Sizce babam ne demek istemis ?

tugbasahin3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
16
5
1
27
Arkadaşlar sevgilimle ciddi düşünüyoruz babama söylemiştik bunu bu hafta gelmek istiyorlar halam da babama gelecekler demiş babamda dayısı gitsin bi oğlanın isyerine konuşsun demiş dayıma söylemişler sonra giderim demiş oda şimdi gelmelerine bişey dermi babam demez mi ?

ben anlamadım bu konuyu neden açtınız. biraz fazla mı pimpiriklisiniz. sorun yokken sorun görmüşsünüz gibi geldi. bi durun hele nişanlanın evlenin erkek ailesi işin içine girsin o zaman geri dönün foruma bu açtığınız konuya güleceksiniz :D

ben anlamadım bu konuyu neden açtınız. biraz fazla mı pimpiriklisiniz. sorun yokken sorun görmüşsünüz gibi geldi. bi durun hele nişanlanın evlenin erkek ailesi işin içine girsin o zaman geri dönün foruma bu açtığınız konuya güleceksiniz :D
Benimki gelmelerine bişey dermi demez mi bilemedim o yüzden 😀

Babana sevgilinden ve evlenme niyetinizden bahsedilmiş. Baban evlenme isteğine karşı çıkmamamış ancak evleneceğin kişiyi sorup soruşturmak istemiş. Bu soruşturmadan kötü birşey çıkmazsa buyursun gelsinler diyecek işte... Sorun ne anlamadım:)

Araştırma yapmak istemiş herhalde, bilemedim:) Umarım her şey yolunda ilerler. Şimdiden hayırlı olsun...

Arkadaşlar sevgilimle ciddi düşünüyoruz babama söylemiştik bunu bu hafta gelmek istiyorlar halam da babama gelecekler demiş babamda dayısı gitsin bi oğlanın isyerine konuşsun demiş dayıma söylemişler sonra giderim demiş oda şimdi gelmelerine bişey dermi babam demez mi ?

Ne kadar süredir berabersiniz?

Babanız doğal olarak oğlanı bir araştırmak istemiş. Babanızdan onay almadan gelmemeleri en doğrusu. Acele etmeyin ve adamı sık boğaz etmeyin. Babanızın olurunu bekleyin...

Back
X