıma ayrılalım desem bir daha suratıma bakmaz ben de onun bakmam. Ciddiye alın artık ayrılığı bence.

omur boyu sinirli ve kiskanc biriyle olmaz canim yol yakinken ayril

Peki hiç sordun mu?

evet sordum ve galiba sorun cozuldu uzun uzun konustuk. ve soylediki
senin sevginden emin degilim beni sevseydin ayrilmazdin. bende ozur diledim ve soz verdi her sey eskisi gibi olacak sozunu tutarsa kiskancligina goz yumacagim belki zamanla kiskanclikda biter sinirde :) ama gece eve cok gec gitmesine bir sey soleyemedim. :((

anladığım kadari ile bu ilişki biraz yalama olmuş ayrıl barış ayrıl barış hesabında...
ben kendi yaşadığımdan bir şey diyeyim sana bu tip erkekler inan ki değişmiyor balık baştan kokusunu belli ediyor çünkü bende de böyle bi zatı muhterem vardı.
ben seni böyle çekemem dedim resti çektim ve ayrıldım sözde o zaman seviyorDUM.hiç kendini boşuna üzme bence düzelmesinide bekleme bu türlerin cinsleri hep aynı.
Şimdi 4 senelik bi ilişkim var çok mutluyum en azından sözünün eri bir sevdiğim var:asigim:

anladığım kadari ile bu ilişki biraz yalama olmuş ayrıl barış ayrıl barış hesabında...
ben kendi yaşadığımdan bir şey diyeyim sana bu tip erkekler inan ki değişmiyor balık baştan kokusunu belli ediyor çünkü bende de böyle bi zatı muhterem vardı.
ben seni böyle çekemem dedim resti çektim ve ayrıldım sözde o zaman seviyorDUM.hiç kendini boşuna üzme bence düzelmesinide bekleme bu türlerin cinsleri hep aynı.
Şimdi 4 senelik bi ilişkim var çok mutluyum en azından sözünün eri bir sevdiğim var:asigim:
haklisin galiba yine basladi aramamaya sormamaya . Su an sinirimden agliyirum. Kavga ettim niye arayip sormuyorsun dedim. zamani gelince zaten hep birlikte olacagiz dedi. Bende artik istemiyorum dedim. Hoscakal dedim oda hoscakal dedi.ya kizlar cok uzgunum ondan ayrilamiyorum. Ne istedigini bilmeyen sevgilim var. Ama artik cok yoruldum gucum kalmadi. ona mesaj yazmak istiyorum bitti diye . Ama ne yazacaimida bilmiyorum
:a015:

Açıkçası sürekli bir bahaneyle karşıma gelip ayrılıyoruz diyen biri olsa sürekli birşeylerin sorgusunu yapsa bir ayrılıp, bir dönse ben de erkek arkadaşın gibi davranırdım...
Sevmek de önemli bir ilişkide ama öncelikli olarak saygı ve güveni kaybetmeyin aranızda...
Bu kavramları artık kaybetmeye başlamışsınız gibi geliyor...
Bu ilişkiden artık bu tavırlarla pek hayır geldiğini/geleceğini düşünmüyorum.

bence önce ayrılmaya gerçekten karar verip öyle ona söyleseydin ve bu sözün arkasında ısrarla dursaydın. onun için vazgeçilmezsen seni mutlaka arardı ama o daha yokluğunun farkına varmadan sen yelkenleri suya indirmişsin. artık senin ondan vazgeçemediğini anlamış ve bu zaaf seni daha çok zor durumda bırakacak gibi. umarım çok daha fazla acı çekmeden yola devam edersin.

sen ben kaçayım o kovalasın demişsin o da dünden razıymış ayrılmaya fırsat vermişsin eline bitirmiş...
yanlış mı?:1closedeyes:

Back
X